Timisoara, Impreuna!(142) Emma, langa tine...
Raspunsuri - Pagina 10
adi_adi spune:
iaca reusesc sa mai dau si eu p-acilea.........
ma bucur de fiecare data cand va citesc.......cu toate ca nu toate vestile sunt bune
Doamne, la grea inceracre o pune viata pe Aida, le doresc din tot sufletul sa treaca de aceasta perioada ingrozitoare

Ma bucura toate realizarile voastre si va doresc multa sanatate la cele bolnavioare, pe noi , cel putin pana acum, ne-a ocolit gripa asta urata..........suntem calite ca , deh, suntem dintr-o zona in care cam tot timpul e frig
In rest, in afara agitatiei de la lucru, monotonie mare...........lucru, casa ,teme
Va adun pe toate si va pup pe fiecare in parte
adi_adi spune:
ah............acum ma gandesc la asta, pe mine m-a ocolit gripa din cauza ca nu-mi pot permite nici macar aspirina saracului![]()
![]()

Mariaa spune:

cu lamaie, un tonic foarte bun..
adi
cum asa??
cum e la voi cu locurile de munca? se simte perioada asta nasoala?
Dana, e turbata pana si vremea, ce sa mai zici.
ma duc sa fac intravernos..cu redbull cred.
un copil creste in inima mea ![]()
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Am fost si ieri la fete, am scris la umanitare.
Azi le externeaza.
Silva, ma bucur nespus pentru marea voastra realizare...bravo fata!
Si fara nici o amaraciune, pentru ca voi aveati un vis...acum vi s-a implinit! asa ca totul e mai mult decat minunat!![]()
Adi, pai unde-i sotul?![]()
Ana, cum esti? dar Luanita?
Deya, tu ce ai , mami? tine popa post?![]()
Geta, sanatate si voua!
Dana, ti-am scris pe ms, cade deocamdata...
Cat despre interviu, a mers ca uns, i-am facut praf...ma vor de numa...
doar ca la discutia despre retributie, nu ne-am inteles deloc...asa incat le-am facut ultima oferta, cica se mai gandesc, ca-i bugetu mic, ca-i criza, si ma vor suna...ii cam arde si au nevoie de lector, asa ca sper inca...daca nu, nu-i nici un bai.
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
geta_florina spune:
'neatza buna ...
si cafeaua cu lamaie ii tare buna, Maria
.... si e nevoie ca imi pica ochii-n gura de somn ...
merci frumos la toate de sfaturi si pareri, dupa cum spuneam, suntem in proces de meditare la problema ... ![]()
Maria stii ca si eu si sotul meu suntem singuri la parinti si uneori tare mi-as fi dorit sa mai am o sora sau un frate. pana la urma ne-am obisnuit asa. am vrea sa facem cum e mai bine pt Alexutu ... eh, mai vedem ... va anunt eu daca-i cazul
sa ne dea Dumnezeu o minte luminata, dupa cum zicea Ana.
a, si sa va mai zic ceva ... l-am intrebat pe Alex daca-si doreste un fratior sau o surioara, si-mi raspunde: "nu fetita, un baietel, da' sa fie mai mare " 
Silvana felicitari ! 
e super fain ca o sa aveti casuta voastra !
Adi_adi salutari 
Ana acu m-am lamurit io de ce mi-a trecut raceala asa repede ![]()
Deya tot cu nervi? sau ai spart vreun perete si ti-or trecut piticii? ![]()
Doris ce-i cu tine? sper ca esti ok... cum a fost la interviu? ce mai face Ines? 
restul fetelor pe unde v-ati ascuns?
pe toate si sa aveti o zi buna
Geta, mami de Alex
poze
Mariaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geta_florina 'neatza buna ... "nu fetita, un baietel, da' sa fie mai mare " ![]() |
acu io intreb, sa nu dai cu parul
inteleg un raspuns clar de NU ca e o simpla intrebare, sa nu te superi iubita
un copil creste in inima mea
Doris-Alina spune:
Geta, draghe, sunt aici...
in caz ca nu m-ai vazut...![]()
Sa-ti zic si eu parerea mea.
Eu una stiu sigur ca am vrut dintotdeuna un copil.
Si inca cred.
Si mi-e bine asa.
Ines avea o perioada in care cerea o surioara, dar a inteles, si acum e ok asa.
Nu zic ca nu ar fi frumos, cu doi...le admir pe cele care au doi, ca sa nu mai zic de Mihi cu trei...
dar ma ia cu fiori pe sira spinarii.
Asa ca voi, amandoi, faceti ce simtiti ca e mai bine...pentru ca trebuie sa simti exact ce vrei...si daca vrei...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Salutare...intru sa va tzuc,nika de raportat...toate-s liniare...Luana ok,io spre ok...Sa aveti o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
danitin spune:
Salutare! E joi si la mine incepe sa scada turatia
. Ma si distreaza: luni si marti rup pamantu, pana sa merg la serviciu smotrui, gatesc, rezolv chestiuni birocratice, fac aprovizionare - zici ca-s supersonic. Miercuri incepe sa scartzaie treaba, joi deja ma transform in planor iar vineri pic ca bolovanu. Si tare ar fi bine daca m-ar tine motoarele mai multa vreme, ca mi-i casa tare bramburita dupa perioada cu crizele de dureri de cui cand n-aveam nicio pofta de nimic. Incerc acum sa fac un pel de prefata la curatenia de primavara. Mey, si arunc la vechituri de zici ca fac curat in trei poduri si patru pivnite! A propos, Maria, ce ai facut cu cartile?
Revenind in domeniul culinar, azi - din cauza ca-s numai planor, am facut o ciorbita de gulii. De obicei puneam si leustean, dar acu' n-am avut si am luat o smantana din aia la care-i face reclama ca are frunzele de leustean incluse. Is tare curioasa cum o fi ....
No. ma duc sa sed un pic pe coltzar si sa ma uit la flori - a, asta e noua pasiune a lui Lori, vrea flori multe si sa gradinarim ... asadar ma duc sa stau vreo 15 min pe coltzar sa-mi trag un pic sufletul si pe urma iar pe cai ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag