Firele albe

Am facut greseala sa imi pensez toate firele albe (nu aveam multe)ce apareau in crestet sau erau mai la vedere.. nu stiu daca asta e cauza dar acum m-am ales cu o groaza de fire albe rebele, ele sunt mai groase, stau f aiurea, crete, in toate directile si nu le pot acoperi cu vopsea.. au total alta textura decat firul normal.
tocmai m-am vopsit si am stat 30 minute cu vopseaua pt radacini si acuma vad ca firele albe tot albe au ramas. :((
imi vine sa
mai are cineva problema asta?
ati gasit o vopsea buna care sa acopere bine firele albe?
ce as vrea sa fiu blonda natural sa nu ma stresez de fire albe..pe brunet se vad ca naiba
Raspunsuri

Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy mai are cineva problema asta? |
Da

Si eu le-am smuls? Inseamna ca se inmultesc?

Cred ca orice vopsea prinde, pt ca s-a dus pigmentul natural, dar vor aparea la radacina, cand creste parul, deci daca te vopsesti brond natural, vor fi mai putin evidente.

_
I love you so much my tiny princess

silvana75 spune:
Mindy, exact cu aceeasi problema m-am luptat si eu 2 ani de zile, dadeam o palarie de bani pe vopsele (aceleasi cu care ma faceam si acasa si care prindeau pe firele albe) aici nu mai aveau acelasi efect asa ca m-am dus la Sally Beauty Suplay si mi-am luat Gray Magic (se pun 10 picaturi in vopsea), mi-am luat si vopsea tot de la ei si sunt super multumita de rezultat dar ce e cel mai important e ca vopseaua a prins pe firele albe
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

michelle7 spune:
Salut . Firele albe vor fi diferite de parul colorat pt ca asa creste firul carunt e mai lucios , mai gros ( pt ca in interior are un gol de aer etc ). Nu are nici o legatura cu pensatul.
Vopsele " bune" care sa acopere firul alb sunt peste tot.
Pt ca ai doar cateva fire iti recomand o vopsea ton pe ton. Va acoperi parul carunt dar se va duce la spalat in 4-6 saptamani. Oricum si cu vopseau permanenta trebuie sa te vopsesti des, dar cu ton pe ton nu o sa ai " linie de demarcatie" atunci cand parul creste.
daca nu vrei sa dai multi bani si nu stii ce sa faci du-te la o " beauty school " pt consultatie si sa te vopseasca. Costa in jur de 20-30$ acolo

Mindy spune:
Merci felelor!!adevarul e ca folosesc o vopsea nu prea puternica, naturala.
Michelle merci de tip'ul cu Beuty school, trebuie sa ma uit pe unde au.
Silvana, Gray Magic se poate pune si in vopsea naturala, fara amoniu?
Ayla, de smulsul firelor albe am aflat recent de la o prietena care a fost la un stilist bun si tipul a sfatuit-o sa nu isi penseze firele albe, pt ca apoi ele cresc total aiurea dupa smuls. Oricum firul alb are alta textura si e mai gros dar dupa pensat e si mai gros si total zburlici.. io vad la mine ce catastrofa s-a produs. Inainte firele albe erau mult mai normale acum cel alb iese ca si parul de negrese.

silvana75 spune:
citat din mesajul lui Mindy Silvana, Gray Magic se poate pune si in vopsea naturala, fara amoniu? |
Sincer, nu stiu, eu am folosit tot timpu vopsea permanenta ... cred ca cel mai bine ar fi sa mergi sa intrebi.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

nikole spune:
Iti zic si eu ce stiu referitor la firele albe.
Semintele de susan, cele negre, se spune ca innegresc firele albe.
Consumate zilnic dau forta parului, il fortifica de la radacina, dar cel mai important il innegreste la loc!!
Asta teoretic...acum eu una imediat ce am nascut, ceva luni, cat am alaptat am baut zilnic 3 cani, ptr alte probleme, dar am observat ca parul creste ca din apa, si s-a indesit...nu am observat nici o schimbare referitoare la culoarea parului, dar e adevarat ca nu am fire albe, sau daca am , nu le vad io.
Acu...ca o solutie pe termen lung, poti incerca sa le introduci in alimentatie, sau poti bea infuzie din seminte de susan usoooor prajite. Ce e drept,japonezii au un par incredibil, chiar si la varste innaintate, si asta banui ca datorita alimentatiei in primul rand.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mindy spune:
Nikole, merci! tre sa o dau puternic pe susan.
Mama mea foarte tarziu a avut fire albe, avea par saten deschis si pe la 40-45 a inceput sa isi puna suvite blonde care mascau perfect firele albe.
Parul meu s-a inchis mult in timp, din saten deschis cu textura moale am devenit bruneta cu fir de par mai gros habar nu am cand si cum.
Firele albe sunt doar la nivelul radacinei, inca nu am fire albe lungi (parul meu e detul de lung).

nikole spune:
citat din mesajul lui Mindy Firele albe sunt doar la nivelul radacinei, inca nu am fire albe lungi (parul meu e detul de lung). |
Unde nu as avea parte si eu de asemenea transformari

Teoretic susanul ar trebui sa iti innegreasca parul la loc, mai ales daca problema e numai la radacina.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec