Stiati ca...?
In acest moment, sora mea este supusa unei operatii de reconstuctie de san (in urma unei masectomii, acum doi ani).
Stiati ca aceasta operatie este gratuita, se efectueaza in sistemul public de sanatate, cu asigurare normala?
Ea a aflat asta de doua saptamani, si nimeni in Fundeni (oncologie) nu a stiut, nici macar femeile-presedinte ale fundatiilor care isi desfasoara activitatile pe-acolo, printre sutele de femei infirme.
Stiati? Daca nu, poate foloseste cuiva.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Raspunsuri
sorinsonia spune:
Multa sanatate pentru sora ta. Ii tin pumnii, sa fie curajoasa.
Multumim de informatie.
XIO spune:
Da , stiam , dar stiam ca daca se face reconstructie cu silicon se plateste proteza.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 Cu ce altceva se poate face reconstructia inafara de silicon? Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
In cazul sorei mele, cu tesut propriu. De pe burta.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
lisaelisa spune:
Multa sanatate surorii tale !
Faptul ca nici presedintele fundatiilor nu stiau, dovedeste ca isi duc sarcinile la indeplinire dupa cum au chef...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Multa sanatate surorii tale ! Faptul ca nici presedintele fundatiilor nu stiau, dovedeste ca isi duc sarcinile la indeplinire dupa cum au chef... |
....sau ca nu vor sa informeze corect pacientii!
Rufus, multa sanatate surorii tale!
cea mai buna prietena si-a facut reconstructie totala la un san, la altul partiala, anul acesta in ianuarie si se simte excelent! mentionez, operatia s-a efectuat in Anglia, unde locuieste si totul a fost acoperit de asigurarea de sanatate!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
nma spune:
Nici eu nu stiam. Multa sanatate!@
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
spic de grau spune:
Sanatate multa surorii tale Rufus.
Si multumesc mult de informatie. E bine de stiut.
Claudelu spune:
Multa sanatate surorii tale!
Chiar e o informatie pretioasa, multumim!
Claudia si Raul-Andrei