Ce nu va place la DC?
Raspunsuri - Pagina 6
Fomalhauti spune:
Am incercat sa folosesc celalalt nume. Doar ca nu am mai postat cu el, asa ca va fi moderat (si sters, ca am scris ca sunt tot eu). Dar daca imi aminteam acest aspect si faceam intai 10 postari la alte subiecte se putea....
desprecopii spune:
Formalhauti - noi de regula verificam pe noii veniti si le inchidem conturile duble. Fii sigura ca incercam sa impiedicam acest lucru iar sistemul nostru de detectie este destul de bun. Este adevarat ca mai sunt si scapari insa incercam sa fim atenti si de cele mai multe ori, reusim :)
o zi buna, cu drag,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Fomalhauti spune:
De ce? Chiar este o curiozitate...(Nu ma supara inchiderea celui de-al doilea cont al meu, chiar trebuia facuta; eu nici nu am banuit ca mai exista, am aflat asta cand am incercat sa schimb adresa de mail de la primul cont si am primit mesajul "exista un alt user cu acelasi mail"). Dar, daca cuiva chiar ii face placere sa se joace de-a "personalitatea multipla", de ce ar supara acest lucru? Sau daca cineva chiar are "personalitate multipla"...Mie chiar mi s-ar parea interesant sa descopar si apoi sa urmaresc o asemenea persoana.
desprecopii spune:
raspunsul este simplu: suntem unici. Aici vorbim deschis si ne asumam personalitatea. Ne bazam pe sfaturile primite de aici si ne dorim sa fim tratati fair. Este policy-ul nostru. Daca vrei sa faci studii de personalitate, cu siguranta gasesti alte forumuri romanesti.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Intamplarea povestita de Catalina mi se pare de-a dreptul amuzanta. Pana la urma este unul din avantajele net-ului fata de viata reala. Aproape ca imi vine si mie sa imi mai fac un cont. De fapt, chiar mai am unul, nu l-am folosit niciodata, l-am facut dupa o pauza de forum cand nu-mi mergea contul. Si dupa mult timp am aflat ca mai exista. Doar ca cele doua nume au...aceeasi legatura cu mine. |
O asemenea situatie poate fi amuzanta numai in conditiile in care userul celor 2 pseudonime nu creaza diversiune in cadrul unui subiect.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
dulcetica spune:
Mie nu imi place ca in ultima vreme merge foarte greu.
Si nu imi plac persoanele alea perfecte,ce dau raspunsurile care trebuie,artificiale.
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Si nu imi plac persoanele alea perfecte,ce dau raspunsurile care trebuie,artificiale. dulcetica |
Nu exista oameni perfecti; doar oameni care, fiind diferiti de noi, nu reusim sa-i intelegem si, atunci, e mai simplu sa-i antipatizam...
Iar in privinta raspunsurilor acelor persoane :
Ori sunt sunt cele care trebuie, ori sunt artificiale...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Ramonika spune:
asta cu 2 nick-uri e cu 2 taisuri.
o data ce ai adunat un numar de postari si te cunoaste lumea (mai ales daca te cunoaste si in viata reala) nu mai poti zice orice pe forum.
mai rar subiecte deschide de fete cu peste 2-3000 postari care vin si zic "Am un amant", sau "M-a inselat sotul", sau chiar "mi-a iesit o buba pe fund" sau altele de genul...
nu-ti mai permiti, te cunoaste lumea, te faci de ras.
plus ca nu stii de unde sare iepurele si cum te descopera careva in viata reala si ajungi sa-ti vina sa-ti dai palme ca n-ai tacut.
eu una nu mai simt ca ma pot sa-mi deschid sufletul si sa-mi spun ofurile aici pe forum. desi nu ma cunoaste prea multa lume.
pentru asta apelez la alt forum.
asta e
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki