Ce nu va place la DC?
Raspunsuri - Pagina 2
Tisina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Ce nu-mi place la DC? Sponsorii. Si aici nu ma refer la Pampers. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show DavidParticipam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2 |
Subscriu!
LORI spune:
Mie nu imi plac cei care nu inteleg ca acest forum are nevoie si de reclama pentru a exista. Din cate vad, DC este un site independent - care nu are in spate vre-un trust de presa si este absolut nornal sa aiba reclama. Cred ca nu aveti habar ce inseamna sa pastrezi un site ca asta on air. Vad ca exact cei din afara ROmaniei nu inteleg lucrul asta si au un dinte impotriva sponsorilor. Sa inteleg ca se ofera ei sa sponsorizeze?
Andrada spune:
Lamurire.
Mesajul lui Nemo era detaliat pe 10 paragrafe.
Ne cerem scuze ptr conciziune,
A
Mindy spune:
Ca nu pot sa scriu normal unele cuvine ca:
in.m.u.i.e.r.e
po.p.u.l.a.tie
manip.u.l.a.are
Oferitul exagerat de floricele si plecaciuni la adresa unor useri mai faimosi :)
ionica spune:
Nu-mi place cand se incarca pagina greu,noaptea merge cel mai bine.
Am constatat aceasta problema de cand este multa publicitate ,este normal sa fie ca altfel nu stiu cum ar exista forumul-dar poate se rezolva problema.
In rest, toate bune si frumoase, forumul a devenit o adoua casatorie -viata de cuplu ,fara el nu stiu cum ar fi.
C-am nasol ca se dezvolta dependenta,dar se rezolva in general primavara cand pot iesi mai mult din casa.
Aaaa, de ce nu un subiect cu ,ce ne place pe DC?
Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
kariguld spune:
rautatile si agresivitatile (nu micile ironii sau un spirit de gluma).
cei care nu folosesc optinunea cautare si deschid al 'enjelea subiect.....
in rest, ca si Ionica, e a doua familie. stie sotul si ma lasa. macar e "iubit" virtual!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld rautatile si agresivitatile (nu micile ironii sau un spirit de gluma). Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA! MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU ************************ Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Subscriu cu urmatoarele adaugiri:
- faptul ca moderatorii nu atentioneaza un user imediat ce acesta comite un atac la persoana sau jigneste pe cineva....chiar si sub forma de "fina ironie" (care de cele mai multe ori nu este fina, este topor in cap)
- faptul ca nu se fac decat foarte rar atentionari (Roxana si Laura sunt cele care le mai fac) privind discutiile offtopic
- Nu ma deranjeaza publicitatea, dar poate cei care detin acest site ar trebui sa se gandeasca foarte bine inainte de a posta "subiecte" publicitare....nu vreau sa dau numele unor astfel de subiecte, dar uneori este foarte posibil ca acestea sa va faca voua mai mult rau decat bine (in sensul ca parerile celor care intra pe forum pot sa nu fie tocmai bune!) si respectivii sa nu va mai dea publicitate dupa aceea...
- casuta de mesaje private este putin cam mica...exista mesaje pe care as vrea sa le pastrez... si la fel treaba cu stesul dupa 30 de zile.
Mi se pare corect sa spun si ce imi place:
- Imi plce ca pe acest forum am intalnit multi OAMENI care mi-au devenit prieteni, indiferent in ce colt al tarii sau al lumii sunt, imi place ca am invatat de la voi multe, imi place ca exista mai multi oameni echilibrati decat dezechilibrati si ador sa ma duc seara la culcare dupa ce am mai "rasfoit putin" DC-ul...in felul asta am motive si mai multe sa reflectez pana adorm.
In rest, multumesc moderatorilor pentru rabdarea pe care au avut-o cu mine, pentru bunavointa ...ca si eu am mai gresit!
Oana siCati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Tzuni spune:
... ca nu putem arunca cu ciocolata sau cu miere cand se bat virtual m.u.i.e.r.i.l.e!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE