M-am hotarat.........adoptie(59)
Raspunsuri - Pagina 12
sunnyday07 spune:
Citat: |
Dar te rog lumineaza-ma.... adica si tu vei fi 2 in 1, adica si mama si tata ? |
2 in 1, bine zici!
Uneori ma cuprinde nelinistea, este normal ca este putin mai greu de una singura, dar depasesc momentul cautand o solutie, fie ea si teoretica acum, si merg mai departe. |
Nelinisti cred ca au toti viitorii parinti, adoptivi sau naturali, singuri sau in 2.
Maria, ne-om descurca noi!
misha71 spune:
Tzuni nu vrei si un motan? Sa stii ca-i mascul de nadejde!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Tzuni spune:
citat din mesajul lui misha71 Tzuni nu vrei si un motan? Sa stii ca-i mascul de nadejde! **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
Mie imi sta gandul la inca un copil, nu la un motan!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
maimutzak spune:
Azi vrem sa impartasim tuturor bucuria noastra, am implinit un anisor si avem si certificatul de nastere!!
Doresc tuturor fetelor de pe acest forum sa ajunga la aceste "clipe fericite!"
O primavara frumoasa va doresc!('')('')('')
redrose1976 spune:
Buna fetelor!
Anca , imi pare rau pt situatia de la gradi.Eu cred ca educatoarea are cea mai mare vina ca nu stie s-o apropie pe fetita.Si eu vreau s-o duc pe a mea la cresa la toamna si deja mi-e frica de cum se va adapta.
Maimutzak un sincer LA MULTI ANI fetitei tale ; sa creasca mare si cuminte. Si....felicitari pt certificat.
Si fetita mea are un an si o saptamana , dar noi mai avem mult pana la finalizarea adoptiei.
Pupici
gabibociort spune:
maimutzak, sa-ti traiasca ingerasul, multi ani cu sanatate si bucurie.
Acelasi lucru il asteptam si noi, AMR pana la definitivarea sentintei = 10 zile, apoi facem certificatul.
Ma rog la DD sa ofere aceasta bucurie tuturor mamicilor aspirante.salviae, ce ne mai spui de cei trei fratiori? Eu nu mi-am dat cu parerea, ma gandesc ca usor nu poate fi cu trei copilasi odata, dar nu vreau deloc sa te descurajez. Cunosc pe cineva care a adoptat un baietel de vreo 3 anisori si la scurt timp dupa ce l-au dus acasa, cam 2 luni, cei de la DPC i-au anuntat ca baietelul lor are un frate mai mic, i-au intrebat daca nu vor sa-l ia si pe el sa nu desparta fratii, si l-au luat. Cel mic avea 11 luni cand l-au dus acasa.
Tu stii cel mai bine daca va tin puterile. Oricum, esti de admirat.
maria_t1971, sunny si voua, mamici 2 in 1. Mi-a placut.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
ioanaalice spune:
mamici si viitoare mamici ! pupici si de la puiul meu .
ioana, mama lui Mihai
http://community.webshots.com/photo/2851178420103287451koEYbc?vhost=community
eye-excel spune:
citat din mesajul lui Maribela sal!stie careva ce lege este cea referitoare la cic pt copilul aflat in plasament? doar cei ce cred,inving! |
Maribela mai era un proiect de lege http://www.adoptiiromania.ro/files/ANUNT%20conform%20art%206%20al%202%20legea%20nr.52%20din%202003_200.doc
dar nu cred ca e aprobat inca. Sau este, stie cineva? Conform lui trebuia sa se acorde cic si indemnizatie parintilor care au copii in plasament/incredintare/adoptie. Intreaba la directie si peste tot unde poti, de multe ori ai drepturi de care nu iti spune nimeni
Salviae spune:
Gabi, ne-am razgandit. Ne este teama ca 3 copii mici deoadata, e un lucru prea greu la varsta noastra (40,43)si de fapt am fi vrut doar 1 sau 2 copii. De 4-5 zile tot aman sa ma duc si sa spun NU Nu e usor dupa o asteptare de 14-15 ani sa refuzam Dar speram ca copilul nostru s-a nascut deja si astepta definitivarea adoptabilitatii.
Stie cineva ceva de Anca?
carmenul spune:
Buna seara fetelor .
Nu am mai intrat sa scriu de mult dar am citit zi de zi ce ati scris si am fost alaturi de fiecare dintre voi si sunt in continuare.
Noi ne-am gasit baiatul si are 9 ani abia impliniti. Probabil ca suntem parintii adoptivi cu cel mai mare copil adoptat, de aici de pe site.
Suntem in faza de incredintare in vederea adoptiei . Este si greu si frumos deopotriva . Casa e plina de jucarii , dormim si cu ele prin pat, avem abtibilduri lipite unde nu te-ai gandi prin casa, mergem prin parc, facem si lectii , ne si jucam.E o noua viata , am uitat de noi , ne simtim obositi dar optimisti si oboseala e placuta.
Un copil iti da un sens si daca si el isi da seama de ceea ce faci pentru el , este nemaipomenit.
In cazul nostru, copilul stie totul despre abandonul lui si pana in prezent iar educatia care i s-a dat pana acum a fost f buna in familia maternala.
Nu putem decat spera ca lucrurile vor merge bine si in continuare.
Salut toate fetele care si-au gasit copii si pe cele care inca mai asteapta si multumesc prietenelor mele bune pt ajutor , suport si intelegere.
Multumesc Manuelita si multumesc Misha 71 care s-au gandit la mine cand aveam nevoie. O rog pe Liliana Csaki daca e posibil sa ne treaca pe listuta cu "incredintare in vederea adoptiei din data de 17 martie 2009".
O seara buna tuturor si pozici o sa pun dincolo pe contul comun.
Multa fericire si sanatate la toata lumea.