Regasiri(32)
Raspunsuri - Pagina 15
angi_m spune:

Hai Mironaaaa! Curaj, mamico!

La voi vine iepurasul mai devreme ![]()
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
kikineata spune:
Mirona, cred ca deja ai nascut! Ma gandesc la voi sa fie totul bine si amandoi sanatosi. Nasterea sa fi fost usoara iar Raul un papacios sa scoti parlealal de la Karina. 

Dbunny spune:

Hai Miro

Angi nici cu 'fruct interzis' nu o pacaliti? eu i-au la mine pufuleti, haribo sau napolitana cu ciocolata cand mergem la medic...
Ieri a venit in vizita o amica cu 3 copii, unu micmic, una de 4 ani si un baiat de 5. asa ca a alergat dani toata ziua cu ei. Se luau la intrecere cat e curtea de lunga, si alergau, topaiau, se tavaleau in sosete...mi-au lasat curtea luna bec
A dormit siesta de la 7.30 la 9.15...dar d'aia tot la 11 si ceva s-a culcat ca si in oricare alta zi...
la noi azi is Floriile...Duminica viitoare Pastele![]()
Duminica placuta va dorim
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dodo-pui spune:
Miro
Noi suntem bine si acasa de vineri dupa amiaza
.
Nu pot sta inca in fund prea bine(acesta e motivul pentru care nu am intrat pana acum)
Isabella e ff bine,papa si doarme ceea ce-i displace luiDonu' (nu se joaca
)
O duminica frumoasa si numai bine o sa revin si cu SURPRIZELE mai putin placute dar cu ajutorul lui DD au avut un final fericit.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Albi` spune:
Hello
apar aici pe post de mesager ![]()
bb Raul a venit la 10:20; are 2800 grame si ~ 49 cm, parca.. ![]()
Amandoi sunt bine, Miro e inca sub efectul anesteziei, adica nu simte durere [speram sa nu se chinuie dupa ce trece], e constienta si fericita ca a scapat ![]()
Va multumeste tuturor pt sustinere si galerie ![]()
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kikineata Mirona, cred ca deja ai nascut! Ma gandesc la voi sa fie totul bine si amandoi sanatosi. Nasterea sa fi fost usoara iar Raul un papacios sa scoti parlealal de la Karina. ![]() ![]() |
Miroo !!!!!!!!!!!!!!!!!

tin pumnii sa iasa totul bine !!!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Albi` Hello apar aici pe post de mesager bb Raul a venit la 10:20; are 2800 grame si ~ 49 cm, parca.. Amandoi sunt bine, Miro e inca sub efectul anesteziei, adica nu simte durere [speram sa nu se chinuie dupa ce trece], e constienta si fericita ca a scapat Va multumeste tuturor pt sustinere si galerie ![]() hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing.. |

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
KOKORINA pt tine intrasem sa vad daca sunt vesti. ma ia plansul numai cand citesc,dar sa fi trait asa ceva !!!!!!!!!!! ce o fi fost in sufletul tau pana ai primit vestile ca e bine.doamne,chiar o cumpana a avut copilul asta minunat ,draga de ea,sa ii pupi ochisorii aia frumosi ca cerul !!!!!
am vrut sa te sun si iar s-a facu tarziu ,nu m-au lasat deloc plangaciosii mei,si acum e aproape 14 siprobabil dormiti si voi,sau copiii si mi-e teama sa nu deranjez..
te pup !!!! ma bucur ca acum e totul bine !
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
ANGI multa sanatate in continuare !ma bucur ca sunteti mai bine !
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)