Regasiri(32)
Raspunsuri - Pagina 12
Dbunny spune:
Bravo mami dodo, sa-ti creasca mare printesa, sanatoasa si papacioasa!!
carla Dani tot timpul apa imbuteliata bea, si bea la lapte cacalau...intotdeauna a baut enorm+ii plac cascavalurile si iaurturile.nu cred sa fie de la calciu...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
saryta spune:
Dodo - Felicitari! sa-ti traiasca mandrete de fetita ... refacere rapida si bb mancacios.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
dastefa spune:
Dodo sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa si norocoasa iar voi sa aveti putere sa-i cresteti pe amandoi mari
p.s. da nu-i pacaleala de 1 aprilie nu? mai avem o prietena care a nascut pe 1 aprilie si ne-a trebuit cenva pana sa acceptam ca nu e o farsa
timp nu aveam nici azi da am intrat special sa aflu vesti despre tine si Miro si iata vestea ma astepta. Si ca sa vezi-ai scapat si de cezariana
speram ca nu ti-a fost f greu
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
Mirona spune:
BRAVO DODO! - mamica fericita - ai reusit pana la urma asa cum ti-ai dorit tu. Bravo!!!
Un bun venit pe lume micutei printese.
La multi ani!
roxana c. spune:
Felicitari, Dodo! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, mancacioasa si necolicoasa. 

Miro, e randul tau. Ai vorbit cu doctorul? Ce a zis?
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Mirona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxana c. Miro, e randul tau. Ai vorbit cu doctorul? Ce a zis? |
m-a acceptat sambata la un nou eco. mai multe - nu pot spune - om vedea ce facem sambata - la fata locului. eu oricum merg cu toate dupa mine - gata pregatita.
v-am pupat
ank999 spune:

Dodo. Refacerre rapida si sa fie pitica mancacioasa si sanatoasa. 
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Miro multa bafta sambata! Indiferent ce va zice dr. sa vezi ca va fi bine.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Miro pan la urma ce faceti? Aici nici la stat nici la privat nu ti-l scoate inainte de vreme, decat daca viata ta sau a copilului e in pericol. cezariana la cerere se face si aia, dar cu mult tam-tam...incearca de mii de ori sa te convinga sa fie natural, si cat mai aproape de 40s...si daca nu iese la 40 te lasa pan la 42.
sa va povestesc de pretenuta mea- era terorizata saraca, n-a vrut sa nasca sub nici o forma in spitalul de stat de-aci din oras.(Avem copiii cam de-o varsta). Asa ca s-a dus la judet...acolo lume multa la nascut, putini anestezisti, a asteptat 2 ore pt epidurala, etc etc..Acu' la a 2-a sarcina a platit asigurare privata, vreo 70€/luna, ca sa i se cuvina sa nasca intr-o clinica privata cu de toate la dispozitia ei(ma refer la medic, anestezist, moasa, toata lumea la capataiul ei). dar cheltuielile nasterii erau acoperite doar de la 1 Aprilie...si ea a nascut in 31 Martie
. Fiind a 2-a nastere, a fost cam repejoara treaba si nu s-a mai deplasat la judet. A nascut la noi, la stat, la acelasi spital unde-am nascut si eu...A iesit incantata cu fetita-n brate. Nu era nimeni 'la rand', moasa era o tipa tanara si cooperanta, epidurala i-au pus-o repede si bine...acu' ii pare rau ca primul copil nu l-a nascut in acelasi spital...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...