*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (222)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,imi pare rau de Vlad!stafilococul ala poate l-a luat de la gradi..ma gandesc!
sa stii ca si David acum cateva luni a avut dureri de picioare,de genunchi..chiar mari.incepuse sa si schiopateze!si dr ne-a zis ca asa patesc baietii,cresc in lungime,cresc oasele si ei cum toata ziua sunt activi,seara sau noaptea au dureri.noua ne-a dat calciu sandoz,iar pentru schiopatat niste vitamine si liv 52.dar el nu mi-a plans ...
multa sanatate!si putere

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Bubulino, stafilococul auriu poate sa fie acolo de mult timp. Nu se ia de la copii/ la copii, dar e bine sa faci tratament ca sa se duca. Nu afecteaza intrarea in colectivitate, pt ca face parte din clasa B sau C, nu stiu exact. Noi ii primim in colectivitate daca au stafilococul asta auriu, cu conditia sa-l trateze.
Din cate stiu eu, asta nu da nicio manifestare "extra", dar o sa-ti spuna dr mai multe...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

ochisorul de Simo!

Oana imi pare rau de Vladutu'.. Va tin pumnii sa aveti rezultate bune la toate investigatiile
Mai..E adevarat-si aparatul e de vina,da' si ochiu' omuluiEa are un ochi bine format si-un model de milioane

Valentina!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ce intelegeti voi din situatia asta?
Doua nopti nu l-am alaptat pe Matei si i-am dat lp. S-a trezit doar de 2 ori scurt, a mancat si a adormit repede. Azi-noapte i-am dat din nou tzitzi. S-a trezit la 1, a mancat, a adormit repede. La 3 jumate iar s-a trezit. I-am dat iar tzitzi, dar dupa ce a tras vreo 15 min tot plangea. I-am facut lp si a adormit.

Eu inteleg ca laptele meu e pe duca rau de tot...si ca noaptea tre' sa-i dau lp.

Voi ce ziceti?

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Valentina eu cred ca la varsta asta..nu mai are nevoie nici de titi,nici de LP,noaptea..La noi a functionat perfect!No more titi,no more treziri nocturne Seara mananca cerealele(cu o ora inainte de culcare) si apoi titi(adoarme cu ea in gura)..si gata!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, imi pare rau de stafilococul ala, nu fi necajita ca se rezolva.

Simo, inca te doare ochiul? sa treaca, dar cred ca mami tau are dreptate, daca tot nu trece da o fuga la oftalmolog, poate ca ti-a ramas perisorul in ochi si trebuie musai scos.

Zoze, am elucidat misterul cu mami Emy, la odisee nu apare in lista, asta inseamna ca a aparut pe crenguta direct la scutece si probabil a scris doar cateva mesaje...cred ca s-a simtit nebagata in seama si s-a retras. Mi se parea ciudat sa nu stiu nimic de ea...Imi pare tare rau daca e asa Emy!

Plec la scoala la Razva...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce poze frumoase cu Sean am vazut!
blanka ma bucur ca ai dat un semn de viata! sanatate Ericutului, treceti voi si peste asta!..
bubu si eu am stafilococ auriu...sau aveam cand am ramas...nu i-am facut nimic special, dar la cate antibiotice luasem ptr streptococul B, o fi disparut...si eu aveam dureri de oase in copilarie, de la ASLO marit...reumatism..dar stiu ca oasele pot sa doara si de la crestere, iar la Vlad e perioada.. sa treaca repede!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pt Cami

Sufleu de dovlecei din Cartea alimentatia copilului mic:retete pt toti copii dar si pt cei care au diferite boli ale varstei
cristian trofan-medic pediatru
gabrilea marinescu-medic nutritionist
mircea calinesc-maestru bucatar

e pt 4 portii:
1/2 kg dovlecei
50 g unt
4 oua
o lingura faina
o lingura pesmet alb
250 ml lapte

Dovleceii se curata,se fierb bine si se face din ei un piure,care se amesteca cu pesmetul si laptele.se adauga galbenusurile de ou,apoi sosul alb preparat din faina,lapte si unt,precum si albusul batut spuma.se pune la cuptor cu restul de unt.se serveste cald.

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI COPILASILOR NASCUTI AZI!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici va invit la o feliutza de chec si o gura de cafea....
am pus oalili pe foc,pentru andrei(spanac cu ficatel,ceapa si dovlecel),pentru socrela(supa de legume) si pentru noi (sos cu carne de pui)...
la multi ani cezar sa cresti mare si sanatos...desi nu stiu sa fi sta de vorba vreo data cu emyemy...

gbutucica-andru meu cand vorbeste cu ta-su la telefon...rade...sta asculta si rade...i-am mai pus telefonul la ureche si a zis si el de cateva ori aoooodar nimic mai mult
zoze merci pt invitatie
claudia99-off multa sanatate
tuchi-nu i-ai incurcat
luny si mie mi s-a intamplat faza cu bordurile si cu garduletele verzi...tot timpul cere sa se urce pe borduri si sa puna mana pe gardulete
valentina ma bucur ca sunteti mai bine
simo-nasol..sper sa-ti treaca repede...pozizi cu tunsulici...

bubu arata f bine tortul...off acum citesc ca esti suparici
criss frumosi pantofii sa-i porti cu placere
mihutza-
violeta spor la treaba papacios dintos si distractie placuta de ziua puiului...super pozele...mama eu acum bag de seama ce slaba esti...
blankar ma bucur ca 'ana 'e bine,imi pare rau ca inca nu ati scapat de infectii

merga sa vad ce mai fac oalili mele...sa nu fi sarit dupa aragaz... si va doresc o zi frumoasa

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput