*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (222)
Raspunsuri - Pagina 13
gbutucica spune:
sara buna!multumim de aprecieri la adresa pletosului meu. am baiat mare vb cu noi la telofon de mori de ras
suna cam asa:
tacso: ce faci tati?
A: Aoooo?
tacso da tati alo.....hai vb cu noi
A : pauza ........... si dintr-o data TaaaaaaatI!.
am vazut cum tacso a facut tehnsiune de fericire s-a schimbat la fata 
si nu l-am controlat dar cred ca s-a pishat cate un pic. ![]()
apoi a urmat o poveste pe o franceza de balta de genu: anchinchi,aghei,ghei, si in incheiere DA?
.......consider ca sunteti destul de inteligente si nu va mai traduc![]()
cam asa sta situatia cu noi , ca doar suntem Wasluieni( tuchi) si ne intlegem prin telefoane.In rest este bine maninca iar de sparge , rade non stop si se chinuie sa inchida usile, de deschis le deschide de mult ( si fuge afara) dar e civilizat si dupa ce iese din casa se chinuie sa inchida usa sa nu se raceasca soba.
eu nustiu ce e cu voi ca tare puin am de citit , Oare lipsesc eu de pe crenguta si nu mai aveti limbarita???
( glumeam of cors).
am vazut pozici cu Andrei( tizu lu fiimiu)
, am vazut si perechea americaneasca. si parca mai era ceva . Toti sunt niste scumpi .
eu cam astea am avut de zis si va pupacesc pe nasuri.
mai am ceva poze de descarcat dar nu gasesc chefu, daca il vedeti suparat pe undeva sa-l fugariti catre mine,,,,,,,, pliz.
am stolimea
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
claudia99 spune:
Ce sa zic de cresa, in general e bine de una din ture nu pre sunt multumita dar nu am ce face, innarmeza-te cu rabdare o sa raceasca la greu uite nu sunt sigura ca ce a patit bogdan e de la mancare dar cam asta ar fii cauza. Nu mai stiu ce sa-i fac azi a mancat doar 170 lapte fara lactoza si a baut ceai de menta cat nu a baut el intr-un an de viata ce are, a dormitat toata ziua si sper sa fie doar de la fenobarbitalul care i l-au administrat ieri la urgente, mi-au recomandat regim alimentar fara tratament dar el nu vrea sa pape nimic, intradevar nu a mai varsat de ieri dar nu vrea sa pape, nu stiu ce sa-i mai fac, maine mergem iar la spital.
mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
zozela spune:
Mama ce incet ne-am miscat azi!
Sarutmana luny de luminare
Au iesit buni,am mancat un castronel(calzi)..iar acum imi vine sa dau la rate
Cata esti mortala!! Mi te si inchipui..Mi-am imaginat ceva gen..Benny Hill
Ramo vino mama sa-ti dau o portie..ca am o oala![]()
ursuuu!!
Butuceeeluuu!!
Faaataaa e de belea Andreiul tau
M-ai terminat
..sa nu racesca soba..Hahahahahaa

Exact-tu esti de vina ca nu mere crenguta
..Asta asa..sa nu ne iesim din mana![]()
U
Claudia usurel,usurel,o sa-si revina..
puiul bolnavior si mamica grijulie!
M-ati terminat cu mesajele de la poveste
Ma duc sa vad daca a mai scris cineva-imi este si frica![]()
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii
tuchita spune:
Andrei moldoveanul e criminal, Bianca delicata, Andru olteanul dulce si albastrel, mai am sa vad americanii...probabil maine!
si pe Mihnea al Marinei l-am vizualizat pe fuga, mortal cu funda rosie in cap!
Doamne sper sa nu fi incurcat copiii, ca sa va suparati pe mine!
tre' sa las soata ca cica munceste la calc...ma duc sa-mi pregatesc izmenele!
Noapte buna!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
hello!
am fost afara vreo 4 ore...dintre care 3 efectiv afara, si una in magazinul Titan..cand omu' a dormit, sa-si refaca puterile ptr tura a doua de parc!![]()
Doamne, fetelor, ce cresc puiutii nostri!
..parca ieri erau in carucior cuminti si acum nici chip sa-i mai tinem intr-un loc! Azi, Mufa a avut zi de invatat sa urce/coboare bordurile! in tot timpul asta, cat am stat afara, trei sferturi din timp asa l-a petrecut, nu l-au interesat copii, noi, balansoar(preferatul lui), doar sa exerseze bordurile!
cadea, se ridica si o lua de la capat, fara sa ne permita sa-l tinem de mana sau sa-l ajutam in vreun fel...ne uitam la el si ne miram cata determinare poate fi intr-un omulet asa de mic, cata ambitie! pana nu i-a iesit perfect, nu s-a lasat..
spre finalul zilei, aproape sa sarea cu amandoua picioarele jos de pe bordura, foooaarte satisfacut de realizarea lui, asa scump eeee, aoleeeu, m-a terminat!
si tocmai azi nu am avut aparatul la mine..
maine il filmez!
aaa, si tot gasea niste bucati de lemn, in ghivecele alea cu flori, puse de decor probabil, pe care vroia musai sa le roada!! cum i le luam din mana, scandal maxim!
era o adevarata lupta de distragere a atentiei..
naty nu stiu daca ii e frig peste noapte, dar dimineata are manutele cam reci...sosetele rezista in picioare peste noapte..
tuchi cum ai reusit soro, sa incurci tramvaiele?![]()

ursulico ce faci, fata? esti ok?..
zoze
ptr mucenici! Liviu ii prefera reci!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI THEA!! sa cresti mare, frumoasa si vorbareata asa ca mami!

La multi ani Luca! mai e un pic si faci anisorul!

ma duc la vizionat poze.. ca sunt multee..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
zozela spune:
Noapte buna,Cata!
Ce tare e Muffy cu bordurile alea!!
La noi abia acum,spre seara s-a potolit vanticelul si-am putut iesi..Lui Mihai ii place sa masoare gropile
..Cred ca bunica-sa cu baltile alea i-a trezit interesul![]()
Fug sa spal murdarelul si sa-l culc.Ne auzim dupa!
Alice te astept cu pozici
Edit:
Mihule abia astept sa va zaresc![]()

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii
luny spune:
Zoze, si baltile sunt favorite!! sa sara in ele, eventual sa faca si cu mana, daca se poate!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, ce tare Muffa cu bordurile!!! El mereu vine cu ceva nou!
Asa e mah, ai dreptate , cata determinare in niste omuleti asa de mici!!!! Ma uit si la Rebe cat e de incapatanata, pana nu obtine ea exact ce vrea nu se lasa. Prin casa o apuca cateodata ca vrea ceva de pe mobila si-mi arata cu degetul si imi zice prin bombaneli de-ale ei sa-i dau ce vrea. Si nu se lasa pana cand nu ma aduce unde vrea...Si afara ma trage ea exact unde vrea sa mearga, nu o dau eu pur si simplu intr-un leganut si gata! Si cate si mai cate!!!!
Tuchi, aoleoooo, bine ca ai ajuns acasa!!!

Merg sa lecturez putin...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
VALENTINA C spune:
hai ca fuseram azi la doctor si fu o viroza de 2 zile - a doua in doua saptamani! Dar e bine, nu-i mai dau antibiotic, nici antitermice....Abia astept sa iesim afara, ca inca avem interdictie!![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)