***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)
Raspunsuri - Pagina 21
DidiAlex spune:
Ckristina, felicitari pt masinutza. Is invidioasa
.
pretena mea avea probleme mari cu sani de la 20 de ani..ziceai ca alapteaza..dar avea de fapt probleme cu tiroida ceea ce are si Ella, parca, boala cronica.
In legatura cu olita, noi nu o sa facem cunostintza decat pe la 2,10 luni. Sunt curioasa sa vad ce face Liviana acu la bb2: incepe tot timpuriu sau mai asteapta, fara stress.
Am scapat de un alt "stress'"
: au scris Mica si Chichi, mesaje kilometrice. La chichi stiam ca asa e trendul dar la Mica, chiar ma gandeam ca a patit fata ceva, de trimite doar telegrame mai ales ca a pomenit ceva de ganduri negre si cum le alunga Maya.
Ce frumos se striga ei: Elias, Elias, Elias
maya cazi, maya cazi.. Io nu am vazut pozele cu Maya, le-am evitat ca mi se face rau ![]()
Io vroiam sa scriu altele..dar am uitat..
Doxinu, io am folosit ultima data la recomandarea pediatrei o creme pe baza de antibiotik. Vezi ca-s in mana cu antibiotikele in ultima perioada. Era rana vie la funduletz si nu trecea nici cu lapte de cuc..Am cautat acu in raft sa iti dau substanta activa dar am dat peste asta care contine clotrimazol. Asta o fi fost oare? Intreaba si tu farmacista si o folosesti ca ultima solutie. Imi aduc aminte ca anul trecut al mare avea niste coji in nas si dupa ureche si mereu se rupeau..sange..dar nici prin minte nu imi trecea sa ii zic pediatrei de ele. Si da, avea o ciuperca care a trecut tot cu antibiotik, funcicid parca sau nu stiu care-i denumirea, ca nici nu o gasesc acu
tot la creme, io am mai scris odata sa aveti mereu la voi Dermazin (substanta activa : sulfadiazina de argint 1% crema) in caz de arsura e bestiala. Mai foloseau unii, si Liviana a scris odata parca, de cutaden.
Sa va mai scriu o prostie, asta proprie si originala de-a mea, 100%.
11 decembrie 2008
eram pe un drum cu limitare la 70, si trebuia sa urc podul sa intru pe autostrada. Si eram in viteza a 4-a cand mi s-a oprit motorul. Reepede am cautat intermitentul ( Ella sa traiasca ca daca nu scria aici, nu stiu ce altceva faceam). Sa stie ala din spate ca a murit motorul doamnei
.. Nu imi vine sa cred![]()
Acu io am dileme, asta mic mananca inclusiv salata de fasole-boabe si varza calita si tre sa le evit de la masa cand serveste el, ala mare le ingora cu desavarsire-absolut tot ce-i pe masa, vin timpuri grele.
Al_Ma- gravi, adminii lucreaza incet dar bine. rabdare..asa merge sistemul pt ca-s mii de useri. Vezi ca acu nici nu mai raspund la atentionari. nu-i timp.
El, speram la o recenzie, dar sa stii ca nu io am recomadat-o...sau chiar asa uituca am devenit..titlul imi suna cunoscut..dar..
chiquitita spune:
Didi, daca ai stii cat asteptai eu mesajul asta cu lauda al tau, uite asa cu febra si durere de cap si muci ca ai lu fie-mea ma uitam sa ma fi remarcat Didi!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ankaa spune:
Salutare si de la noi.Am reusit performanta de a prinde cateva raze de soare si am iesit la plimbare.Tare bine a mai fost.Noi nu mai folosim caruciorul,am impresia ca il "papa" de fund.Asa ca de manuta sau "singulel",cu pacaleli si opriri la magazine pana ajungem la destinatie.
Alex n-a vrut sa pape aproape nimic azi,sper sa nu revina la vechile obiceiuri.
Am si eu o intrebare:imi spuneti va rog cum sa fac sa nu-mi mai apara tot "carnatul" ala cand scriu un link?De cand n-am mai scris,am si uitat.Multumesc anticipat
.
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
DidiAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chiquitita Didi, daca ai stii cat asteptai eu mesajul asta cu lauda al tau, uite asa cu febra si durere de cap si muci ca ai lu fie-mea ma uitam sa ma fi remarcat Didi! Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007) |
Ce scumpa esti la faza asta

pupam sa treaca. Parca a scris Elteka despre o metoda de tinere a febrei sub control dar nu amestec de panadol+ paracetamol, ci numai unul..sau oare am citti in alta parte
Ankaa, scrii asa [ url ][ /url ] de fapt iti intra automat asta daca da-i click pe butonul de deasupra lu size si culoare, un cerc verde si inca ceva alb si adaugi tu " si = sa apara asa..precum si ceea ce vrei sa iasa la suprafatza..[ url ="" ]ceea ce apare in masajul DC[ /url ]
dau da quote dupa un mesaj de-al tau si vezi cum ai scris semnatura proprie
poohy spune:
Multa sanatate capsuneilor bolnavioiri
Of cate probleme
Se cresc greu, dar e frumos 
Madaiuli, m-am hotarat sa ii fac prevenar. A ramas pe saptamana viitoare, sa vedem, ca acum vad ca gogo de la vremea asta de afara incepe sa stranute. Dar o mai apuca si ii trece in 2-3 zile.
Doxinu, lui Manu ii merge de minune cu bephanten. Baietelului unei prietene de-ale mele ii trece instantaneu cu crema de galbenele. Multa sanatate pt Stefan!
Mica,
, da, mai e un pic... Dar mai e :) Miercurea viitoare vad - daca e cezariana cand o sa fie, daca nu, ce o sa urmeze :)
Eu recunosc ca nu citesc carti de psihologie, educatie etc... Nu ma tin nervii. Daca as citi acolo, cred ca as ajunge sa cred ca sunt cea mai rea mama din lume... Eu sunt mai perfectionista de felul meu, si daca nu poate fi totul perfect (ceea ce e clar imposibil) ma cam supara...
Ma duc ca s-a trezit ratusca :D
Anca
35+
& Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mica0307 spune:
didi
.
ankaa noi nu mai folosim carutul de vreo jumatate de an. Si cand ma gandesc ca unul din motivele pentru care l-am cumparat a fost si ca il putem folosi pana la 36 luni
.
Ma duc sa fac capitol nou.
DidiAlex spune:
Anca, am trimis in acelasi minut/secunda
Noi am facut prevenarul de 4 ori. Nu a avut nik la vaccin. E in schema de vaccinuri (sponsorizate de casele de asigurari) ca am vazut ca cineva pe un subiect ca vacinurile nu-s obligatorii. nu mai intru pe astfel de subiecte ca-s contradictorii rau.
DidiAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mica0307 didi ankaa noi nu mai folosim carutul de vreo jumatate de an. Si cand ma gandesc ca unul din motivele pentru care l-am cumparat a fost si ca il putem folosi pana la 36 luni .Ma duc sa fac capitol nou. Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
Mica, cred ca producatorii au facut statistica la famiiile de 3 copii= 12*3

Voi stiti poanta aia cu diferenta intre concluzie si corelatii cu numarul berzelor si si numarul nasterilor
ELTEKA spune:
Io nu stiu ![]()
Si nici nu ma prind cu aia de 12:3 
Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007)
New York, New York