***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)
Raspunsuri - Pagina 14
ella_74 spune:
Eseea,
felicitari! sa va traiasca baietelul!
Doxinu,
da, cred ca era daca era invelit pana la gat si nu se putea misca
I-am citit si sotului mesajul tau si a zis ca-i e rusine si lui cu asa parinti.
Didi,
am vazut poze cu voinicii; ce mare a crescut David.
ref la avion, eu n-am mai zburat cu , acum va fi prima oara, deci nu stiu cum e regula ; vom zbura cu British Airways si desi nu avem loc pentru fiindca e infant, avem voie bagaj la cala pentru el; stiu sigur ca m-am uitat pe bilete si mi-a sarit in ochi chestia asta.
Oricum, pe viitor nu mai conteaza, noi revenim pe 19 aprilie iar pe 24 aprilie depaseste statutul de "infant".
Betty,
cred ca tu ai dat linkul cu bunatati; si azi am facut reteta de aperitiv chec in culori, cu masline, ardei rosu, cascaval si muschi; a iesit foarte bun.
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_74 Doxinu, da, cred ca Bob era daca era invelit pana la gat si nu se putea misca ![]() I-am citit si sotului mesajul tau si a zis ca-i e rusine si lui cu asa parinti. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
era doar pentru tine measajul
kay spune:
hop si eu !
In primul rand sa-mi dreg glasul sa : 

La multi ani ! 

tuturor sarbatoritilor !!!
mare, multa sanatate tuturor !
nu prea am citit, ca nu am stare, S e foooooarte activa, nu sta o secunda. si daca sta ceva nu e ok, trebuie investigat ![]()
sa zic si io ce stiu, Ella, Bob are dreptul la un geamantan de 23 kg la British. acum depinde si cu ce clasa zbori si unde, de ex peste ocean ai mai voie mai multe.
cam atata stiu ![]()
sa va zic de S. i-am pus aparate auditive. din pacate nu reactioneaza asa cum ne-am dorit, nu imi dau seama ce aude si ce nu... va trebui sa ne intoarcem in Germania sa o retestam dupa o perioada de timp, iar daca nu are reactii le dau frumusel inapoi si nu imi ia nici un ban, suntem in teste deocamdata cu ele... cardiac e totul super ok, e roz si frumoasa. cica are niste gauri reziduale, pe care nu le-au vazut la Bos, dar acum ma apuc sa citesc doasrul de la operatie, e o un roman in vreo 150 de pagini
, tre sa il dovedesc. e efectiv povestit pas cu pas absolut tot, parca au filmat si au transpus in cuvinte fiecare pas al interventiei. can`t wait
.
acu S zice "mama", dar fara adresa... abia astept sa ii pot citi si eu o poveste sau sa ii pun o melodie... dar asta se va intampla dupa implant, adica peste vreo 2-3 luni, sper eu. In afara de faptul ca nu vb, e normala
. alearga, se joaca, evident nu cu jucariile, trec zile si nici nu se atinge de ele. e extrem de curioasa, cauta, investigheaza, se uita la tv la taica-su dimineata, daca ii dai 4 seratre nu mai ai treaba cu ea 2 ore, e in stare sa mute si permute totul pana i se pare ei ok
. e fff atenta la detalii (probabil din cauza faptului ca nu aude), observa si cea mai mica firimitura sau scama pe covor
, ma mangaie dimineata cand se trezeste inaintea mea, imi da suzi daca adorm si ea nu (se mai intampla
) mergem in parc si ii place fff mult sa se dea pe tobogan... na, ca orice copil de varsta ei. e fff sociabila si o vad ca se intristeaza daca nu ii raspunde cineva la facut cu mana, sau macar nu intelege de ce nu reactioneaza lumea... intr-o zi se saluta cu niste oameni extrem de indoielnici, seara in fata spitalului din Ro, am zis ca pana acolo ne-a fost, dar (uite prejudecata la mine) oamenii i-au facut cu mana inapoi si i-au zambit... nu stiu ce sa va mai zic de ea...ah, inca mananca mult... supita, felul 2 si desert-musai
la pranz... am scos-o la Cafeneaua Actorilor, la Hard Rock, la un bar de sport... profit cu nefumatul si iesim mai peste tot. abia astept sa vina vara si sa mergem La Motoare... a fost cu taica-su la teatru, s-au jucat in scena si in cabine...
am pus poze noi in semnatura, mereu pun.
ella, depinde cat si unde zbori, daca e zborul mai lung, la BA exista si un fel de entertainment pt copii, ceva... S a primit un saculet cu tot felul de chestii, o tablita de desenat, un joculet, parca si un puzzle, un carnetel si un pix, tot felul de chestii...
hai ca m-am intins prea mult !
si noapte buna !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
bettyR spune:
Kay, ce mare si frumoasa e Soniuta, si ce frumos o imbraci! Imi pare tare rau de problema cu auzul, dar treceti voi si peste asta, ma bucur ca e bine cu inimioara.
Eseea, Felicitari pentru baietel!
Ella, nu eu am dat linkul, cred ca Mihamora. Dar ma bucur ca ti-a iesit bine. Am vazut pozele cu Bob, ce a crescut, eu il vad schimbat si parca seamana tot mai mult si cu tine. Si asa cumintel pare. Am citit azi, dar iar te superi si nu poti face nimic, ca o cauza posibila a problemelor legate de somn la copiii de varsta asta, este ca se trezesc si nu pot adormi singuri inapoi. Ca se trezesc, se zice ca e perfect normal, ca si noi ne mai trezim si nici nu ne mai amintim uneori. O solutie e sa ii lasam sa adoarma singuri, cu o jucarie ... Se poate sa fie adevarat, Andreea de pe la un an si un pic m-a impins si nu m-a mai lasat sa o adorm in brate, de atunci s-a trezit tot mai rar. La mare era f obosita si adormea singura si la amiaza, si am pastrat obiceiul si acasa, dar o lasam sa-i vina somnul tare.
Dar in alta parte am citit ca e normal sa nu doarma 8 ore legate pe noapte pana la 3-4 ani. Deci ... pana la urma is teorii.
Didialex, ce misunau copiii pe acolo ... Ce baieti mari ai!
Madaiulia, e tare rau cand bunicii nu isi vad de treaba lor si se apuca sa spuna prostii de astea, ca mama e rea si nu te lasa sa faci ce vrei. Noi i-am pus putine reguli Andreeiei, dar mi greu in continuare sa o conving sa nu mai arunce cu pietre in capul ei si a altora, sa nu-si mai infinga mana in pamant prin parcuri (nu de alta dar e plin de caca de caine, de incep sa ii urasc, eu cu animal acasa) si multe altele...intotdeauna se lasa cu urlete maxime, dar in timp vad ca au efect unele explicatii. In seara asta, vroia 'barca'(presul antiderapant de la baie) si apoi si-a zis singura ca e uda ca a facut baie, dar asta dupa multe seri la rand de plansete.
Doxinu, ce serios e Stefan in poze.
Betty
24+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
ella_74 spune:
Oana,
bine ati revenit pe plantatie!
Am vazut toate pozele cu Sonia; ce mare s-a facut si desi seamana cu tati, are ceva de la tine, n-as putea spune ce.
Si imi place sa e fan NIKE; just do it![]()
nu zburam departe, mergem in vacanta de Paste la Londra; si asa imi fac ganduri cum o sa-l tintuim pe 3 ore jumate in scaun; deja i-am cumparat niste chestii care sper sa-l tina cat mai ocupat tot zborul.
Betty,
scuze de confuzie; stiu ca si Mihamora a pregatit checul colorat, ca i-am vazut pozele de la ziua ei, dar nu stiu de ce am ramas cu impresia ca linkul l-ai pus tu.
ref la somn, vom afla dupa tratament de ce se trezeste; dr spune ca daca e de la dureri de dinti se va trezi in continuare; daca nu e de la asta, atunci va trebui sa se regleze cu somnul cam dupa 1 luna de tratament.
Mihamora,
ca sa raman tot in pagina cu feluri gatite, sa stii ca in weekendul asta am mai pregatit si cremvursti in foietaj; au iesit buni dar cred ca foietajul nu a fost cel mai bun; Linco,luat din carrefour; tu ce marca de foietaj ai folosit?
Doxinu,
Liviu nu s-a suparat, stie si el ce specimen de parinti are; dar mesajul tau a venit sa confirme si parerea mea , ca parintii lui, din grija pentru il nenorocesc.
Cine vine la Kidex weekendul urmator? de pe site-ul oficial, daca va inregistrati, puteti descarca invitatiile.
Noi mergem la un botez peste 2 saptamani asa ca avem de cumparat cadou de botez scaun de masina si sper sa gasim la Kidex mai multe branduri ca sa putem alege.
kay spune:
Ella, zbori economic? da sa stii ca nu e musai sa il tii tintuit in scauna, mie pe londra-bucuresti mi-au luat-o tantile alea pe S si a plimbat-o tot avionul inainte si inapoi... am putut sa mananc, sa merg la toaleta... plus ca s-a lipit de un nene, englez, cu care s-a jucat cam 1 sfert de drum, apoi a mai si dormit... sa ii dai sa bea ceva la decolare, sa nu i se infunde urechiusele, asta ar putea sa fie un discomfort si sa il faca irascibil. sau daca mai suzeteste, da-i suzi.
merci mult fetelor,
mare de tot !!!
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Carmen_So spune:
Ma indes putin ca nu mai pot de ras: Liviana, An@, iar m-am behait in birou, n-am putut sa ma abtin la "prajitura cu ochi" si la lipiciul pe "pate".
Doxinu, stai linistita, ca nu e Stefan cel mai mic, Ana mea nu cred ca are inca 80 cm, la 9 kg. Anxiosul de tati ma intreaba in fiecare luna daca mai creste sau ramane asa![]()
Bravo, Eseea, felicitari pentru baietel!
Mai citesc din urma si mai scriu mai tarziu.
DidiAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea fetelor, am intrat si eu scurt sa va anunt ca am nascut pe 11 martie, ora 23,55 un baietel de 3200 gr si 51 cm, natural,; si bb si mami se simt f bine, suntem deja acasa de vineri. numai bine Mami de fetita si de baietel 39 + |
Felicitari

Cum se nuneste frumosul baietel, nu doar pt curiozitatea mea..cat si pt catastif
acu am vazut si io pozele..ale mele..lipsesc taman cele in pijama..cand le primesc le dau mai departe.
David al meu e fan TV. Se tranteste cu fundu de pamant daca nu il las zilnik. Dejeaba ii zice al mare ca -i voie..

An@, nu stiu ce sa zic. O fi bine rau..cu granitzele astea..viitorul ne va confirma.
Sunt cam ganditoare dupa atacul ala din Stuttgart. si sa cresti copii precum Tim, dar sa mai omoare si pe altii, la 17 ani
. E de plans rau de tot..mai citesc acu pe Nu, cred ca io am o adevarata problema cu el..(banuiesc ca Liviana nu are vreo problema..) tocmai pt ca la varsta asta nu sunt lasati sa se manifeste cand il au pe Nu in bratze.
Laud fapta, nu persoana, adika vine al mare, ca David e mik :) si nu zic, sau cel putin incerc sa nu zic: vai ce cuminte, dragutz,,,,destept..ci il laud: ai facut un turn interesant, ai facut ordine, ai facut un dezastru
..asa cum daca nr 1 incepe sa planga cand cand nu ii reuseste ceva, pana nu termina de plans nici nu il bag in seama. Io am invatat mai tarziu faza asta cu plansu, si mi-a fost mai greu..De ce tre sa planga?!..bine, acu 1 saptamana au picat amandoi dupa bicicleta medicinala, si le-am spus sa nu se urce: pe unul il durea spatele pe celalalt capu si plangeau de mama focului..nici nu i-am vazut ca pe mine ma duruse gura cat le-am spus ca : sa aiba grija, ca se vor lovi. Acu nici nu o mai vad..nici io
diana spune:
Buna fetelor,
Eseea, felicitari mamico!!
Bine ai revenit Kay! Imi era dor de mesajele tale!
Noi in wk am fost la socri si copii au alergat prin curte iar eu mi/am facut de cap cu prietenele, la un suc, la o cafea.
Ce bine a fost!!!
Baietii sunt bine *a se citi fara tuse, febra*. Si Toni ma surprinde cu replicile lui... de fapt spune fraze luungi. De ex azi dimineata :"Ai, mami in butitie sa faci apte lu Toni. Toni vrea apte atuuum".
Am vazut si eu poze noi cu capsuneii. Sunt toti asa duuulci!
Va pup
Carmen_So spune:
Am reusit sa ajung la zi cu cititul; Elteka, tu scrii asa frumos, chiar ca trebuie sa mai citesc o data, cum zicea cineva p-aici.
Betty R, interesant intr-adevar site-ul, mi-am dat si eu seama, in sfarsit, ca am cedat prea mult in ultimele zile cu TV (ca vad numai Ta'zan si M'oui, adica Tarzan si Mowgli); asa ca am pus piciorul in prag si mana pe telecomanda si am zis ferm: acuma vede mami stirile si gata. M-am simtit foarte bine dupa aceasta victorie
An@, in legatura cu scoala libera din State: ale mele ar castiga de-ta-sat la campionatele de rujat viteza si schimbat dvd-urile in aparat. Chiar, de ce naiba nu le introduc astia in curricula scolara?
Madaiulia, la noi spalatul pe cap se realiza, la nr.1, cu ochelarii mei de inot pe cap, altfel mi-a fost imposibil: am spalat toate papusile (puterea exemplului), am demonstrat cu carti, cu poze, degeaba. Acum, la 4 ani jumate, am depasit in sfarsit momentul (cu nr.1, dar vine tare din urma cu nr.2).
DidiAlex, asta cu pierdutul copiilor e una din spaimele mele. Mi-am petrecut primul concediu la mare in picioare, urmarind-o cu ochi de vultur. Pana m-am prins ca trebuia sa urmaresc mancarea pe plaja: unde fosnea ceva a mancare, acolo era si ea...
Ella, cata rabdare poti sa ai!
Kay, mi-a parut tare rau cand am citit de Sonia ca are probleme acum cu auzul, va tinem pumnii sa reusiti si de data asta.
Probleme cu imbracatul? Doamne, cred ca si aici castigam campionatul: isi deschid dulapul si-si aleg toaletele zilei: nr.1 doreste sa iasa in maiou si fusta, fara ciorapi, nr. 2 doreste niste blugi care i-au ramas mici. Ma gandesc repede ce e mai important, sanatatea mea mentala sau parerea vecinilor. Aleg sanatatea si le las sa se imbrace. Le scot putin in balcon si deschid si geamul, sa fiu mai convingatoare. Le multumesc apoi pentru marea favoare pe care mi-o fac cand accepta sa le dau eu hainele potrivite. Nu merge insa intotdeauna, de exemplu azi, sper sa nu-mi zica educatoarea ca Mara (nr.1) da un exemplu prost daca vine ca o sorcova, dar nu am mai avut putere sa-i explic de dimineata ca o floare verde in par nu se asorteaza tocmai bine cu niste cercei albastri si cu o fusta rosie...

39 +