Cristina Herea

Cristina Herea | Autor: maria_ene

Link direct la acest mesaj

Fetelor, voi ce parere aveti despre ziarista Cristina Herea? Eu una sunt mare fana a ei, o admir ca e o fetita dulce si cuminte si ca la cei 22 de ani ai ei a reusit sa scrie o carte si sa nu se lase corupta de lumea in care traieste! Daca nu stiti de unde sa o luati, e fata blonda cu par luung de la Conferinta de presa si saptamana asta am vazut-o si la Cireasa de pe Tort iar acum vreo saptamana era injurata ca la usa cortului de Oana Zavoranu ca ar fi scris de urat de ea si fals despre ea iar Cristi Brancu si Capatos au fost de partea Zavorancei si au aruncat cu noroi in ea.Am cautat si celebrul articol pe net si am ramas masca, de la atata articol sa faca un monstru de scandal? http://www.click.ro/Buna-Dimineata/oana-zavoranu-isi-face-operatii-estetice

Voi ce parere aveti de Cristina?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Dupa ce am vazut-o la Cireasa de pe tort, am o parere destul de buna-am vazut ca e sensibila, nu are fitze si e destul de modesta si tare frumoasa...Acuma, na in alta ordine de idei, Oana ca si toti ceilalti sunt persoane publice, au ales sa fie asa, deci nu stiu de ce se ofuscheaza cand scriu ziaristii despre ei, fie bune, fie rele. Ar fi mai bine sa nu scrie deloc? Multe din reportajele alea sunt si comandate, ca sa nu ii uite lumea, ei zic mersi cand apar in vreo publicatie, uite asa raman in atentie...Ce ar fi sa faca si aia de la Hollywood asa?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie nu imi place de ea .
Am mai vazut-l la ceva emisiune de pe euforia in care comenteaza cuplurile d e la noi.
In primul rand ca aspect nu-mi place deloc si nici per total... nu pot spune exact de ce .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

nu imi place de ea, vrea sa para ca e nevinovata insa atunci cand adevarul iasa la suprafata spune ca nu e vina ei, ca sefii au obligat-o sa scrie asa... (exemplu cu Oana Zavoranu care a invitat-o la Acces direct intr-o confruntare directa).
De desteapta, e desteapta nu am ce zice.
Vrea sa isi faca si ea loc printre vedete insa nu mi se pare ca e destul de matura dupa cat vrea sa arate... parerea mea, desigur.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Pai nu cred ca vrea sa para matura, are 22 de ani, n-are cum. Pai da, dar am pus link la articolul ei, mi s-a parut inutil din partea Oanei sa se ia de asa un articol, de ce n-a facut scandal la altii, ca altii au scris mult mai rau de ea, dar nu...ea s-a luat de fata asta ca e linistita si tace. Mie una nu mi se pare corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Parere inca nu am dar din cand in cand imi place s-o citesc aici:

http://blogs.click.ro/cristina_herea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Paradoxal, am auzit de ea...pentru ca tatal ei a fost coleg cu mine, de birou. El mi-a zis in urma cu un an si jumatate ca fata lui este ziarista. Si...imi amintesc ca ne spunea ca este foarte ambitioasa si ca munceste foarte mult ca sa se afirme in lumea aceasta a ziaristilor de monden.Apoi, am vazut-o si pe ea, dar nu i-am urmarit nici o interventie, pina acum. Nu am avut timp.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oricum sta prost la limba romana : "Plapcianu serveste masa la restaurantul ...". Asta ar insemna ca e ospatar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Mie nu-mi place....in general nu-mi plac ziaristii de monden.Nu ca ar scrie tampenii despre "vedete" , dar nu mi se pare ca esti mare ziarist daca scrii o barfa despre cineva.Si mai faci si scoli "inalte".Mi se par cei mai slabi ziaristi cei care sunt pe monden.Asta e parerea mea....stu ca o sa ma contraziceti ...
Despre aceasta fata stiu ca era "umbra" Adrianei Bahmuteanu , pe vremea cand scria la "ZAU".Acum am inteles ca scrie la "Click".Ala e ziar ???? Daca era o ziarista desteapta si-i placea zona asta , a mondenului , cred ca ar fi trebuit sa scrie la o revista d-asta ....glossy....
In fine....e "stearsa"....incolora,inodora,insipida....

Ella , mami deTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Acolo a gasit si ea job,nu mereu faci ce ai chef,nu?Dar oricum are timp,are doar 22 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Mie imi place de Cristina. La 22 de ani a realizat ceva, a scris o carte, se zbate sa supravietuiasca in lumea asta mondena, si reuseste zic eu

Mergi la inceput