PRIETENE FARA TITLU (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Offf... Ingrid, nu pot sa zic decat: CE CRETINE !!!! Eu nu pot sa inteleg in veci cum isi inchipuie ca educa un copil prin a-l chinui in halul asta ???? Trebuia sa te sune in primele 5 minute de cand a inceput Diana sa planga. Si 5 minute sunt destul de mult pentru a lasa un copil sa planga.. cine stie cat or fi lasat-o alea pe Diana sa planga A adormit de epuizare, draga de ea Iar faza cu telefonul este sub orice critica !!! Mai pacalesti un copil .. dar nu la lucruri asa serioase. TAMPITA de-a dreptul directoarea Asa cazuti in cap ii considera pe copii, incat sa ii minta in halul asta ? Ingrid, ce vei face ? o mai duci ?

La noi a fost sedinta, si .. evident, nu s-a luat nici o masura, ba mai mult, daca nu insistam pe subiect, s-ar fi si deviat discutia fara sa se spuna nimic. A ramas ca psihologul sa discute cu tzatza sa ii explice cum se creste un copil. Atitudinea ei a fost de genul: Oricum .. mai sunt numai 3 luni pana la sfarsitul anului.. si .. la toamna om vedea ce va fi. Adica, cu alte cuvinte, ce conteaza ca 3 luni de zile copiii sunt terorizati de Nikita ? Mi-e o SILA totala de tot sistemul de invatamant. Unde sa mai caut alta gradinita, ca oricum, nimeni nu imi garanteaza ca nu va fi la fel Am retras-o deocamdata pe Daria. Tin legatura cu educatoarea, si o voi aduce din nou cand va fi o admosfera prietenoasa pe acolo.

Azi m-a daramat cu atitudini negativiste, cu batut din picioare, cu NU VREAU, si mai ales cu tipete. Orice vrea... tipa. Nu mai cere frumos, ci intai trage niste zbiarete, si apoi imi zice ce vrea. Nu imi mai recunosc copilul. Mi l-au schimbat la gradi. Am dus un ingeras, am luat o maimuta urlatoare. Mi-au stricat astia copilul la gradinita, iar eu sunt fooarte, fooooarte suparata ca am acceptat sa duc copilul la gradinita, chipurile, e bine sa socializeze. Nu e deloc bine. E o mare tampenie !!!! Era foarte bine cum era inainte: 7 ani acasa.

www.inana.ro" target="_blank">Art-Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata

Ingrid intr-un anumit fel am trecut si eu prin ce treci tu acum numai ca nu a luat o asemenea amploare. Eu totusi sper sa fie o viroza nu stres, este mai putin grava prima dupa parerea mea.
Cred ca pe la gradinite se practica aceasta metoda de a desprinde copilul de mediul matern. Este foarte dur dupa parerea mea si n-am acceptat asta dar se pare ca-i cel mai eficient(a se citi rapid), altfel dureaza mult mai mult si nu stiu care-i treaba educatoarelor daca parintele accepta sa petreaca si un an pe la usa gradinitei??
Cred ca mult mai bine ar fi fost sa nu fi plecat tu de la gradinita, reveneai eventual intr-o prima faza dupa 30 minute si mai vedeai dupa aceea.
Deea, eram sigura ca sedinta nu va rezolva mare lucru. Nu-ti mai face copilul "maimuta urlatoare". Nici un copil care nu iese din cuvantul mamei si sta cuminte toata ziua nu-i prea...prea! O fi vreo faza. doara are si ea personalitatea ei, poate a descoperit si o altfel de lume, nu gandi ca a copiat de acolo si acum doar se executa fara sa fi discerut nici un pic.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
E bolnava Diana, toata noaptea a avut febra, asa ca am executat viraje intre Panadol si Nurofen de m-am capiat de cap. Azi la ora 7 iar febra si abia dupa o ora i-a scazut, a baut doar ceai si suc si cu greu am reusit s-o fac sa pape cateva linguri de supa (la cererea ei).
Daniela, poate o sa razi de ce zic, dar eu sunt absolut convinsa ca s-a declansat boala pe fond nervos. Altfel, cum se explica faptul ca dimineata era ok cand am dus-o si dupa 3 ore avea febra? Poate s-ar fi imbolnavit oricum, a doua sau a treia zi, poate nu. Atunci cand sunt conditii de stres, sistemul imunitar nu mai reactioneaza cum ar trebui.
Eu le-am rugat pe caprele alea sa ma sune, stiu ca se practica sistemul de desprindere la gradinite, dar ducand-o la una particulara am optiunile mele si sa faca bine sa ma asculte, altfel nu mai pupa bani, intelegi? E in interesul lor s-o duc acolo, cum se intampla dealtfel la mai toate particularele. Stiau ca nu sunt de acord s-o lase sa planga, ma puteau suna cand observau ca nu inceteaza cu plansul sau vroia sa doarma, nu s-o paraseasca intr-un birou culcata pe un fotoliu.
Deea, fata ta intradevar copiaza comportamente negative de la gradinita, dar mai bine ca o face acum cand are 3 ani si nu cand merge la scoala la 6-7, atunci e mai greu de corectat. Eu asa zic.
Fug s-o imbrac, ca mergem la medic.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, si eu zic ca de la stres s-a imbolnavit Diana. Draga de ea... Sper sa ii treaca repede. Cred ca s-a speriat tare, mai ales cand a vazut ca nici la telefon nu te poate gasi. S-a panicat ca nu poate lua legatura cu tine, si e normal, draga de ea. Se baza pe educatoare ca te va suna in caz ca va fi nevoie, si .. uite ce incredere poate avea in educatoare ! Mie mi se pare total aiurea sa minti copilul in halul asta. Eu nu o mint pe Daria. Poate ca o mai pacalesc, asa, pe lucruri usoare, o manipulez, dar nu am mintit-o niciodata. Si nu mi se pare deloc sanatos sa minti copilul, pe motiv ca e mic, si nu intelege. Ba intelege, ca doar nu e cretin !
Imi pare tare rau ca asa s-au desfasurat lucrurile.. Ce vei face in continuare ? Mai incerci sa o duci acolo, sau cauti alta gradinita ? Multi pupici la printesa. Nu ne-ai povestit care a fost atitudinea personalului ? Li s-a parut normal sa se intample asa ?

Ingrid, am mai auzit teoria asta, ca daca nu imita acum comportamentele gresite, le va imita cand va ajunge la scoala. Dar, daca imita acum aceste comportamente, si si le insuseste, ce folos ? Va merge la scoala cu ele deja insusite, nu va mai trebui sa imi fac griji ca le va copia atunci Dupa mintea mea, ma gandesc ca la 6 ani intelege mai usor reguli de comportament, decat acum la 3 ani.
Am mai auzit ca va scapa de asa apucaturi imprumutate. Om vedea in pauza asta. Am pus-o la reeducare. Sper ca va merge, ca eu nu suport ca un copil sa imi tipe, sa ma refuze la orice, si sa bata din picioare. Hai ca mai inchid ochii la cateva manifestari din astea razlete si ocazionale, dar nu tot timpul. M-am straduit mult sa o educ sa se comporte ca un copil cuminte, sper sa nu se fi dus chiar totul pe valea sambetei.

www.inana.ro" target="_blank">Art-Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna "dimineata" la o cafea.Se vede ca-s acasa.
Diana s-a trezit pe la 7 si a cerut lapte.Era ragusita cat cuprinde si in plus s-a cam foit noaptea,adica o auzeam haraind pe nas.N-a mai vrut sa doarma aproape o ora - ca noi abia pe la 8 ne induram sa o sculam din pat e suficient sa ajunga la gradinita la 8,30, fix cand deja e pusa masa.Ce pierde e doar randul sa fie "de serviciu" la bucatarie la adus cosuletele cu paine sau tacamurile ... Deci n-a mai vrut sa adoarma si am pus-o dincolo la desene animate,ca asa a vrut.I-am dat nurofen ca e antiinflamator,i-am dat Fluidol pentru secretii,i-am scos cu aspiratorul mucii,i-am dat si miere de albine si intr-un final m-am hotarat si i-am dat sa suga o bomboana medicinala de miere+lamaie,din aia de care am primit eu,ca e voie in sarcina.Nu scrie nimic de copii,dar scrie ca e supliment alimentar.Sper sa nu ii faca rau,dar mie chiar mi s-a parut ca dupa ce a supt-o ii mai revenise vocea cat de cat.A baut si un bibe de lapte indulcit cu miere.Sa vedem cum va fi la 16 ... Am tot rugat-o sa nu mai vorbeasca atat macar pana e ragusita,dar vezi de treaba
Ne-am edificat oarecum si cu premiul ala - se pare ca e premiul de la un alt concurs de mai demult,intre grupe.habar nu aveam de el.Cel pentru care am platit recent nu s-a tinut inca.Ma si miram eu ... Oricum sunt deja amuzanti cu "concursurile" lor
INGRID si eu zic ca de la stres s-a declansat viroza,eu am patit asta de multe ori! Poate se declansa oricum,dar poate nu ... Eu din cate inteleg,cred ca Diana ta voia la gradinita dar cu o singura conditie: sa ramai si tu cu ea acolo!!! Si nici nu ma mir defel,atata vreme cat am vazut-o si la Arad la tobogane ca nu se desprindea de tine nici sa mearga cu Diana sau cu taica-su prin labirint,darmite sa se dea singura pe tobogan ...
DANIELA da e o metoda mai rapida si eficienta asta sa ii lasi brusc singuri la gradinita,pentru ca majoritatea care plang, plang putin,cateva minute,se mai lasa consolati,se joaca cu copiii si mai uita etc.Chiar daca plang zilnic chiar timp de o luna-doua unii, o fac cateva minute dimineata pana dispare mama si pe urma trec la joaca sau activitati fara probleme.Diana de Ingrid e un caz mai special.Am mai citit pe forumul cu gradinitele de cazuri genul ei,inca si mai si,ca vomitau copiii de atata plans si mai stiu eu ce.
DEEA imi pare rau ca nu s-a rezolvat nimic.Sincer eu zic ca si Daniela : Daria a descoperat o alta lume si acum se manifesta ca atare.Poate acum simte ca se plictiseste doar in casa cu voi ... si de-aia face asa.Diana mea si nu numai ea de pe-aici, se manifesta cum zici tu,cu urlat,tavalit pe jos ca sa facem cum vrea ea, cu muuult inainte de a o da la gradinita.Nu a avut de unde invata asta,ca nu se tavalea nimeni din familie asa pe jos Si Diana de Ingrid mai avea faze de-astea super

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am facut subiect nou,poftiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134835 dupa muulta chinuiala.Merge iar groaznic forumul asta

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

nu stiu ce are forumul dar in ultimile zile merge prostt de tooot ...prima data am avut impresia ca e de la wiless-ul meu dar vad ca alte pagini merg brici

pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput