PRIETENE FARA TITLU (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hehei INGRID pai Diana mea demult a trecut de faza cu decojit creioanele Cand am vazut-o prima oara ce face, nu imi venea sa cred ce vad Ma bucur ca si Diana ta s-a apucat de asa ceva,deci nu e doar a mea ciudata Eu abia astept ziua de luni,sa vad cum va reactiona Diana ta.Am impresia ca s-a cam obisnuit cu ideea,daca a ajuns la negocieri de cand sa inceapa
De Daniela: azi cauta de zor subiectul cu poezii de pe DC.Tu vad ca te ocupi de
DEEA daca s-ar face concurs de actorie,sunt de acord ca ar lua Diana mea premiu .Acum nu prea am termen de comparatie,dar in afara de Denisa,restul nu prea ati mai zis niciuna ca imita copiii pe cineva.Poate e si faptul ca si Emma merge demult la gradi si are pe cine imita - pe educatoare.

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, Daria nu imita nici un om. Doar animale Face si ea scenarii, dar nu am observat sa imite pe nimeni. Ea este vocea personajelor cu care se joaca.

www.inana.ro" target="_blank">Art-Biju

Mergi la inceput

DEEA da,cam asa ca Daria am vazut ca se joaca si Mark si parca Ioana. Culmea ca Diana nu face (inca) asa. Eu la tipul asta de joaca ma asteptam,pentru ca ii mai faceam eu cateodata asa "teatru" de papusi cand era mai mica.Diana in schimb are ea un rol si vorbeste cu personaje "fantoma" si asta demult tare,nu doar de cand e la gradinita.Nu stiu daca va mai amintiti ca am pus filme demult de cand era mai mica ,unde vorbea de zor singura prin camera: imita copiii de la bloc de la mami, se conversa cu ei.

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, mai demult imita si Diana. Diverse persoane. Si cu foarte multa precizie. Expresia faciala era de milioane. Acum nu mai imita. Poate ca nu are pe cine?
Da, mi-a venit miros de tamaie la nas, ce preocupari m-au apucat. Azi am cautat pe google ceva informatii si exact titlul topicului meu trona pe acolo. Fras. Asta mi-a lipsit.
Daca va intereseaza, am vazut un nou episod din Planet Parent, exact despre copiii singuri la parinti. Ce probleme au (daca au), dezvoltare etc. O sa va spun maine. Cu toate ca pe aici, suntem putine cu un prichindel. Voi va inmultiti ca Rasela maaaai...
Fug la nani, noapte buna!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID hai ca poate iese pasenta cu gradi si se apuca si Diana ta de imitat
Apropo de copii unici.Sa vedeti cum e invers! La aradence e o tipa suuper care are 4 copii.Azi s-a ocupat toata ziua exclusiv de unul din baieti,de cel mai cuminte si cel mai neglijat - ca fata mai mare e la scoala,trebuie sa se ocupe de ea cu temele,cei doi baieti mici sunt bebei, asa ca asta saracul fiind la gradinita,era lasat mai pe dinafara.Ca ea are si firma si mai si lucreaza.Azi a fost si a stat cu el la gradinita - a fost "prietena lui" cat a stat acolo (e la gradinita step-by-step),apoi au fost impreuna la restaurant numai ei doi Ce mai ,baiatul era super happy! Sa o aiba pe mami o zi intreaga doar pentru el! Tare mult ne-a placut cum i-a dedicat doar lui ziua de azi! MIRA tu trebuie sa o stii pe Miha ...

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Moni, ca tot mi-am amintit: n-am dus-o pe Diana la dentist, dar m-am benoclat cu otoscopul in gurita (se poate si cu el), n-am observat carii. Plus ca nici nu s-a plans ca o doare ceva.
Aici iar ploua, vroiam sa iesim cu bicicleta, facem o pauza. Poate maine va fi mai frumos.
Ma striga sa ne jucam, inca n-a mancat masa de pranz.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Acum citeste de zor (se face) Scufita rosie din cartea "Ierusalimul liberat" de Tasso. Asa zice ea, ca acolo e povestea. Ma duc s-o culc.
Denisa, nu mi-ai raspuns cu budincile alea. I-am facut ieri de ciocolata si nu i-a placut. Asta nu mananca nimic din ce nu cunoaste..

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Asaa. Am promis ieri ca zic de copiii unici. Ei bine, sunt egali sau poate putin superiori celor cu frati (beneficiaza de atentia totala a parintilor); nu se lupta pentru atentia lor, asta e benefic; sunt fericiti, delco frustrati ca nu au frati; nu au motive sa se bata pe jucarii, stiu ca sunt ale lor...iarasi e de bine. Cam atat am retinut despre ei. In schimb, parintii erau supusi mereu criticii altora, gen: "vai, doar unul singur? Mai trebuie si altii! Nu e bine sa creasca singur". In fond, era foarte bine sa fie singur, nu-l deranja in dezvoltare deloc, doar ca exista aceasta preconceptie.
Nefondata. Cica, de la sate si de la un mediu agricol, unde traiau familii numeroase, doarece se bazau pe ajutorul copiilor, s-a trecut la oras, unde brusc rolul s-a schimbat. Copilul, din producator a devenit consumator, motiv pentru care a scazut numarul lor.

Si acestea fiind zise, imi beau cafeluta si ne pregatim de mers la circ.
Moni, ce totala e Diana cand o imita pe educatoare! M-am bine-dispus cu dragalasa.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza,
Ingrid-sorry mi-a scapat aia cu budincile- E papa de cioco si vanilie,cumparate, incasa dc ii fac treb sa ii spun ca e d ela bunica si sa ii arat plicurile din RO- nu mai am decat 2 si de aia le tina, aduse de maica-mea de la Dr Oetker-A papa doar de vanilie si banana,nu i-am dat inca cioco,la cat e el de energic.
Acasa i l efac, cu lapte,ceva zahar si plicul ala, poti pune si putin unt din cate stiu eu si adauga 1-2 oua.
Deea- bravo tie ca poti cara 17kg pt 2km- eu nici atata,a mea cred ca are oasele mai grele ca vad ca epielea si osul in rest,atata s-a lungit si e inca "carnivora"-adica legume pap ala gradi ca mereu imi zice de ele, acasa no way.Acasa papa lactate,supe,oua si mai cere paste si sunca- ii dau doar de veal-cred ca e vaca asta.
Moni- da Emma ma dispera cu imitatul si cum face pep profa -ieri au avut HAT DAY-i-am dat una mexicana, cica s-au distrat,azi au pijama day-erau toti in pijamale inclusiv profele,tare haiosi erau,pacat ca am uitat camera acasa- si se impaca super cu 2 gemene, sa vezi ce isi spun una alteia si corect in engleza,expresii pe care eu le folosesc rar(gemenele sunt asiatice la origine si ele- dar se vede ca nu prea vb decat engleza,spre deosebire de fii-mea care rupe fluent 2 limbi si 2 pe jumatate-franceza si spanish)-mi-e ciuda ca abia dina prilie incep serios spanish,ca e tipa plecata la mama ei ca e bolnava
Bee- stiu ca e greu in amagzine, dar noi uitasem carutzu acasa, si oricum A sta in el doar dc e in miscare, asa ca..cam devreme se cucla ai tai copiii la 8,ai mei pina la 9 nu adorm, doar E cand e obosita sau a avut activitati- cum a fost ieri gym.ABia astept sa o dau din septembrie la dansuri-nu balet ca nici eu nu le am si ea nu e genul,clar.Cum nu e innebunita nici dupa zane,cred ca stingacii sunt asa
Saptamina viitoare o duc pe E la Geta ca are holiday si apoi pep 21 plecam la Punta Cana,abia astept.
Mai vin eu,deocamdata atata pot.VA

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Seara buna

Si eu pe aici. fiind vineri au venit fetele la joaca si respir si eu putin. Am zis sa scriu si eu doua cuvinte inainte sa recuperez si eu un pic cu cititul. N-am mai avut timp deloc in ultimile doua zile.
Eu i-am dus iara azi pe muciosi mei la doctor si se pare ca avem nororc si nu s-a coborat pe la alte organe raceala. Sper sa treaca de noi codul asta rosu. oricum nu i-am mai dus pe nicaieri, afara am stat doar la noi in curte sau pe langa. Foarte nasol acum iarna ca nu prea sunt copii si n-au cu cine se juca. Ioana imi cere in fiecare zi s-o duc la loc de joaca sau la tobogane, niet, la tobogane prea frig inca si la loc de joaca sunt virusi. macar sa ne treaca viroza asta sa nu ne tragem vreuna peste ca iara o incurcam si sa mor daca nu m-am saturat de siropuri, ser, aspirator.
Azi dupa ce am iesit de la doctor am plecat cu ei pana la librarie sa luam niste hartie glasata si creponata. Acolo rares mi-a facut o boacana...a dat peste o papusa din aia de portelan(nush ce draq cauta pe jos) si a pocnit-o in zeci de bucati 140 lei mi-au sarit din buzunat de aiurea. ma rog..Ioana a vrut sa luam papusa si sa o lipim(aveam experienta ca a mai primit doua papusi din astea de portelan, baiat si fata si le-a pus Ioana la pupat de si-au crapat capul, mie imi venea s-o bag direct in tomberon), am lipit-o...zici ca-i nevasta lui Frankenstain dar Ioanei ii place. Dealtfel ei ii place oprice papusa, noua sa fie. Odata a gasit in punga de pufuleti o papusica si a exclamat " Asta-i papusica pe care mi-am dorit-o dintotdeauna"
La mine a fost ziua cioburilor ca rares a reusit sa mai tranteasca si acasa o farfurie plina cu rosii mixate ce vroiam sa le pun la mancare.
Acum vreau sa merg sa le fac niste clatite. Sigur mai am sa va spun multe dar revin ca in seara asta doara am ajutoare.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput