LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)
Raspunsuri - Pagina 17
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Off ce greu merge forumul. Am intrat repede (azi dimineata stateam pe forum si cand colo am descoperit pe mail-ul de servici ceva f urgent de facut ) sa va rog cine are timp si placere sa ne mai voteze si pe noi si in special sa ne bage un comentariu. Cica asta valoreaza 30 de voturi . Si trebuie o singura data pe zi de la un IP ca altfel ne descalifica Multumim din suflet. http://www.babyphoto.ro/blog/?p=560Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Am lasat comentariu (eu sunt aia cu 'rroxette') dar cum fac sa votez?
Sunt cam

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
mada trebuie sa fii logata pe cont, sa dai dublu click pe poza si iti apare pe ea un patrat .. dai click pe download si le salvezi in calculator.
EDIT: dublu click pe ea .. full screen .. ti-o deschide, apesi si pe lupa, click drepata si save.
bafta!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
ceska777 spune:
Asa,
Miri mai vrei cafea? Mai am! Buuuuna, Dalmayr.
LalaD,
stiu e brutal ce am facut dar ...am facut-o. Eu vroiam sa mai astept pana se incalzeste bine afara, tati s-a grabit. A plans inima in mine aseara, azi dimineata plangeam pe bune cu micul Buddha in brate. Dar.... e baiat.... de azi. O sa imi ia timp sa ma obisnuiesc cu noul lui look: aseara am vrut sa ii pun caciulita in cap sa nu ii fie frig, imi e teama ca daca cade acuma se loveste rau la cap, de parca inainte il proteja pleata ca un coif,etc, etc.
Madalina,
nici eu nu am reusit pana acuma sa descarc de pe webshots. O sa incerc cum a zis Ellenuta. Sa vedem...
Pana la urma am mers prin ploaie, cu husa de ploaie pe carucior si eu cu umbrela la grupa de pitici. Mamicile dragute m-au intimpinat frumos, unele, altele nu ne-au bagat in seama. M-au implicat deja in bazarul de hainute si articole pentru copii de sambata viitoare. Sa vedem cum organizam acasa, cine sta cu Benji sa ii vegheze somnul cat eu lipsesc. Am vazut azi niste preturi afisate acolo si de ex un kiddy board second hand (nu l-am vazut cum arata) costa 30,- eur. Daca cauta cineva ceva anume, ce nu a gasit si il pot ajuta cu ceva sa spuna. Sigur sunt lucruri folosite, unele in mai buna stare, altele nu.
La un alt topic am vazut o discutie legata de cum/cu ce/de unde imbracam copiii. Aici se practica bazarurile pentru copii. Inca nu am cumparat de la vreunul dar Benji imbraca si hainute purtate de la verisorii lui de-al doilea, asa ca.... Sunt bune pe acasa si la tarat pe jos la grupa de pici sau mai incolo la gradi...
Micul Buddha a adormit rupt dupa vizita la copii. Mi-a spus mamica sefa ca e f dezinvolt si se bucura ca am venit si ca ii place gazei. El cotrobaia prin toate lazile cu jucarii de parca acasa nu ar avea, a vrut si el covrigi, le arata mamicilor jucariile ce si le alegea, le zambea, pe una a tras-o de pantaloni... Ma bucur ca socializam, sper sa nu avem experiente neplacute si sa fiu dezamabgita prea curand.
Merg la treaba.
Era sa uit: am vazut poze cu ADELA -buburuza o mica domnisoara. Frumoasa si bucalata. Ce papa ea acolo?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta mada trebuie sa fii logata pe cont, sa dai dublu click pe poza si iti apare pe ea un patrat .. dai click pe download si le salvezi in calculator. EDIT: dublu click pe ea .. full screen .. ti-o deschide, apesi si pe lupa, click drepata si save. bafta! Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Elle sarumana mult de tot am reusit asa nu am facut

Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala
ginnette spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Era sa uit: am vazut poze cu ADELA -buburuza o mica domnisoara. Frumoasa si bucalata. Ce papa ea acolo? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |

Fructe (portocala si mar); au ramas slabiciunea ei - ar manca non-stop!
Ieri i-a dat mama urzici cu ou, facut in apa; ziceai ca sa bat turcii la gura ei!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Miutza spune:
am vazut poze cu Adelutza balerina in rochitica rosie
e frumoasa foc!
miri, cum te mai simti? a trecut perioada critica? 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
danonique spune:
ROXANA am admirat-o pe ADELA.E superba!Are niste trasaturi atat de frumoase!Un pupic de la Albert ptr cea mai scumpa buburuza!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
stoisor spune:
am admirat 2 papusele ....pe Maya si Adela la fix 15 luni,D-ne dulci sunte-ti ,frumusele ca niste papusele ,
....Sasa face nanii ,eu am gatat treaba si ma cam plictisesc,sunt happy pt ca am facut o cda sapt trecuta ,niste hainute pt Sasa si am fost sunata azidim ca a ajuns coletu in Sb si tati e plecat dupa el,abia astept sa vina sa le vad
hai sa va zic ca a mai varsat odata
,am vb cu doc si a zis sa nu imi fac inca probleme ...si ea a zis ca e tot din cauza mucilor si flegmelor (scuze)ce o ineaca si i provoaca greata,acum sa vedem,abia ne-am vazut umpic scapate si mi groaza,in rest e cat se poate de ok,ba mai mult a si papat dupa ,cam la trei sf de ora si e bine vad ca,dar nici nu a mai tusit de atunci deloc
offf viata satului ca m-am saturat pe bune ,imi cer scuze ca va disper pe voi dar chiar am multe in cap si nimeni prin preajma

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danonique spune:
CESKA unde il pot vedea si eu pe Benji tuns ca eu sunt cam incuiata si nu gasesc pozele?Sarcina asta mi-a mancat si ultimii neuroni ramasi neafectati!Ieri Vanessa a fost sarbatorita si la cresa.Nu va puteti da seama cum asteptam pozele pe care educatoarele trebuiau sa le faca pe aparatul nostru.Mare mi-a fost dezamagirea cand am aflat ca aparatul era descarcat.I-au facut cateva poze cu aparatul lor si trebuie sa ni le trimita pe email.Mor de ciuda!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

…cum imbratiseaza piticii.