LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)
Raspunsuri - Pagina 10
godzila spune:
Da, Dana, total nepotrivit sa se nasca pe 8 martie.
Gratiela tinem pumnii mamei tale, sa fie totul bine.
Natalia, Mishu, yes, sa ne intalnim in campereala!
Elle chiar vroiam sa iti propun sa faci niscavai bai aburinde cu musetel...pui o oala fierbinte de ceai, pui capul deasupra oalei si pui un prosop care sa iti acopere capul si oala...incerca asa...poate se desfunda.
Multi\e ani si lunitze Eric de Andreea.
Lala, imi pare rau...bine macar ca acum sti ca trebuie sa ii faci...bafta cu operatia. PS. De ce nu vrei la B?
Anca bine ai revenit...sa sti ca citesc toate postarile (chiar daca nu raspund la toate) si imi place sa fac asta... orice ai scrie (inspirat sau neinspirat) nu va trece cu vederea.
Lala_D spune:
Laura I faza cu polipii a venit ca un soc si peste mine 

El se fonfaie de vreo 2 saptamani dar am luat-o ca pe o banala raceluta cu un pic de mucisori. Din cauza asta respira mai mult pe gurita si sforaie noaptea. Si vorbeste un pic nazal.
In rest Andrei chiar nu mi s-a parut a avea vreo problema.
Insa se pare ca este 
Operatia de fren se face cu anestezie la varste atat de ingrate ca cea de un an. Daca eram desteapta si il duceam pe la 6 luni cand era mai imobil poate scapam mai usor. Dar n-am fost si acum se pune problema de ce fel de anestezie are nevoie.
I-am facut programare la Medlife pentru vineri. Sa vad ce imi spune si dr de acolo ca parca vad ca nu o rezolv in ziua aia ...
Vera am niste amintiri tare urate cu spitalele de copii de stat. Drept pentru care ma feresc de ele daca am incotro.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ciumpilika spune:
Buna ziua,
Intru si eu repede pentru a va transmite cu intarziere si scuzele de rigoare "LA MULTI ANI MAMICILOR!" si va dedic aceasta poezie:
Femeia a fost facuta de langa inima
Andrei Eusebiu Savescu
Femeia a fost facuta din coasta.
Nu din picior, ca sa fie calcata.
Nu din cap ca sa fie superioara.
Ci dintr-o parte, ca sa fie egala.
Sub mana, ca sa fie protejata.
Si langa inima, ca sa fie iubita."
Si o mica completare…
Chiar din os, ca bland sa reziste.
Din cel barbatesc, nu de oricare,
Ca sa-i intoarca dragoste si alinare.
Si mai e facuta, din raze de soare,
Din roua placuta si petala de floare,
Sa aduca parfum, lumina si usurare.
Si mai are un har, tu il stii oare?
Este focul cu care iubeste,
Bland te incalzeste si te ocroteste.
Fericiti barbatii care stiu de ce lipseste o coasta!!!!!!
La multi ani de ziua TA Femeie!

Vreau sa urez" La multi ani!" VANESSA printesa din Paris sa cresti mare, sanatoasa si la "punga groasa"

La multi ani ALINAK, multe buchete de 

Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique [/center]CESKA m-ai facut sa rad cu visul tau.Sa stii ca daca ar fi fetita nu ar trebui sa mai alegem numele ptr ca l-am ales din prima luna de sarcina dar ar fi pacat de hainutele frumoase pe care le-am cumparat si carora le-am taiat etichetele asa ca nu le mai pot schimba.La noi sotul adora fetitele si nu ar fi nici o problema daca ar mai veni inca una.Important este sa fie sanatos copilul!Eu pariez cu tine ca daca s-ar intampla sa aveti o fetita sotul tau ar adora-o si ar iubi-o poate chiar mai mult decat ar fi putut iubi un baiat.Fetele ii fac pe tatici sa se topeasca de dragul lor. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Mare dreptate ai Dana. Exact asa a patit sotul meu. Desi vroia baiat, acum, foarte des, il aud zicand ca dc ar fi fost baiat nu crede ca l-ar fi putut iubi asa mult cum o iubeste pe Daria...
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ciumpilika spune:
| citat din mesajul lui grati.ela fetelor intru tarziu...sunt tare morcovita...maine la 8 dimineata mami a mea intra in operatie (proteza totala de genunchi). Doamne ajuta sa iasa treaba bine! Danutz si eu am pupacit-o pe Vanesuca pe la pag.3 mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Grati
pentru mama ta , sper sa fie bine, trebuie sa fie bine. 
Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK
kalosalina spune:
Zuzici participam si noi la un concurs. Nu e cine stie ce dar am zis sa ne incercam norocul
Se poate vota zilnic (doar intrand in galeria noastra) si premiul este o sedinta foto. Daca aveti timp, intrati sa ne votati si pe noi?
Multumim! 
http://www.babyphoto.ro/blog/?p=560
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ciumpilika spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Neata fetelor! LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE DORINTE IMPLINITE TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE TRECUTE SI DIN CELE CE VOR URMA!!!!! Nataliaaaaaaaaaa....bine ai revenit...chiar ma intrebam ce e cu voi... printesele mici!Noi azi facem 1 an si 3 luni! Dam de baut pt cine doreste... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului...... Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!! Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
LA MULTI ANI ! Eric

Mergem la baut si noi ca azi sunt 44 de pahare de baut pentru barbatei nostri, deci sa

.Claudia mami de
ciumpilika spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Laura I faza cu polipii a venit ca un soc si peste mine ![]() ![]() El se fonfaie de vreo 2 saptamani dar am luat-o ca pe o banala raceluta cu un pic de mucisori. Din cauza asta respira mai mult pe gurita si sforaie noaptea. Si vorbeste un pic nazal. In rest Andrei chiar nu mi s-a parut a avea vreo problema. Insa se pare ca este ![]() Operatia de fren se face cu anestezie la varste atat de ingrate ca cea de un an. Daca eram desteapta si il duceam pe la 6 luni cand era mai imobil poate scapam mai usor. Dar n-am fost si acum se pune problema de ce fel de anestezie are nevoie. I-am facut programare la Medlife pentru vineri. Sa vad ce imi spune si dr de acolo ca parca vad ca nu o rezolv in ziua aia ... Vera am niste amintiri tare urate cu spitalele de copii de stat. Drept pentru care ma feresc de ele daca am incotro. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Lala imi pare rau pentru ANDREI ca va trebui sa treaca prin asa ceva, dar vreau sa iti spun ca si pe noi ne-au depistat cu polipi, prin toamna deci pe la 7 luni si i-am facut un tratament cu aerosoli cu un medicament ceva cu flexo..., cu sinupret si aerius. Nu trec polipii dar mi-a zis la ctrl ca s-au redus sau cel putin nu au mai crescut si nu va fi nevoie de operatie acum. Si noi vom urmari polipii astia ca sunt tare pacatosi.
Multi

Claudia mami de
stoisor spune:
buna dragele mele drage.....
La multi ani si o floare pt ziua de ieri 
la multi anisori ,multa sanatate si o copilarie minunata pentru d-ra Vanessa

am lipsit motivat pt ca 2 bunici sau ocupat de Sasa de Sambata pana Duminica iar eu cu tati am fost la padure la cabana,cu prietenii pe care nu i-am mai vazut de la revelion,asa ca va dati seama ce bine m-am simtit pt 24 de ore departe de casa,normal ca la 3 ore sunam acasa dar printesa a fost copilmodel ca de obicei si totul a fost bine ....
Dana mami de paris ,pai ti-am zis eu ca totul va fi ok?no hai acum pe Sambata Duminica invital pe bebe mic sa isi cunoasca fratiorii da?vrei??eu zic ca e ok nu?ce zici?
Elle draga mea si eu zic sa incerci ceva infuzii,off greu trebuie sa iti fie ,multa sanatate ....uite eu i fac fetii infuzie cu 2 linguri de cimbru ,una de sare si o lingurita de bicarbonat,curg mucisorii la greu si nici nu se mai introgneaza,incearca daca suporti mirosul de cimbru
pup fetele si revin
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ciumpilika spune:
De cateva zile vreau sa intru sa ii spun Silviei ca ii urez numai bine, sanatate multa tie si familiei tale si asa cum au mai spus si alte fete Dumnezeu stie ce face si o sa te binecuvanteze cu un alt copil la momentul potrivit.
Multe 

si 

.
Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570233712rSXIuK

35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png