Speranta moare ultima...
Raspunsuri - Pagina 2
mami_alexia spune:
Mai,Rufus,mai, nu stiu de ce am impresia ca vrei sa ne dovedesti ca esti genial si nu stii cum. Diferenta consta in faptul ca nici Tudor Chirila nu e un genial. A spus niste lucruri inteligente dar care probabil sunt spuse in van pt ca nu toti cei care ar trebui sa le auda le vor auzi. Avem acces la ele noi, cei care butonam calculatoarele si "ne dam cu barca" pe internet. Dar smecherul de la coltul blocului (care n-are mai mult de 15 ani dar stie sa injure si sa fure) nu le va auzi. Si chiar daca le va auzi nu le va baga la cap. Asa ca, hai s-o lasam balta cu genialitatea ca devine un paradox.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_alexia Mai,Rufus,mai, nu stiu de ce am impresia ca vrei sa ne dovedesti ca esti genial si nu stii cum. Diferenta consta in faptul ca nici Tudor Chirila nu e un genial. A spus niste lucruri inteligente dar care probabil sunt spuse in van pt ca nu toti cei care ar trebui sa le auda le vor auzi. Avem acces la ele noi, cei care butonam calculatoarele si "ne dam cu barca" pe internet. Dar smecherul de la coltul blocului (care n-are mai mult de 15 ani dar stie sa injure si sa fure) nu le va auzi. Si chiar daca le va auzi nu le va baga la cap. Asa ca, hai s-o lasam balta cu genialitatea ca devine un paradox. |
Evident, nu cred ca Tudor Chirila e genial...fiica-mea a zis...n-ai bagat de seama? De altfel, ei i se par multe lucruri geniale...dar ce vrei, are 15 ani.
Daca tu crezi ca e inutil ce le spune Chirila tinerilor (adica in van), ce vina am eu ca-l gasesti genial pe ala care injura o femeie, ca la usa cortului, in public? Pe mine nu ma vezi genial, nici n-ai cum, nu sunt; eu chiar cred ca am sperante pentru ca fetele mele sa nu traiasca in aceeasi lume cu preferatul tau...dar, nu vrei sa discutam asta la subiectul tau? Aici nu discutam de genii...ci de oameni despre care credem ca-s normali.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
flower-power spune:
mami_alexia ,daca vom continua sa ne spunem ca n-are nici un rost vom ajunge sa nu mai putem locui tara asta . Tocmai datorita fatalitatii mioritice cu care acceptam ce ni se-ntampla s-a ajuns atat de departe . Asta e ceea ce-ti doresti pt copiii tai ?
Si nu Rufus a zis ca-i genial .Fiica sa ,Ioana ,care e adolescenta .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mami_alexia spune:
Va cer scuze daca s-a inteles ca sunt adepta fatalitatii mioritice. Mesajul meu era strict dedicat lui Rufus si se lega strict de ce inseamna genialitate, asta pe fondul unui alt subiect. Da, e ok ca astfel de mesaje sa patrunda in media si cu cat ar fi mai multe si mai dese, cu atat mai bine.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
viviana spune:
Ceea ce a scris Tudor Chirila nu trebuie bagatelizat.
Mesajul transmis nu trebuie minimalizat.
El a fost deja preluat si transmis de mai multe siteuri si bloguri.
Frumos este sa citesti si ceea ce s-a comentat pe blogul lui.
Mie mi-a placut acest comentariu:
"Tocmai datorita persoanelor ca tine care nu iau atitudine la ceea ce se intampla tara ramane asa cum e. e adevarat ca 32 de oameni nu schimba o tara, la fel cum e de adevarat, insa, ca 32 de oameni pot schimba mentaliatile altor 32 de oameni si tot asa mesajul purtat poate conferi o sansa lumii in care traim. Nimeni nu e perfect, nimic nu e gratis iar sansele nu vin singure. Cei multi pot face ceva pentru a face din Romania un loc mai bun pentru "plozii" care vor veni. Iar daca tudor a reusit sa sensibilizeze 32 de oameni care vor aduce alti 32 ce ii vor urma sfatul, e suficient pentru un inceput serios de tranzitie intelectuala in randul adolescentilor."
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Ceea ce a scris Tudor Chirila nu trebuie bagatelizat. Mesajul transmis nu trebuie minimalizat. El a fost deja preluat si transmis de mai multe siteuri si bloguri. Frumos este sa citesti si ceea ce s-a comentat pe blogul lui. Mie mi-a placut acest comentariu: "Tocmai datorita persoanelor ca tine care nu iau atitudine la ceea ce se intampla tara ramane asa cum e. e adevarat ca 32 de oameni nu schimba o tara, la fel cum e de adevarat, insa, ca 32 de oameni pot schimba mentaliatile altor 32 de oameni si tot asa mesajul purtat poate conferi o sansa lumii in care traim. Nimeni nu e perfect, nimic nu e gratis iar sansele nu vin singure. Cei multi pot face ceva pentru a face din Romania un loc mai bun pentru "plozii" care vor veni. Iar daca tudor a reusit sa sensibilizeze 32 de oameni care vor aduce alti 32 ce ii vor urma sfatul, e suficient pentru un inceput serios de tranzitie intelectuala in randul adolescentilor." |
Acest comentariu poate fi aplicat tuturor fatalistilor care sustin ca degeaba are cineva initiative, oricum nu se va finaliza nimic.
Si mai dau si la cap. Uite asa, ca sa arate ei ca au o opinie atat de importanta, incat ar face orice sa si-o sustina...
lisaelisa
mami de ingeras dragalas