De ce nu primim testere?
Raspunsuri - Pagina 3
maria_ene spune:
De craciun am cumparat de la Sephora cadouri pentru firma la care lucrez in valoare de 5000 ron...si nu am primit nici macar o mostra iar le fetele si atitudinea pe care o au fetele de la sephora nici nu-mi vine sa cer.
La douglas,in baneasa, mi-am cumparat in schimb de vreo 90 ron produse si am primit 2 mostre eu si 2 prietena mea care nu si-a luat nimic
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vio_dia Parerea mea e ca daca cereti mostre (nu testere), o sa primiti. Cel putin eu am primit intotdeauna, mai ales la creme, dar si la parfumuri. Poate nu tot ce as fi vrut sa testez, dar atat cat sa-mi fac o idee despre produs sau brand am primit. Si la cumparaturi de o anumita valoare am primit si cadouri, mici truse cu un ruj sau o mostra de rimel, o mostra mai maricica (5ml)de parfum, o mostra sau mai multe de creme de fata, de ochi, etc.. Desigur ca nu la toate magazinele se intampla asta sau la toate brandurile, insa exista asa ceva si in Romania noastra |
Chiar astazi am cumparat cosmetice MAC si Estee Lauder din Debenhams (Milton Keynes)si nu am primit absolut nici o mostra de nimic.Asa ca se intampla si pe la 'case mai mari', nu numai in Romania.
Vio, spune-ne si noua cum ceri?
Mie una imi e jena sa cer ceva pt. care nu am platit, dar da mi s-ar parea frumos din partea lor sa ofere macar atunci cand cheltuiesti ceva bani la ei in magazin.
Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink
www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars
adarius spune:
Fetelor,eu lucrez cu cosmetice,nu in bucuresti,in alt oras din tara,dar nici noi nu dam testere clientilor,in primul rand majoritatea firmelor nu dau,eventual ofera cadouri,nici macar la parfumurile de pe raft nu avem testere,nu e magazin mare ca la voi si la cateva parfumuri comandate nu se dau.Avem o singura firma din tara care vine la comanda si ne mai dau monstre de creme si pungi,e drept daca vrem ne luam si noi,daca nu le dam clientilor.Cum e zicala"FIECARE CASTIGA DE LA LOCUL DE MUNCA".Deci asta e ROMANIA!
louisea spune:
Cred ca am sa boicotez si eu magazinele de cosmetice aici
Eu n-am primit NICIODATA testere etc.
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Anderra spune:
Eu de aproape un am imi cumpar sampoane profesionale de pe un site care le aduce din America/Spania, Germania. Sunt produse originale si de foarte buna calitate, din moment ce o data la doua trei luni comand de pe site.
ideea e ca , desi nu e magazin de desfacere (produsele sunt numai pe comanda) de fiecare data in colet gasesc multime de pliculete de sampon si tratament L'oreal professionel, Wella, Matrix, ba chiar data trecuta am gasit doua minirecipiente a 20 ml de sampon si balsam pentru par vopsit si un recipient cu solutie de indreptat parul.
vio_dia spune:
Anderra, despre ce site e vorba? As vrea si eu sa-mi schimb samponul si produsele de tratament si styling pentru par si m-ar tenta o gama profesionala.
Tu ce ai comandat de acolo si esti multumita de rezultate-sampon, baslam, etc?
Anderra spune:
Am o gama larga de produse profesionale, sampoane ,masti tratamente, uneori au si produse in stoc, eu de'a lungul timpului mi'am luat sampon Joico k'pak, L'oreal volume expand sampon (mi'am luat un bidonash de 500 de ml, cred ca ma tine pana la vara :) .
iti scriu site'ul in casuta privata , sa nu se considere reclama.
andreea1002 spune:
Anderra, imi poti trimite si mie PM cu site-ul?
Multumesc mult, 
Andreea, mami de Miruna Ioana(25.09.2007)
sanse spune:
Anderra vreu si eu 
Multumesc 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC