MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
elflo spune:
Buna dimineata!
Arata bine cintarul azi dimineata!
- sa vedem pina luni ca asa am patit si saptamina trecuta: la momentul raportarii ceva in plus fata de zilele anterioare( off, weekendul!)
Azi pap asa:
md: 5 biscuitei integrali si cafea
d: o bucatica telemea + 2 bucatele gratar de pui+ o rosie+ ardei
c: paste integrale cu sos de rosii
O zi usoara!
ymca, ce bine de tine! Peste o luna sint si eu pe acolo! abia astept!
- eu am zis ca saptamin aia o sa am abateri chiar daca sint la monti acasa!
anca.b spune:
neata!
diana, am modificat ieri, insa n-am mai apucat sa te anunt
adina, bine ai venit. sigur ca te trec in tabel. doar sa-mi spui si inaltimea. spor la slabit.
laura, alina, si mie mi se pare ca s-au scumpit multe produse...e ciudat insa ca preturile difera mult de la o sapt la alta...de ex un pachet de smochine acum doua sapt era 8 lei si ceva si nu m-am indurat sa-mi iau. sapt trecuta era 5 lei, aceeasi firma, acelasi gramaj...hmmm...
eu tare as vrea sa ma reapuc de azi de monti corect. mi-am revenit cu burta si cu stomacul.
de dimineata am mincat lapte degresat cu biscuiti integrali si doua patretele de cioco neagra.
la prinz cred ca pap niste varza calita, ca am in congelator, gata pregatita. pt cina nu m-am decis inca...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Laura, nu ti se pare, chiar s-au scumpit multe lucruri. Cea mai evidenta pentru mine a fost abonamentul la romtelecom. De la nouzeci si ceva de lei la 120 de lei.
Anca, ma bucur ca esti mai bine cu stomacul si ca ai revenit la nenea Monti 
Meniu ieri:
P: supa de fructe de mare( la restaurant, dar a fost cumplit de sarata)
C: salata cu rosii, salata verde, cascaval, ardei si oua fierte
Azi:
MD: o cutie de branza Fagaras, o felie de paine monti, ardei rosu
P: ciorba de linte( reteta aici, doar ca nu am pus cartof si am pus jumatate de morcov)
C: gratar de pui cu varza rosie calita
O zi frumoasa si conforma 
Oftopic: la noi numai zi frumoasa nu e. E zapada si frig. Cred ca ma apuca depresia de primavara daca nu mai vine odata caldura ![]()
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ymca spune:
intr-adevar s-au scumpit toate. eu inainte mergeam la supermarket foarte des; acum ma duc in fiecare zi de luni, cumpar tot ce cred ca-mi trebuie si las o groaza de bani acolo; daca mai am alte nevoi, ma alimentez de la piata de langa noi; asa am senzatia ca mai economisesc ceva.
la pranz am mancat supa crema de legume si piept pui la gratar.
la cina: spuma de sparanghel cu paprika (intr-un paharel ca de tuica); o chestie din rata cu mango; apoi file de peste dorada cu morcovi fierti si ceva ce se cheama citronelle si nimeni n-a stiut sa traduca in engleza (unii au zis ca e ca o ceapa, altii au zis ca e de decor, altii s-au incumetat si-au rontait la ea; arata ca o bucatica de lemn; eu am lasat-o in farfurie). Toate felurile astea de mancare au fost micute si mi s-au parut monti asa ca le-am mancat (cate jumatate din fiecare) + desert
(ceva cu mousse de ciocolata si inghetata).
azi:
md: omleta cu sunca (3 guri, ca mi-am zis c-am sarit calul ieri la cina)
p: supa crema si piept pui gratar
cina: as vrea doar niste fructe, sa vedem ce-mi iese.
elflo, eu stau in sedinta de la 8.15 dimineata pana la 17.30 si pana ne duc la hotel se intuneca...asa ca eu nu ma bucur asa de mult de zona asta frumoasa...maine ne duc sa vizitam un castel (e zi scurta - muncim pana la 3)...ce chestie, nici nu ma gandisem ca sunt acasa la nenea monti
...distractie placuta iti urez de pe acum
puisorul, ce de bunatati
...aici sunt 15 grade si soare![]()
anca, ma bucur ca te simti bine si astept sa te simt in spatele meu...ma simt mai motivata stiindu-te pe langa mine.
adinag spune:
BUna,
Anca, merci si scuze ca am uitat de inaltime: 1,64m
Omul meu a avut liber ultimele zile (el lucreaza insa in WE) si clar ca am pus, dar acum voi fi din nou fata serioasa si cuminte, fara abateri... prea mari ![]()
ymca, ce-as mai fi si eu la Paris!
Vremea e si la noi urata tare, de vreo 2 saptamani daca nu ploua o zi pe saptamana e mult. SI frig, si urat.... Vreau si eu primavara!
Acum la meniul de ieri (am sarit si eu calul aseara):
MD: ceva iaurt de oaie
P: supa crema de legume (a propos, ce zice nenea M cel permmisiv acum despre morcovi?)
C: spare ribs cu multa salata
am bagat candva intre mese un mar si niste cioco 70%, dar nu mai stiu cand
Oricum, cand mananc seara asa mult pun bine kg, de azi ma cumintesc si seara o iau mai usurel.
O zi buna va doresc, fara abateri!
anca.b spune:
Adina, te-am trecut si pe tine in tabel
Ymca, vreau si eu in franta!!!! strig aici poate ma aude cineva de acasa...hihihi
prinzul a fost conform. asa cum am anuntat, varza calita cu smintina.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
la_cristescu spune:
Fetelor,
Ma bucur ca si voi ziceti ca s-au scumpit toate.
anca.b - "laura, alina, si mie mi se pare ca s-au scumpit multe produse...e ciudat insa ca preturile difera mult de la o sapt la alta...de ex un pachet de smochine acum doua sapt era 8 lei si ceva si nu m-am indurat sa-mi iau. sapt trecuta era 5 lei, aceeasi firma, acelasi gramaj...hmmm..." asta mi se pare super ciudat fiindca eu tocmai am dat 15 RON pe smochine la Mega Image.
Iar in chestiunea cu supermarket-urile deja m-am pierdut. Noi facem cumparaturi saptamanal si in loc 2 mil cheltuim peste 3. Nu imi explic cum, nu cumparam lucruri extravegante, ba chiar am redus unele cheltuieli ( spre ex nu mai cumpar somon asa des, desi mie imi place de mor). Pe copil l-am trecut pe lapte normal, nu-i mai cumparam formula, ca oricum are deja 2 ani, dar culmea e ca ii place mai mult si laptele asta ma costa mai mult. ![]()
![]()
Pentru mine este ceva tipic pt statul roman sa nu ia nici o masura de protectie a po****tiei ( hahahaha! m-au cenzurat! masinaria crede ca spun porcarii
). Adica preturile astea nu au si ele un plafon, iar supermarketurile traiesc bine merci cu margine mai mare decat in toata Europa. In fine, nu ma mai agit ca devin activista..
Azi:
MD - cafea cu lapte si painica neagra cu dulceata cu fructoza
Gustare - 1 mar si niste frigarui de fructe la un brunch unde m-am dus din obligatie
P- mancare de praz cu pui - mi -am cumpart in drum spre birou ca la brunch-ul de mai sus aveau numai tartine, tarte si pateute
C - 1 cutie perlute de branza
G - ceai si smochine ![]()
Ieri la sala nu am facut mare branza, nu stiu de ce nu am reusit sa alerg decat 1,7 km in loc de 2,5. Efectiv am simtit ca imi plezneste splina.
anca.b spune:
laura, atit ai alergat?!? wow!!! mie la 600 de m mi se rupe filmu'...pt mine era cea mai grea proba la sport...rezistenta...desi am luat nota 10 tot timpul, era singura care ma epuiza efectiv...imi trebuia un sfert de ora sa-mi revin dupa proba de 800 m
am facut si eu azi jumate d eora de pilates. a fost bine. mai incerc si miine.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
crivio spune:
buna fetelor
sunt nou venita pe forum, si sunt foarte interesata de parerile voastre in legatura cu dieta montignac. as vrea sa intru si eu in "concursul" vostru de dat jos kilograme. eu am mai tinut dieta acum 4 ani si am slabit atunci 25 de kilograme in 5 luni. ajunsesesm la 57 de kg asa incat incapeam cu usurinta chiar si in hainele pe care le imbracam inainte de a naste cei doi copii. intre timp am facut prostia sa incerc diverse alte prostii de regimuri si chiar reductil la rec. unui medic nutritionist.
la sfarsitul lunii ianuarie a.c. aveam 92 de kg
. de atunci am reanceput sa mananc dupa stilul de viata montignac si am ajuns acum la 82 kg
. deci am dat in doua luni 10 kg. am acum un IMC = 32,4. inaltimea mea este de 160cm.
ce credeti pot intra si eu in clubul vostru? va pup!
crivio spune:
am mai "rasfoit" subiectul si am vazut ca voi scrieti ce alimente consumati aproape in fiecare zi.
sa va spun si eu ce am avut azi(ma rog ieri)la masa :
MD lipie hipoglucidica cu pate vegetal(cred ca am sa renunt la el pentru ca are in compozitie ulei)
PRANZ{de fapt luat pe la ora 16 pentru ca m-a traznit la serviciu o colica renala de a trebuit sa plec acasa si sa stau in pat pana la ora aceea): fasole pastai , mazare verde , conopida, ceapa si ardei verde fierte inabusit si o salata generoasa din rosii, castraveti, ceapa verde ardei si salata verde
CINA: doua felii de paine de secara cu gem dietetic(fara zahar adaugat) si un iaurt fara grasimi.
E OK?
am uitat sa adaug pentru listuta:
GT = 55kg
DI= 1.02.2009
GA= 82kg