FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 14
apalina spune:
URATICO ,TU PRESTEZI LA GREU SI IO SA N-AM SCUZE ? PAI AM STAT PE LIBER 2 LUNI SI PE CIND CEVA CEVA IAR PE LIBER PTR SPERMOGRAMA ASA CA ... TRE SA RECUPEREZ SI IO CA MI-O IAU RAZNA HORMONII DE PE ACUM !!!![]()
![]()
![]()
apalina spune:
HMMM ,POLIP ENDOCERVICAL ?SI ASTA DE LA CE SE FACE ,CU CE SE MANINCA FETELE ,MA AFECTEAZA LA FIV ???
uratica spune:
fetele-intrebare intrebatoare acum..
la cluj,inainte de fiv nu te pune sa faci si histeroscopie?ca acolo se vede de sunt ceva probleme!era o fatuca,citisem acum la fiv parca..zicea ca nu i-a reusit 2 fiv-uri ptr ca avea sinechie!deci trebuia sa faca histeroscopie inainte!!
uff..habar nu am ce-i cu toate astea!dar eu inainte de fiv,o sa-i zic lui micu sa-mi dea sa fac toate analizele!ca am vazut la clinica intersavisan-sper sa nu ma insel in privinta numelui-ca se fac absolut toate analizele!iar ca preturi-fata de bv sunt super ok!
e aiurea cu toate astea..
apalino-si nu-ti fa griji!orice problema are rezolvare!

maddutz spune:
apalina, in principiu, e vorba de papiloma virus. citeste pe linkurile pe care ti le-am dat.
uratica, cred ca, la laparoscopie s-ar fi vazut. tipa nu facuse operatie laparoscopica?
brunadria spune:
apalina, am sunat si am vb cu o d na doctor...
deci in primul rand am o intrebare..tie ti a facut biopsie?
ti a scos un polip?
brunadria spune:
nu trebuie sa te speri , nu e nimic grav ..dar ar fi recomandat sa nu faci fiv ul acuma pt ca dozarile hormonale ar poutea inrautatii situatia...nu este o regula... poti sa faci fiv ul si sa fie ok...dar dansa zicea ca ar trebui tratata problema inainte sa incepi fiv ul...asta e problema ei...
detalii ti a dat maddutz mai multe si o sa intelegi din link urile puse de ea...
Lilicica spune:
Mara sa dea d-zeu sa fie intr-un ceas bun si cu noroc pentru bebici transferul de azi, sa ramana cu tine 9 luni si sa ai parte de o sarcina usoara.
Anamy iti doresc din suflet si tie de data asta sa fie ultima inseminare, sa fie cu ochisori.
Medut mi-ai facut si mie pofta cu toate bunatatile care le-ai papat in weekend, iti doresc si tie ca bebicii care sunt cu tine sa ramana 9 luni alaturi.
Eu ma simt bine, ieri am avut o usoara sangerare dupa inseminare, dar azi e totul ok.
Suntem asa de multe, ma gandesc ca peste 9 luni o sa fie bataie pe sala de nasteri de la Gine 1, o sa facem lista sa ne inscriem la rand, sau merge dupa primul venit, primul servit
, voi ce parere aveti?
Uratica,Maddutz,Brunadria, va asteptam si pe voi in turul II, si la intalnirea de la Mall sunteti invitatele noastre
.
Va
pe toate si va doresc o seara faian......
uratica spune:
madutz-nu se vede la laparo..ca la laparo din cate stiu nu iti vede uterul pe dinauntru..
asta din cate am inteles eu!
brunadria spune:
ma duc sa pap ...revin..
apalina oricum trebuie sa mergi la doctorul tau sa vezi ce zice si el..cu cine ai zis cavrei sa faci fiv ul?
eu zic ca o sa ti dea tratament si sa refaci analiza peste o luna...
mult noroc , si nu te speria nu e nimic grav...