FIV- CHISINAU

FIV- CHISINAU | Autor: pogonici1977

Link direct la acest mesaj

am facut aceasta rubrica ptr acele fete care au ramas insarcinate datorita performantelor dct de la Chisinau...stiu ca sunt multe fete care datorita dct de la chisinau, acum sunt cele mai fericite mamici, iar alte fete care sunt in plin tratamnetacum sau fac investigatiii inca

rog toate fetele care au cunostinta de clinica de fertilizare de la chisinau, de celebrul dct Mosin, sa ne relateze si noua aici din experientele lor....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

ma bucur pogonici ca ai deschis acest topic...eu sunt una din ele...mai este si any75 si sunt sigura ca mai sunt muulte alte fete...care au facut sau sunt in pregatiri...asta stiu sigur de la clinica...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

haideti fetelor spunetiva si voi parerea despre clinica de la chisinau....impartasitine si noua din bucuriile si experientele ce leati trait la clinica de la chisinau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

...probabil ca nu sunt fete care au facut fiv la chisinau...sau poate sunt la odisee...

Mergi la inceput

chiar nu este nimeni care a facut FIV la chisinau???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marina@ spune:

buna ziua ,eu am facut 2 fiv la Chisinau in 2001,ambele nereusite,unul chiar cu Mosin,dar din pacate nereusit.

Mergi la inceput

dorim ca moderatorul sa mute acest topic la FIV ptr noi dorim sa continuam discutia si pe acest topic

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

aceasta rubrica e deschisa tuturor celor care au luat drumul clinicii de la chisinau si doresc sa ne impartasesaca impresile,bucurille,i orice doresc sa ne spuna

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput