Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 8
Nora spune:
Anuska, tare frumoasa si dulcica pititcuta dar eu cel mai tare m-am indragostit de poza asta:http://picasaweb.google.com/anamana123/ZiuaMariei2009#5312316705861141330
!
anamana123 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nora Anuska, tare frumoasa si dulcica pititcuta dar eu cel mai tare m-am indragostit de poza asta:http://picasaweb.google.com/anamana123/ZiuaMariei2009#5312316705861141330 !Nora cu Andrei si Victor |
adica ma vrei PE MINE pt victor??????

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Nora spune:
DOAR O MAMA POATE STI......
Cescuta de ceai
Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.
Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.
Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa ,este toaleta?"
Nora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamana123
adica ma vrei PE MINE pt victor?????? ![]() ana, mama Mariucai (11.03.2007) varsta mariei www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica |
Ma tem ca te vreau pentru mine, sa-i lasam pe Mariuca si Victor sa se descurce intre ei

!
anamana123 spune:
si

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Ana, sa-ti traiasca fata, ne-am simtit f bine la petrecere, sa fiti sanatosi cu totii si mereu veseli si fericiti. Maria - bucuria, e o scumpa si o frumoasa, o adevarat printesa.
Ai observat bine, Victor nu m-a lasat sa stau si eu la taclale cu fetele, el e inca mic si vroia sa merg cu el peste tot.
Poate ne vedem intr-o zi la o cafela, sa apucam sa stam de vorba.
Mirik, multumesc pt poza, este superba, ce idee frumoasa ai avut.
Imi place tare mult sa-i vad pe pitici cum se joaca la petreceri, sunt asa de dulci cu totii, fiecare are farmecul si dragalasenia lui. Iar mamicile... care mai de care mai sexy, incepand cu mama lui sarbatorita, bineinteles.
Mey, si dupa ce fu asa frumos ieri, azi-dimineata s-a intors foaia. Cand s-a trezit Victor a inceput sa planga ca-l doare un picior, sus in zona inghinala. Facea si un pic de febra, asa ca nu l-am dus la scoala.
Am asteptat sa dam de pediatra lui si cand i-am povestit ce are ne-a zis sa ne ducem direct la urgenta sa-i faca ecografie.
Si ca sa nu lungesc povestea, l-a dus sotul la Spitalul de copii, l-au investigat, pozat, intepat, analizat si are o "gripa la sold" (rhume de la hanche), adica o infectie care s-a localizat acolo si din fericire e de origine virala, trece cu Junifen si repaus la pat 10-12 zile. Daca ar fi fost bacteriana trebuia sa ramana in spital sa-i faca antibiotice intravenoase. Cica sunt destul de frecvente la copii astfel de infectii, dar eu pana acum nu am auzit de asa ceva.
Vreau sa va zic ca pana sa stim ce se intampla ne-am cam speriat si am trecut prin niste stari foarte naspa, ganduri negre, panica. Acum nu pot decat sa sper ca o sa fie cuminte, sa aiba rabdare sa stea in casa fara sa misune si sa se faca bine fara sechele.
Mady, voi ce ati facut la doctor?
Mai aveam multe de spus, dar am avut niste zile f incarcate si sunt stoarsa ca o lamaie, asa ca ma opresc aici, pupici, somn usor,
Poze noi
Sonia la Un An!
Antoanela23 spune:
Dar nu ma culc pana nu va spun ca mi-a placut la karaoke, sunt muuulti ani de cand nu am mai dansat atat, iar acum am executat miscari pe care nu credeam ca le mai stiu
. Si asta numai "din cauza voastra", sunteti cele mai dulci praline din lume
.
Poze noi
Sonia la Un An!
miri_mik spune:
anto, am cam inlemnit.... sa se faca bine viktoras, repede si fara sa se chinuie prea mult cu statul cuminte. unde s-a mai auzit copil asezat si rata inecata? oooooooof, ce rau imi pare pentru voi:(
nora, poza aia io am facut-o! sac! sa ma laud!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Nora spune:
Anto, repede, repede de al birou, dar evin cu detalii de acasa: si Andrei a avut rhume de la hanche, si noi ne-am speriat dar trece fara urmari,mao povestim. Pupici!
ninaM spune:
Salutare!
Ano,sa-ti mai spun cum ne-am simtit la petrecere?Pai...avind in vedere ca am venit primii si am plecat ultimii....nu ne-a placut deloc!
serios acum,a fost o petrecere pe cinste si fiica-ta e o dulceata de copil.Vorba Antonelei,cind ai vezi pe toti la gramada jucandu-se iti creste inima de fericire!Va pupam si sa stii ca ma chinui de ieri sa pun pozele....sper sa reusesc azi ca nu stiu ce are laptopu asta ca se blocheaza intr-una si tre sa o iau de la capat
de fiecare data
Anto,sanatate multa lui Victor si refacere rapida!
Miri,saru-mana pt cafea si pt tot...deliciu!Sa stii ca azi am fost in cora sa ma uit de farfurii ca ale tale....nimic.Tre neaparat sa ajung in Anderlecht ca astia aici la noi sunt saraci rau!Tu le-ai cumparat de curand?
Fete va pup si va doresc un week-end insorit!
Paaaaaaaa

cu