Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 19
morgane spune:
Multumesc tare, fete, pt urari. Abia astept.
Toate pralinele bine, sanatoase?
Pupici, 

Nora spune:
Ooo, Lucica, ce frumoasa e Barcelona
! Sa fiti fericite
!
Miha', cum ti-am zis si la telefon, noi am vrea sa mergem la BBQ in duminca Pastelui
! Cred ca poti sa ne pui pe lista! Doar sa nu venim ingrozitor de obositi din Romania pitoreasca...
Rorutz dragutz, tinem pumnii
!
Alra, jos palaria, ce mamica curajoasa si puternica esti
!
Simonette, multa putere si ai grija de tine, mamicule
!
Noi suntem bine, ne pregatim de plecare in Ro, weekendul asta. Sa vedem cum vom reusi sa le organizam pe toate. Pana una alta, maine mi-am luat juma' de zi libera sa ma ocup de copii si sa merg la coafor
.
Pupam toata cutia dulce
!
Aaa, ca uitasem: azi le-am dus unor colegi sa guste salata de vinete ce-o facusem ieri seara! Frate, ce s-au mai minunat si ce le-a mai placut
! Cica sa-i invat cum se face
! Ce ziceti,sa "internationalizez"o asemenea reteta balcanica
?
carmita_baby spune:
Miha, vreau la BBQ, subscriu
ar fi super daca ne-am strange multi, multi, muuuuuuuuuuuuuuulti de tot!
Sanda, multi 
si multe 

Lucica, va astept joi, sper sa nu speriati de fiorosul meu drag (Mello
)
Ano, ti-am promis ca vin saptamana asta la tine si ma tin de cuvant, pe cand o lasam?
Taniuca, eu credeam ca te vei duce in bruxel vineri si le-am lasat ceva micut fetelor sa iti dea, ceva ce planuiam sa iti dau de craciun, care intre timp devine craciunul viitor imi este teama
ceva micut, micut, dar folositor
oricum vad eu cum fac sa ajunga la tine.
Apropo, vine mama la mine prin mai de ziua ei, abia astept
Alra, daca nu esti in Romania de Paste ai putea veni si tu la BBQ (in cazul in care va avea loc) si ne-am putea cunoaste.
Va pup pe toate 
Mello motanelul iubit
aldaesme spune:
Salutare fetelor,
asta e un fel de incercarea marii cu degetul
. Va mai amintiti de mine...au trecut mai bine de 2 ani de cand nu am mai povestit pe aici. Intre timp ne-am reprodus si noi, adica eu si al meu si prin urmare di mai anul trecut avem o fetita frumoasa si cuminte foc (nu doar ca cioara musai isi lauda puiul)
.
In rest vad ca voi va mai intalniti pe acolom frumos din partea voastra!!! Si io ma mai intalnesc cu unii si cu altii in timpul liber...asta fiind un eufemism, ca abia acum inteleg notiunea de timp liber, fiindca nu mai exista
.
Hai va pup... cum spuneam, asta era doar ca sa va amintesc de mine, promit insa sa nu mai fac pauza de 2 ani intre postari. Apropo, pentru cele cu care o data pe vremuri ne-am vazut...de atunci am castigat vreo 15 kile si nu prea stiu cum sa le dau jos, ca vad ca se dau ale mele si pace...nu vor sa ma paraseasca!
Pupici si sanatate maxima,
Esme
Antoanela23 spune:
Neata bombonici,
Si noi mergem in Rom, de pe 11 pe 19 aprilie (ne intoarcem chair in ziua de Paste, nici nu o sa simtim sarbatorile anul acesta
).
Ror, vad ca ne intoarcem in aceeasi zi, cu ce companie calatoriti?
Deci la bbq nu putem veni si-mi pare f rau, dar sper ca vor mai fi si altele.
Ror, bafta multa cu FIV-ul, sa iasa din prima!
Simona,
.
Tania, bafta la portile deschise, sa iasa bine si sa aveti multe comenzi.
Alra, ma bucur ca voi nu aveti probeleme de sanatate cu fetele. E scurt rau concediul de maternitate, esti foarte brava ca te duci de doua ori pe zi la alaptat. Imi dau seama cat poate fi de obositor, dar bine ca o poti face, oricum e numai pt cateva luni.
Nora, vacanta placuta.
Morgane, vacanta placuta la Barcelona, meritati din plin un pic de relaxare si schimbare de peisaj.
Mirik, inventatoarea shlapilor, unde esti, cum esti, ce fac baietii?
Dragelor, cum e cu cafeaua la Brux? Ramane pe vineri? Cine vine, unde, cum?
Hai ca azi am batut recordul la semne de intrebare.
va pup pe toate, o zi frumoasa,
Poze noi
Sonia la Un An!
anamana123 spune:
deci
CAFEAUA BRUXELLES
vineri mai spre dimineata, stabilim ora 10?
cine vine?
eu, nina, anto si atat?
la bbq nu vin, ca-s in ro. plecam si noi pe 10 apr, de data asta ne avanturam cu masina. vio se intoarce dupa pastele nostru, iar eu , maria si ...masina ramanem pana....cred ca nu chiar pan' la vara!
lucica, ce bine ca faceti o excursie amandoua! pupe
sa vii cu povesti!
alra, bravo tie pt alaptat! 
aldaesme, bine ai venit! cati ani are copila?
carmen, stabilim maine, poimaine ora!
tania, micu' micutzul ala, dupa cum ai aflat, e la mine. VEDEM CUM facem sa-l primesti
hai ca ma calareste moatza zuza;
noraaaaaaaa, pleeeciiiii???? drum bun
miha, aseara n-am mai ajuns
poate asta seara?
pupe tuturor
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Bepii spune:
Carmen, esti o draguta ca te-ai straduit sa-mi parvina cadoul "ala mic", abia astept sa-l vad, dar nu-i problema mai pot astepta. Poate tragi tu o fuga pe la mine ca-i deja tare mult de la ultima intalnire. Daca ai timp vino la firma in weekend. Ma bucur tare mult ca vine mama ta aici! Neaparat sa veniti pe la mine, da?
Si parintii mei vin pe 15 mai impreuna cu cumnata mea in vizita. Iar eu o sa merg in tara pe la sfarsitul lui iunie.
Anto, mersi pt urare, ce fac copilasii, sunt bine? Victoras e refacut complet? Drum bun in tara si sedere placuta.
Ror, iti tin pumnii, sa dea Domnu sa-ti reuseasca din prima. Si tie iti doresc drum bun in tara si sa te intorci sanatoasa si cu bateriile incarcate.
Anooo, eu am zis ca din pacate nu pot veni la Brussel si tare mi-e teama ca dupa aia nu te mai prind un timp prin Belgia. O sa-mi fie dor de tine si vezi sa nu stai in tara pana in vara!!! Te pup, la fel si pe Mariuca si daca nu ne vedem pana la plecarea ta, drum bun si in siguranta si distractie cat cuprinde.
Simona, sper ca esti mai bine, uite soarele straluceste, viata merge mai departe, te pup si sa sti ca ma gandesc ades la tine. Pupici si la baietii nazdravani.
Oanaaaa, planta de la tine infloreste mereu, eu credeam ca-i doar asa modelu ei, cand colo ii ies floricele mov din motzul ala. De fiecare data cand vad o floare ma gandesc la tine. E superba!!! Pupici multi si sa sti ca mi-e dor de tine.
Miri, si de tine mi-e dor, hai da o fuga saptamana viitoare la o cafea. Trebuie sa reluam traditia mai ales ca s-a si incalzit si e mai placut de plimbare.
Mihaela, eu nu stiu daca putem veni de Pasti la bbq pt ca daca e vreme frumoasa vrem sa mergem cu motocicleta pe undeva pt vreo 2 zile. Mi-ar fi placut sa va vad dar chiar nu stiu ce vom face atunci. Mai vedem si te voi anunta.
Nora, va doresc si voua drum bun in tara si petrecere frumoasa de sarbatori alaturi de familie.
Sa sti ca aceeasi experienta cu salata de vinete am avut-o si eu!
Dar a fost in tara. Gasca noastra de motociclisti face in fiecare an in august un tur prin Balcani si neaparat trec si pe la parintii mei in com.23 august. Eu sunt deja prezenta acolo si le pregatesc mancaruri specific romanesti printre care si salata de vinete pt ca stiu ca in Belgia nu-i cunoscuta. Vreau sa va zic ca le-a placut la nebunie, nu se mai opreau din mancat. Nu le-a mai trebuit altceva. Anul trecut le-am facut iarasi aceeasi salata pe care abia asteptau s-o devoreze. M-au rugat sa le dau retea nevestelor lor.
Esme, asta da pauza!!! Dar ma bucur tare mult ca ai revenit. Ma gandeam ca poate te-ai suparat pe noi desi motive n-ar fi fost.
Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, frumoasa, desteapta si norocoasa. Poate o sa avem ocazia s-o vedem si noi. Eu am mai aflat despre tine de la Roxana. Altfel nu stiam ca a venit si copilu intre timp pt ca deja "casa si pomu" stiam ca au venit mai de mult. Vezi ca n-am uitat? Multa bafta in pierderea kg.
Fetele, vad ca multe dintre voi vor fi plecate de Pasti si probabil ca vor reveni pe la sfarsitul lunii.
Ce-ati zice daca am organiza un karaoke in jurul lui 1 mai? Dar nu chiar atunci ca noi vom fi plecati vreo 3; 4 zile cu motocicletele cu prietenii. Si de data asta e sigur ca deja camerele la hotel sunt rezervate de prin februarie. Dar am putea dupa 1 mai sa se mai linisteasca toata lumea dupa drumuri. Cred c-ar fi timpul pt ca deja ultimul kara a fost de 8 martie.
Gata, ma duc la treaba ca azi e zi de curatenie si eu stau pe calculator.
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc numai bine.
Antoanela23 spune:
Tania, nu stiam ce esti din 23 august. Am petrecut niste saptamani frumoase acolo in copilarie, mama era detasata cu serviciul la Oficiul postal de acolo pe timpul verii.
E-he, ce mica era, ultima data cred ca aveam 12-13 ani
. Dar am amintiri asa de frumoase de atunci.
Mersi de intrebare, Victor e bine, si-a revenit, a reluat scoala si e ok, Doamne ajuta. Azi am vorbit cu pediatra si a zis ca atata timp cat e bine, nu refacem analizele. Daca, si sper ca nu va fi cazul, face din nou ceva similar, atunci va ttrebui investigat mai atent.
Esme, nu am avut ocazia sa ne cunoastem in trecut, asa ca zic acum, bine ai (re)venit. Sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu totii.
Karaoke pe 8 sau 9 mai e ok?
Dar ladies at movies in mai? Ca pe cel din aprilie l-am ratat, e sold out si pacat ca era haios filmul.
Ana, la mine e ok vineri la 10 (de fapt e si mai bine spre 10:30, dar pot sa ajung si la 10).
Nu stiu daca am nr tau de mobil, mi-l dai pe pm? si ti-l dau si eu pe al meu, parol
.
Poze noi
Sonia la Un An!
miri_mik spune:
da primavara si vad ca rasar pralinute!
bine ati revenit pe plaiuri de forum!
p-orma... cafea? io de ce numa acuma ma prind? shit, lucrez de dimineata pana la 12. p-orma programare la epilat.
tania, nush cum o sa reusesc, dar ma stradui sa te vizitez.
vaz ca lumea pleaca brambura in ro. pai sa aveti parte de drum bun si fara peripetii! si sa veniti repede inapoi ca ne lipsiti deja inainte sa plecati!
in rest, dupa doo zile cu diaree si varsat in jet, bulgarul sacha se da pe brazda:) e mai bine. si afara e soare, si azi ma duc prima data la sala. sper sa ma tina balamalele:)) si nu e pacaleala de 1 aprilie:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ninaM spune:
Bunaaaaa!!!!A venit primavara!Si mi-a readus alergia la polen...imi curg mucii mai rau ca la pisoi!Da lasa ca trece!
Fete,care pe unde plecati de pasti,va doresc drum bun si distractie la maxim!Si Anooo,vezi nu ma lasa chiar asa de izbeliste...eu cu cine mai beau cafeaua?ha?
Deci vineri la cafea,cine mai vine?Si unde ne vedem??Daca ramanem doar 3,(eu ana si anto)ma gindeam sa ne vedem in Woluwe Shopping Mall,ca e mai accesibil pt toate(am putea casca gura si prin magazine) ...dar e doar o idee,daca vreti in alta parte e ok.
Pupici la toate pralinutele!