Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Fetelor, eu am o problema: ieri seara am pierdut sange, de fapt ceva roze, cu dureri si toate cele cu toate ca fac si gestone injectabil si pun si utrogestan de 3 ori pe zi. Azi mi-am repetat Bhcg la recomandarea celor de la clinica si vad ca a crescut cu mult prea mult. Deci sa va spun cum stau:
- pe 02 martie: 166.30
- pe 04 martie: 494.08
- pe 07 martie: 2301

nu este cam mare cresterea? Maine m-a chemat la control sa vada ce se intampla. Sper sa fie bine

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty eu nu ma pricep la astea, dar stiam ca e ingrijorator cand e sange rosu, poate nu e decat o scurgere , bafta la doctor, trebuie sa fie bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Prisi, ne-au spus ca totul este viral, o raceala puternica si urata pentru care facem acum tratament. Ei s-au temut sa nu fie altceva din cauza temperaturii foarte mari. Si conjuctivita tot pe fondul racelii este facuta.
Betty, mult succes maine tinem pumnii sa fie bine!Nu prea stiu ce inseamna valorile alea

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

peisi, ce zis doctoru?
valentina...vaaaai, e groaznic!
betty, nici eu nu ma p[ricep. o fi de la gemeni?

va urez tutror sanatate si un weekend fain, am plecat la biblioteca.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am vb in cele din uma cu Dr , a zis ca auiesit o parte din analize si reiese ca are o infctie bacteriana, drept urmare am trecut pe ospamox la 8 ore, partea buna e ca nu a mai facut nici un scaun , bine nici nu prea ar avea ce , ramanem pe regim si lapte fara lactoza

desi s-a trezit la 6 nu vrea nicicum sa se culce, acum e in curatenie generala in geanta mea, se chinuie sa deschida luciul de buze, azi o las ca doar nu s-a chinuit fata degeaba sa deschida fermoarul

Sabina

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Marta, Valentina, Betty

Marta nu pot decat sa va tin pumnii sa treaca repede.

Valentina, la tine chiar ca e balamuc. Saraca de tine, si mai ales saracutii tai puiuti. Mi s-a facut pielea de gaina, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa fiu in situatia ta, cu amandoi bolnavi

Betty, eu nu stiu nimic de valorile astea. Colegele tale fivoase ce zic? Poate ai gemeni, sau tripleti (parca 3 ovule ti-ai implantat, nu?) Tin pumnii, pana ce stii ceva sigur, incearca sa sai linistita si sa nu-ti faci griji degeaba

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

red]Betty multa bafta!
Prisi multa sanatate pt Miru!

Tudor mi-a aratat ieri lucruri noi pe care le poate face:
- a baut singurel din pahar...bine la sfarsit s-a udat f rau dar nu mi-a pasat,
- a cerut apa de cateva ori si a cam refuzat buberonul deci i-am dat apa din pahar
- s-a lovit la cap si in loc sa planga a tipat la masa ba a si batut-o si apoi a luat la rand toate mesele si scaunele din casa si le batea
- a mancat singurel cu manutele dintr-o cutie de Almette pe care i-am dat-o sa se joace sa vad daca va manca si a mancat...i-am facut si eu bulgarasi de branzica si refuza sa-i dau in gura asa ca ii puneam pe masuta si se servea singur. A luat si de doua ori branzica cu lingurita si a bagat in gurita...deci se reimprieteneste cu mancarea....a auzit-o pe Sabina
- a spus tare apaa cand a vazut intr-o revista un iaht si am ramas uimita
- a mancat fructe din compot pt prima data si doua gurite de pulpa de pui la gratar(nepasata)
- s-a jucat cu abtibildurile o gramade de vreme ...le-a lipit pe
mami, pe ursulet, pe oglinda, pe el...Buna idee Rox

Cred ca toate astea i se trag de la Vaccin

Dimineata am fost in mall la Kids land si s-a jucat f frumos mai ales la bilute

DEci nu ma mai intereseaza ca papa borcanel, ca vrea pasat...este PERFECT si ma bucura zilnic cu cate ceva dar ieri a fost campion

La multi ani de 8 MARTIE mamici ca poate nu intru, va pup si un sfarsit de saptamana cu soare in suflet![/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, fetele. Sanatate Mirunei, pare sa fie o viroza tare nasoluta. Sa se faca bine repejor! Despre serviciu ce sa zic, sunt oameni si oameni, sper doar ca o sa se rezolve la tine problema cu colega.

Valentina, sanatate multa lui Andrei, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva. Sper ca dupa antibiotic o sa fie mai bine.

Betty, stai linistita si nu te agita, sigur e ok. Poate se lasa cu gemeni, de e aceea valoarea a crescut asa repede.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Prisi, infectie bacteriana o fi, dar Ospamox e cel mai slab antibiotic. I-au facut antibiograma? La cine mai mergeti voi la Medicover? Ca eu nu mai suport nici o madama de acolo, iar la Dr Oros e imposibil de facut o programare in timp util.

Melania, sigur ca ai un baiat destept, face foarte multe lucuri si e minunat. Nu te ingrijora cu mancarea pasata, o sa rezolvati voi. Insa e nevoie si de perseverenta din partea ta, daca cedezi si revii mereu la borcanel o sa refuze in continuare altceva.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Sabina, desi m-am jurat ca nu mai fac testul lui peste, l-am refacut pe al Alexandrei si a iesit altfel decat prima data. Varsta este 5 ani jumate fata de 5 ani cei reali, iar IQ mediu-superior. Ea a iesit la socializare fix la 5 ani, desi am bifat aproape tot ce era pentru 5-6 ani, deci cred ca ai dreptate si e undeva o problema cu notarea pentru varstele astea mari.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Melania, felicitari pt. ziua de ieri
Poate o sa dureze mai mult pana cand va manca portiile pe care doresti tu sa le manance, dar in timp va ajunge si acolo. Mi se pare ca baiatul tau da semne de independenta. Pune-i lui in fata mancarea, exact ca ieri, si vezi ce se intampla. Nu mai incerca sa-l hranesti tu, lasa-l pe el, tu spala vase intre timp, sau gaseste-ti altceva de lucru pe langa el, ca sa nu se simta presat si o sa vezi ca o sa-i faca placere sa manance singur. Rares de exemplu, nu prea mai vrea sa-l hranesc eu, prefera sa-si ia singur, asa ca pe cat posibil, il las, chiar si supa i-am dat-o. Iti imaginezi rezultatul , insa daca vreau eu sa-i dau, sau sa-i pun in lingurita, intoarce capul.
Mult succes (si produse de curatat )

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput