Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)
Raspunsuri - Pagina 7
diwana spune:
Bernix, multam de Gorenje
. Si acum sa dau frau liber hohotelor de ras 

(is si ale sotului aici). Deci cra-cra, Degetico? Cum zice si Sabina, grija doar la politically correct ![]()
Amar, mult succes in gasirea casutei perfecte, unde sa o cresteti pe Oana cea frumoasa si desteapta 
Apropos de cra-cra, sa stiti ca si lui Rares ii plac ciorile, si sta mult in geam si ma anunta cand trece cate una. Oricum el survoleaza cerul in permanenta ba cu ochii, ba cu urechile, nu-i scapa nicio cioara si niciun avion. Toata ziulica "cra-cra" si "vvvvvvvvvvv". Controlor de trafic aerian il face mama.
Valentina, tare greu cu bolile astea, si nici nu ati scapat usor. Sper ca de acum sunteti pe drumul bun
Yaya
pt. cel mai dulce delfinas
Alinkav, n-am apucat sa arunc decat o ocheada pozelor, insa e frumoasa Olivia. Sper sa apuc acum sa vad si restul pozelor. Lui Ra nu i le arat, ca iar sufera. A! si va invidiez de mor ca vorbiti rusa. Mi s-a pus pata s-o invat, imi place la nebunie cum suna. Daca o invat mi-o dai de nora pe Olivia? ![]()
Emma, sper sa scapi de durere 
Marunzika, ai ajutor si nici macar nu trebuie sa ceri ![]()
Cecilia bravo lui Cristi care vorbeste asa fumos, si bea apa singurel. Al meu mai nou vrea sa manance numai singur, nu ma deranjeaza ca face praf bucataria proaspat curatata, dar nu ia mare lucru in lingura si nici nu ma lasa sa-l ajut
. M-ati facut curiosa cu Baby istain asta.
Erina, hai ambitioneaza-te si ambitioneaza-ma si pe mine 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
luy spune:
bernix, e grozava Degetica ! 
Yaia, foarte frumoase creatiile lui Tudor 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Valentina, imi pare rau de vestile proaste. Multa sanatate tuturor !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
diwana spune:
Luy, ce bine ca esti, ce bine ca sunt (restul canta Papanash
)
Chiar cu tine aveam o vorba (despre Papanash
). In primul rand vroiam sa-ti zic ca am vazut-o pe Me cum face puzzle. Mama, a trecut la artileria grea 
In al doilea rand, m-ai intrebat ce-am visat azi-noapte. Ei bine, in mod surprinzator nu despre masini, si nici despre functia de extra centrifugare ![]()
. Am visat-o pe Papanash 

Se facea ca povesteam pe forum, si Papanash zicea ca e fara chef, si eu i-am zis sa vina la mine, la care ea, fara sa stea pe ganduri ma anunta ca n-are nimic impotriva. Asa ca in doi timpi si trei miscari, a fost la mine (tare bune si rapide is calatoriile astea onirice) cu tot cu Ghighi, despre care vreau sa va spun ca a fost foarte cuminte, ba a si dormit la noi
(eu nu l-am lasat sa doarma pe jos ca maica-sa, l-am pus in pat
). Eu eram un pic stresata ca n-aveam cu ce-o servi, nu ma asteptam sa vina asa repede. Nu s-a intamplat mare lucru apoi, am mai povestit noi (io eram cam stresata si timida) si la un moment dat a venit o vecina de-a mea (de la Bistrita, se pare ca eram la Bistrita, nu la Cluj
) si eu le faceam cunostinta. Zic: "Gabriela .... mmmmm (in gandul meu, pe super forward, cautam numele lui Papanash, rusinata, ca doar n-oi prezenta-o "papanash"
). Si tot in visul asta bengos, l-am intrebat pe Rares " ce vrei, ce sa-ti faca mama?" si el "sa ies afara". Ei cam asta fu visul meu.
P.S. stiu care e numele lui Papanash ![]()
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Am terminat de vazut pozele voastre, Alinkav. Clar imi place blonduta ta de mor
E foarte frumoasa, iar filmuletele de la serbare m-au emotionat. Sa-ti traiasca!
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Vad ca m-a parasit Luy, asa ca ma duc si eu la ale mele. Cine mai vrea sa vina in vizita in noaptea asta? Am cumparat suc, macar nu plecati insetate de la mine ![]()
Noapte buna.
filmulete Rares
Piticul se face mare
Sabina spune:
hahaa, Diwana, poate vin io:)))
am intrat sa empatozez putin cu Valentina, te pup, fii tare, stiu ca e f greu cu toatra trupa bolnava
, dar o sa fie bine pana la urma.
acu ma duc la nani...noapte buna!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
hop si eu pe aici, singura in noapte
azi am avut o zi lunga, dupa o noapte in care Miru a facut febra si vreo 3 ore ne-am uitat la televizor ca altfel nu s-a putut, dimineata la 9 am fost la dr, unde am stat vreo 2 ore sa faca fata putin pipi pentru analize, asta dupa ce a urlat cat a putut la control si la analize , rezultatul prim , adica pana ies maine rezultatele , rosu in gat si o usoara inflamare a urechii , am ramas in continuare doar pe nurofen+panadol si picaturi cu ophtamezone, sper sa iasa bine ca deja ma termina cu noptile astea nedormite
eu sunt mai bine, cred ca nu a fost apendecele, ca m-a lasat durerea si oricum nu aveam timp azi de doctori
la serviciu a m avut o zi de groaza iar la sfarsitul programului, m-am mai certat si cu secretara , care e o d-ra cam rebela care face numai ce vrea ea care mi-a zis ca daca nu ma pot adapta intr-o firma sa nu ma iau de ea(eu lucrez acolo de 5 ani si ea de 1) si asta doar ca i-am atras atentia ca ea nu si-a facut treaba si ca noi tragem "concluziile" de la sefu, asa ca desi nu-mi sta in caracter, de obicei las de la mine ,azi am facut un mare circ si m-am rastit si la sefu si mi-am spus si parerea despre serviciile prestate de colega nastra , sper macar sa fi bagat ceva la cap ea, ca cel mai tare m-a enervat ca pe langa ca nu stie nimic, cand am vrut sa ii explic a plecat si m-a lasat vorbind singura, cica nu era interesant ce ii aratam eu ...
da pana la urma am incheiat seara placut, au venit niste prieteni in vizita si am mai povestit, iar Miru a fost foarte vesela si a socializat , eu am strans vasele dar de spalat maine, ca azi trezesc fata , ca nu sunt prea silentioasa
si am bagat un oki la voi
dar m-am intins cato zi de post
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Alinkav
micilor strengari, sunt niste frumosi 
Marunzika am reusit sa vad si eu pozicile cu micuta domnisoara cocheta si isteata
, eu am strans cheile de la usi ca incepuse sa le invarta, iar acum deschide toate usile de clanta, am noroc ca baia e mai sus decat restul apartamentului si nu ajunge la sticlele cu detergenti
deocamdata
Amar bine ai revenit , poate treci mai des pe la noi,
-icei micutei motate
poze
prisi spune:
Rox succes Alexandrei la cursul de pictura , iar tie numai impliniri la noul job, cred ca am uitat sa-ti urez pana acum 
poze