Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Si noi consumam mult curent...adica asa cred, 90 lei intr-o luna, 90 lei in alta si la recalculare 150-160 lei. Si am becuri economice peste tot 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anasol spune:
buna fetele, noi cu vesti proaste, baietii raciti amandoi, muciosi, respira greu, cu mancarea mai slabutz, primavara asta ne da de furca, vin si alergiile perioada asta, deja se fac simtite , niste bubosi si mucosi la casa mea.........
io ce sa mai zic, platesc curentul 500 ron pe luna, la gaz nu va spun cat ca va speriati, ultima oara am platit 1400 ron , dar pe 2 luni
, consumatori nu gluma, pe criza asta, mai bine am sta la lampa cu gaz![]()
Biancas spune:
Anasol, sanatate la baieti. Cu consumul...asa e la casa...de asta stau eu la bloc
.
Si noua ne-a venit gazul 400 lei pt jumatate din decembrie si ianuarie. Luna asta avem de platit pt luna trecuta 250 lei.
De abia astept vara sa nu le mai dau atatia bani la astia de gaz 
Si la Dani in grupa am auzit copii care tuseau...tusea aia clasica de gradinita. Sper..bat in lemn sa nu ia si Dani..deocamdata nu are nimic cu toate ca Sandra a fost muciasa
si nu a luat.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bianca credeam ca-ti lungesti parul. asa doar sa vezi tu ce culoare te prinde...am inteles.
Pai de unde crezi ca iua suvitele? sunt firme care se ocupa cu asa ceva, dar parul provine de cele mai multe ori de la decedati. Cine isi lasa parul sa creasca? ca apoi sa-l vanda? rari sunt aceia. Firmele astea il trateaza, etc....dar tot ai par strain in cap.....vorbesc de cele care isi fac extensii....
Bine ca nu are Dani nimic, pacat ca nu se face inot mai devreme. eu atat am oscilat cu inotul asta, dar zau de-mi pare rau de banii pe care-i dau, la cat il vad pe el de fericit si stiu ca-i face si bine. In primul rand mananca de rupe dupa ce vine de la piscina, pe urma sper sa se inalte, sa se imunizeze mai bine decat e acum
si multe altele....
Vad ca te apropii cu curentul de noi...il platim la 2 luni, asa e la noi, cam 120/luna.
Ana sanatate baietilor, hai ca mai e putin si scapam de vremea asta capricioasa. Nasol ca aveti probl. cu alergiile...vin astea peste voi.
pai draga mea, tu stai la casa. e si normal sa ai asa mari cheltuieli la gaz. Voi toate camerele le incalziti? in toate locuiti? Nu ai centrala pe lemne? parca iesi mai bine decat cu gazul....sau panouri solare si te-ai scos
.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Nasii mei la Sovata si-au pus centrala pe lemne. E o caldura de cand au pus-o in toata casa, plus ca nici nu se mai chinuie sa faca caldura (au sobe de teracota si faceau foc in fiecare camera daca aveau musafiri -dau si camere in chirie). Baga cate un butuc in centrala si are pace cateva ore bune. I-a costat 2000 lei investitia in 8 camere, 3 bai, bucatarie, garaj dar a meritat.
Giova..de la morti zici?
. Brr..eu nu imi pun dinalea in cap atunci
.
Eu sunt asa de "fericita". Sunt in preaviz pt resructurarea activitatii
. Am fost la somaj sa ma interesez cat e, e 450 lei + ceva bonus depinde ce salar ai avut. Pana in 500 lei poate ajunge. Trebuie sa imi fac actele luna viitoare si pana la licenta stau eu frumos acasa linistita...si am timp sa invat, si am concediu la vara si poate merg pe un post mai bun..de economist nu de contabil. Daca ma angajaez acum..sa zicem daca imi gasesc ciu-ciu concediu si cine stie daca imi da liber in iunie pt licenta. Pt ca o saptamana macar cand sunt examenele mi-ar trebui liber.
Macar stau bine cu moralul nu?
Noroc ca am sustinere buna langa mine ca altfel...
Asta e viata...ne-a trage fiecaruia cand poate nu? 
Bianca
Giova spune:
Bianca nasol cu jobul. e o perioada grea pt. toti. sa speram ca vin vremuri mai bune.
Cumnata si-a pus acum la casa centrala mixta si pe gaz si pe lemne. Nu s-a mutat, dar voi vedea la iarna cat va plati. mai are si panouri solare...o groaza de bani au fost, dar are balta peste
.
Noi nu am platit asa mult gazul nici pe dec., parca 180 lei, pe ianuarie tot cam asa, pe feb. a venit 150. se vede ca e bine izolat blocul, ca am vecini sus si jos. Clau are biroul la parter, el consuma dublu pe luna fata de noi, merge centrala toata ziua cat sunt ei acolo. au garajele dedesubt si se simte.....
Am facut crostata cu gem de caise. a iesit super buna, doar ca am uitat sa las putin aluat sa fac chestii dintr-alea pe deasupra, nu stiu cum sa explic.
Vreau sa fac si niste sarmalute, mai am varza acra de la socrela.
Cred ca duminica fac snitele, mor de pofta
, nu am mai facut de mult.
Numai la mancare ma gandesc
. Ce ti-e si cu sarcina asta!!!!
Am vazut poze de la botezul Issei de Cata. o dulceata de fetita...si ce cosatumatie avea
... nu mai zic de Bia si cata ce bine aratau...tare mandru trebuie sa fie domnul tata cu asa printese
.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
M-am intors si eu de la magazin.
Giova e super ca te-aiingrasat asa putin, si eu cand eram gravi in luna a patra aveam la kg mai putin ca acum
o t ca am ceva poze de la o nunta daca le gasesc le pun.E super daca ai gaz ca se gateste mai repede si mai bine pe el...parerea mea. Am vazut in filmule fasile alea ce trebuie puse pe deasupra, lasa ca data viitoare iti amintetsi, bune meniuri zici tu acolo 
Anasol, sanatate multa la copilasi....offf ce aiurea e eu stiu ce de 2 luni tot asa sunt cu Alain un pic bine si iar racit
sanatate multa si sale dai si vitamine in timpul tart ca merge mai bine
. Enorm mi se pare ca platesti tu
probabil e suprafata locuibila f mare dar tot emult 5mil la curent ? sincer cred ca in Ro mai fura si astia cu contoarele, adica inregistreaza aiurea.
Bianca, are si Dahy stern infundat ca si Alain? Asta se vede normal de la inceput nu apare in timp, se mai corecteaza cat se corecteaza dr nu mare lucru eu m-am tot documentat ca am fost f necajita ca la Alain e tare infundat. Sa ne zici ce te decizi cu culoare, nu stiu de unde provine parul e la extensii dar stiu ca apoi e taaaare greu de intretinut, am o prietena care a ajuns sa se tnda scurt sa scape de ele.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Bianca credeam ca-ti lungesti parul. asa doar sa vezi tu ce culoare te prinde...am inteles. Pai de unde crezi ca iua suvitele? sunt firme care se ocupa cu asa ceva, dar parul provine de cele mai multe ori de la decedati. Cine isi lasa parul sa creasca? ca apoi sa-l vanda? rari sunt aceia. Firmele astea il trateaza, etc....dar tot ai par strain in cap.....vorbesc de cele care isi fac extensii.... Bine ca nu are Dani nimic, pacat ca nu se face inot mai devreme. eu atat am oscilat cu inotul asta, dar zau de-mi pare rau de banii pe care-i dau, la cat il vad pe el de fericit si stiu ca-i face si bine. In primul rand mananca de rupe dupa ce vine de la piscina, pe urma sper sa se inalte, sa se imunizeze mai bine decat e acum Vad ca te apropii cu curentul de noi...il platim la 2 luni, asa e la noi, cam 120/luna. Ana sanatate baietilor, hai ca mai e putin si scapam de vremea asta capricioasa. Nasol ca aveti probl. cu alergiile...vin astea peste voi. pai draga mea, tu stai la casa. e si normal sa ai asa mari cheltuieli la gaz. Voi toate camerele le incalziti? in toate locuiti? Nu ai centrala pe lemne? parca iesi mai bine decat cu gazul....sau panouri solare si te-ai scos _ Gio 21+ si Marco(06.01.2006)poze |
Hai mai Giova, e prima data cand citesc de unde provin extensiile
Cred ca de la cele cu parul lung sant, nu de la decedati.Chiar o sa o intreb pe Litsa ca tot vine zilele astea sa ma tunda.Parca acum 2 sapt. a aratat la protv o baba femeie care isi facea haine din....parul ei
Ce scarbooossssss!!!! Silvie tu la cat timp te vopsesti? Eu am deja doua sapt de la ultima vopsea si mi.a crescuuut.....neaparat maine sau duminica trebuie sa ma pun la punct!
Anasol sanatate la baieti

Bianca nu cred ca te.ar imbatrani negru,mie imi sta mai bine bruneta decat roscata..am fost acum vreo 14 ani vopsita asa.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bianca ce nasol cu sv
Au anuntat astia la stiri ca Ro intra in recesiune
Cum adica mai exact???ce va fi??? Giuseppe a facut reducere cu 10% la tot meniul.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki Au anuntat astia la stiri ca Ro intra in recesiune Cum adica mai exact???ce va fi??? |
Adica e de rau, nu se vor mai face investitii, unele inteprinderi se vor inchide, nu vor mai produce...
Bianca