Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)
Raspunsuri - Pagina 20
ralirali spune:
NEata si de la noi.
Mi-am propus ca acesta sa fie singurul subiect unde sa mai intru si uite ca si reusesc sa mai scriu cate ceva. Mai citeam pe ici colo cand imi luam micul dejun si cand dormeau picii.
Gio, mi-a placut mult ce a facut Marco cu florile, e un mortal. De unde sa stie el pentru ce erau acolo? Uite cum se gandeste el la tine. Si Tia e fan jucarii de la MC pana ajunge acasa cu ele, dar mai si mananca.
Tot tineam sa te intreb: MArco mai incape in scaun. Ca i-am luat si eu lui Cezar Key1 si acum mi se pare ingust. Tia are un brevi si e muuuuult mai larg.
Silvia, sar'na pentru PM, o sa citesc in detaliu si sper sa ma apuc si eu de ceva ca asa nu se mai poate. Sa stii ca nici Anastasia nu merge de manuta. De ex, pana ii strang eu hanutele cand o iau de la gradi, ea e deja acasa, gradinita e la 2 case de noi. Chiar ieri erau niste doamne foarte contrariate la poarta gradinitei si imi spuneau speriate ca iesit fetita mea in strada, ea bine merci acasa deja.
Bianca, eu am mobila stil vechi in sufra si am diferite chestii de decor, lumanrele, cacatele, elefanti. Chiar m-am trezit ca mi-a pus mama un mileu, dar sa stii ca da chiar bine si nu o sa il iau jos.
Ma duc sa citesc regimul si sa hranesc piticul ca nu ii prea plac fructele si numai eu il pot prosti.
toanca spune:
Salutare fetele.
Bianca, si mama e cu bibelourile si cu mileurile; vroia sa mi le dea mie cand m-am mutat la casa noua
; eu am pe rafturi niste poze cu Matei, cu noi doi (eu si Victor) la nunta, o caravana de camile, un pomisor uscat...chestii din astea...
Nu am niciun bibelou in casa.
Rali, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata (nu ca eu as scrie prea des)
.
Silvi, ai dreptate: sanatosi sa fie; sefa mea imi spunea ca sotul ei are si acum o ditamai gaura in piept, dar ca nu il deranjeaza cu nimic.
Uite: http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
am mai pus ctaeva poze noi
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
tOANCA E UN FRUMOS MATEI
. ma bucur ca mai pui poze si mai intri, asa cand iti permite timpul.
Ralu lasa alte subiecte, intra la noi...aici povestim de toate...zi numai ce vrei sa auzi si sarim cu texte
.
Marco mai intra in Key1, doar are numai 15 kg si parca e pana la 18-iar am uitat. cica e de la 9 luni la 36, noi am depasit limita de varsta, dar cea de kg...nu
.
Duminica parca ne zicea ca el e baiat mare si nu mai sta in scaun, ca il lasa lui Edy. a luat chiar si o sticla goala din el si ne-a zis ca i-a facut loc bebeului
.
Nu am chef de nimic...ar trebui sa fac curat, pe la birou nu am dat azi....
Nu stiu ce sa fac sa-mi vina cheful de ceva...caci am treaba nu gluma.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
ralirali spune:
Ha, stai sa vezi, Gio ca Tia si uitase de scaunul ei pana a venit Cezar. Il mai folosea doar sa doarma la drumuri lungi. Acum nu o scoti din el si nu l-ar da neam. Asa ca am luat altul pentru bebe.
silvi_2005 spune:
Ralu
si eu il las pe Alain sa mearga cuminte pe langa mine....cand o face dar el inca nu stie sa se uite de masini, sigur ar trece strada fara sa se uite in fuga si de asta mi-e frica plus ca daca ia avans
imi ia ceva sa il prind la ce sprint are.
Giova tare dulce Marcolino cu florile
mai trece putin si stie el sa cumpere de la florarie.
Toanca am vazut pozele tare dulce e Matei si pare asa cuminte
cu pieptul vedem ce facem cu ei, fotomodele nu sigur
eu m-am bucurat ca nu au fost alte implicatii ca sunt copii care au afectate organele interne din cauza asa. Si mie mi-a zis dr sa nu imi fac vise ca pe masura ce creste el creste si sternul si devine si mai vizibil
asta e , daca o sa fie paros pe piept nici nu se vede
.
Vai fetelor asa mi-a bagat un ac in inima directoare de la haltgarderie mi-a zis clar ca noi suntem arondati la scoala unde vroiam eu sa il inscriu
nici nu era greu de intele ca doar cealalta e la coltul blocului meu
eram eu in faza de negare si ca asta de langa noi e chiar aiurea ca sunt toate clasele amestecate si agutatie si nebunie mare, cica sa vb neaparat urgent cu directoarea de unde vreau eu sa il inscriu ca trebuie daca am acordul ei facuta apoi cerere de dispensa de la primaria
ii si vad fata lui Jean cand ii zic ca il duc in audienta la Primar ca nu imi convine scoala asta de langa noi
dar asta e daca nu vrea il dam la Scoala Privata care e la 2,5 km de aici si il va duce el dimineata zilnic si eu voi merge upa el.....cred ca va vrea la Primar totusi
.
La scoala aia nu raspunde nimeni la tel cred ca nu raspund in perioada orelor si eu am cautat in disperare pe net de 2 ore pareri si recenzii despre scoli nici paine nu am pus sa fac 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
ralu ce simpatica e Anastasia. marco mi-a zis clar ca nu-i da scuanul de masa Polly, ala e al lui si cand il aducem de la alba, el va manca in el, nu bebe. Sunt curioasa daca va ceda pana la urma, ca e putin folosit si chiar nu am chef sa mai dau banii pe altul. pana ajunge bb2 sa-l foloseasca, vor trece cateva luni, asa ca va fi si marco mai marisor si sper sa priceapa mai mult.
Silvia imi pare rau ca de ce ti-a fost frica nu ai scapat. sper sa se rezolve cu scoala cealalta, la voi nu e asa nebunie ca la noi.
ma pun sa deschid si eu cap. nou....
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze