Condica Salajencelor [85]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

"You have just received the Amish Computer Virus. Since the Amish don't have computers, it is based on the honor system. So please delete all the files from your computer. Thank you for you cooperation. "

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

LA MULTI ANI!!! Va pup din suflet pe toate

Maria, mami fericita de Maria-Casia

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Acum am ajuns acasa...a fost tare bine. Au fost si 2 colegi de grupa a Silviei asa ca ea a avut distractie mare, noi ne-am balacit, am inotat...apoi am fost la pizza, la cumparaturi si acasa. A fost o zi faina...

Oti, crema e cea de iaurt si frisca, cu gelatina si am facut-o cu zmeura. Am scris zilele trecute cand te intrebam daca merge sa pun 2 randuri de crema intre 3 blaturi, ca ma vazut la tine ca nu ai blat, numai jos si sus...dar a iesit excelent. O sa mai incerc si cu alte fructe, oare cu mango iese bun? Sau cu fructul pasiunii? Sau sa combin un strat de crema cioco si fructe...noa am io cateva idei...

Restul, cum ati petrecut?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

La noi s-a schimbat ceasul azi, am dormit mai putin cu o ora.

A fost frumos ieri la prietenii nostri, si-au luat o casa superba! Mi-a placut foarte mult, imi zisese colegu ca e frumoasa(ca o vazuse inaintea mea, le-a ajutat sa spele mocheta peste tot inainte de a se muta in ea) dar nu mi-am imaginat ca e chiar asa.
Ne-am simtit bine, ne-am relaxat.
Colegu a fost plin de "texte" si ne-a facut sa ridem pina nu am mai putut.
Acuma am ajuns de la IKEA, am cumparat un pat si tare-s bucuroasa ca imi place mult cum arata.
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S19840016
Am mai vazut o multime de lucrur frumoase, de-abia am iesit afara de-acolo cind s-a saturat colegu sa ma tot caute printre rafturi.

Sper ca ati petrecut frumoa se 8 Martie toate.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

va mai pun niste bancuri:

- Ioane, vaca ta fumează?
- No, da' cum să fumeze vaca?
- Atunci, mă, ti-o luat foc grajdu'!

Ora 3 dimineata, dupa aniversarea a 20 de ani de la casatorie... Ea, vesela, strange masa, fredonand; el, machit, picoteste in fotoliu.
Ea: - Iti aduci aminte, draga, de-acum 20 de ani?... Am iesit din biserica...
El: - Aha...
Ea: - Eu am alergat in parc... Tu ai venit dupa mine...
El: - Aha...
Ea: - M-ai ajuns din urma... M-ai strans de mijloc...
El: - Da, fir-as al dracu'!... Mai bine te strangeam de gat! Tot 20 de ani luam, da' acum eram liber....

Sotia, suparata ca sotul e plecat cu zilele de acasa la vinatoare, ii cere insistent acestuia sa o ia si pe ea sa vada ce pasiuni poate naste acest sport singeros.
Sotul o asaza la locul de pinda si-i face instructajul:
- Cind vezi vinatul, ridici pusca, iei linia de ochire si tragi. Atentie, insa, sa fugi repede la vinat, sa nu ti-o ia alt vinator inainte si sa-ti fure trofeul.
Zis si facut.
Se pune femeia la pinda. Nu dupa mult timp, sotul aude o impuscatura si, apoi, zgomot mare si cearta. Fuge repede in directia respectiva si o vede pe sotie certindu-se aprig cu un domn:
- Da... Daa... doamna. Am inteles! Cerbul e al tau, dar macar lasa-ma sa-i scot saua...

Vecinii familiei Bula au un nou-nascut.
Din nefericire acesta s-a nascut fara urechi.
Cand familia lui Bula este invitata la vecini pt. a vedea copilul, tatal lui Bula il ia de-o parte si-i explica:
- Copilul asta este marea lor bucurie, il doresc de mult! Daca spui ceva despre urechile lui, te bat de te rup!
- Am inteles, zice Bula.
Cand ajung in casa vecinilor si da cu ochii de copil, Bula zice entuziasmat mamei copilului:
- Vai ce copil frumos!
Mama rasufla usurata.
Bula continua:
- Ce manute dragalase, ce picioruse frumoase...si ce ochi frumosi! Ce-a zis doctoru`, vede bine?
Mama:
- Da, vede bine. Dar... de ce intrebi?
- Pentru ca daca va trebui sa poarte ochelari, a belit-o!

Profesorul, la examen intreaba studentii:
- Intrebare de "nota zece": cum ma numesc?
Toti tac.
- Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti
examen?
Toti tac.
- Intrebare de "nota cinci": ce culoare are
manualul?
Din ultimele randuri se aude o voce:
- Vrea sa ne pice bulangiu!

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cami, faine bancuri . M-ai facut sa rad in hohote. Olimpia, Maria, multumim de urari. Asemenea si voua. Olimpia cam scurt popasul pe aici. Esti busy? Cum e Alex? Ii place la gradi?Miha, iami. Cred ca a fost fain si usor tortul. Deja ma gandesc la combinatii de creme si eu... si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata. Cafeluta e servita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !

Va servesc cafelutza !

Noaptea a trecut cu bine. Paula nu a tusit decat o singura data. Sper sa nu mai revina acele crize de tuse. Parca se rupe acuma tusea.
Merg sa le pregatesc mancarea si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

'mneata. Cafeluta e servita!

A fost mai harnica Otilia, dar nu-mi aparea postarea ei cand am scris. Dar nu strica 2 randuri de cafea k sa apareti in zona. Si un fummmmmmmmm ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ce onor pe mine sa dau o cafea mare si aburinda si ultimele mele tigari pe care le am in birou, is d'alea vechi Bia, sunt super-uscate si buuuune!
Pentru mamici proaspete un ceai cu piscoturi!
Care n-a papat, in dreapta e bufetu suedez!

Fu tare misto la shoping, luaram d'ale gurii si am primit cadou o umbrela faina. Era in Polus un show si veni dj la mine sa ma 'ntrebe d'un magazin, i-am zis unde e, am vorbit si la microfon spre deliciul lui fii-mio care mi-a strigat "mami o sa apari la televizoooor". Asa si dupa raspunsul la intrebare, respectivul dj m-a cadorisit cu o umbrela care cred ca are dublu rol, te apara de ploaie si de caini eventual sau de hoti ca e asa de mareeeee!
Colegu isi cumpara un ceas bengos care masora toate functiile, banuiesc ca si erectia, dar care are o hiba... nu functioneaza, asa ca tre sa-l duca inapoi.
Ne-am intors asear tarziu, obositi, cu programu de dumninica:spalat, pregatit pentru luni ghiozdanu, camasi samd
Cam atsa a fost in mare 8 Martie la noi!
Va doresc o saptamana cu multa sanatate si liniste !

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput