Condica Salajencelor [85]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata! Tare matinale ati fo azi Si eu care credeam ca dau cafeiu.... No da no pb, mai fac una! Cu aroma de vanilie! Sa ne traiasca sarbatorita zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetele. Multumesc de cafea, tare bine pica ca am avut o noapte semi-alba, cu o durere de cap groaznica.

Bia, La multi ani cu sanatate, sa fii fericita si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca! Asa ca, ai grija ce-ti doresti, da?
Vorba ta, ma duc sa-mi injectez si eu cafeiu ca mi-s buimaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ultima , dar vorba ceea "cei din urma vor fi cei di-ntai" iti urez si eu Bia un calduros

LA MULTI ANI !

Sa ai parte de multa,multa sanatate, numai bucurii si implinirea tuturor dorintelor !

Mergi la inceput

Noi mai-nainte ne-am trezit numai,dupa ce la ora 5 Paula nu a mai avut somn si a stat sa se uite la desene pana pe la vreo 6 si ceva. Ii drept ca a trezit-o tusea dar nu a tusit numai de vreo 3 ori si s-a calmat.
Andreea a facut okii cat cepele cand a vazut minunatia de tort si ne-a multumit pentru surpriza. Dupa ce am mancat am trimis-o la teme , am aprins lumanarile si 2 artificii si am chemat-o rpd sa vina si cand a vazut s-a minunat de-a dreptul ca nu se astepta sa aiba tort. Vecinii nostri, cei care ne ajuta, ne-au facut si ei surpriza pregatindu-ne o cina pe cinste cu cartofi pai, gratar din piept de pui si mujdei de usturoi , stiind ca eu nu prea pot face mare lucru cu mainile mele. Iar cand a venit momentul degustarii .... au inghitit in sec toti cei care au papat din tort si le-au curs , o vecina chiar m-a intrebat la ce laborator am comandat tortul ca nu a mai mancat asa ceva. Asa ca, Otilia, ti-am mai spus eu k ai face o afacere foarte profitabila daca ti-ai deschide un "mic" laborator de cofetarie-patiserie cu vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey, va iubesc.
multam de urari si felicitari.

ptr toate salajencele.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam fetelor de cafele, ca is mai multe! Bia baga si o felie de tort al cafea, sa ne mai indulcim! Cum o fost tigara de la Oti? Am vazut ca era de aia fina
Eu mi-am pus ceasu sa sune la 7 jumate, ca mai am mult de lucru si tre sa termin cat mai repede, pe la 7 s-a trezit si Stefan si a vrut la olita..si apoi, buimaci de somn, ca deh, asta noapte am stat pana la 1 la calc, am dormit amandoi pana la 10! Asa ca acum recuperez.
Dar gata, de maine tre sa ne trezim devreme, sa ne invatam cu programul asta.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Aveti habar ce acte trebuie depuse la directia muncii pentru ca revin la serviciu inainte de 2 ani?
Sau la cresa?
Maine o sa ma ocup mai in detaliu de ele, dar vreau sa mi le pregatesc cat de cat.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Aveti habar ce acte trebuie depuse la directia muncii pentru ca revin la serviciu inainte de 2 ani?

Eu cand am revenit la serviciu inainte de 2 ani se depunea un dosar in spate la fostul cinematograf "Libertate". Nu mai retin exact de e acte a fost nevoie.

Citat:

Sau la cresa?

Exista ceva fisa cu analizele parintilor si copilului, copie CI parinti,adeverinta de la locul de munca al celor 2 parinti, copie certificat de nastere copil. Asa e la camin.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Merci Adriana.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, sunteti prea dragute cu remarcile voastre. Cine stie Adriana daca peste cativa ani nu voi avea curajul de a deschide un laborator micut? Poate cand o mai creste Alex...Ia vedeti aici:http://viatalatara.wordpress.com/vezi-altfel/

Mergi la inceput