Condica Salajencelor [85]
Raspunsuri - Pagina 14
olim spune:
LA MULTI ANI ANDREEA, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI FRUMOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR TAI!

ADRIANA SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SA VA PUTETI BUCURA DE PRINTESE!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianalaura spune:
Eu is p'aci, ai mei barbati s-au culcat si eu scriu. Va astept si pe aici.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Eu is p'aci, ai mei barbati s-au culcat si eu scriu. Va astept si pe aici. diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel Torturi |
prezent

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Eu is p'aci, ai mei barbati s-au culcat si eu scriu. Va astept si pe aici.diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007 PiscotelTorturi |
dianalaura spune:
"Mai m-am gandit" - vorba Fulgai, daca sa ii fac sau nu tort finului. Si pana la urma cred ca nu ii fac. Ma costa si ingredientele, ca nu mai am nimic in casa, plus timpul, si asa am mult de lucru, asa ca raspunsul e nu. Eu te apreciez Oti enorm ca ai atata rabdare sa faci asemenea minuni.
Stefan mi-a fost cam abatut zilele astea, adica mi-a tot aratat saracua il doare il gura. Mai are sa ii iasa si caninii, si masele, si saracu roade tot timpul cate ceva. Si ma mai musca si pe mine cateodata.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
diana,BINGO
.te=ai mai gandit bine
.
pai daca ii duci cadou , de ce sa mai duci tort?mai bine te joci cu stefan sau dormi in timpul vccare-l alocai executiei tortului.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Bia, cum eu STIU ca tortul cela de la Oti fu ca sa ne sugestioneze
noua o sugestie
, eu iti spun 

sa ai multa multa sanatate, sa fii fericita cu baietii tai si iubita asa cum numai ei stiu sa te iubeasca. Sa ai parte de o zi deosebita si plina de cadouri! 

Te tzuk blondo! 

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:

Bia!!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunata familie care o ai. (si de noi desigur
)
dianalaura spune:
sau sa lucrez la ceea ce fac si acu...poate pe ziua finei, ca imi este si verisoara, o sa ii fac un tort papusa imbracata in mireasa, ca pe 25 aprilie e ziua ei si pe 16 mai e nunta. Si uite asa o sa incerc sa fac si tort papusa, ca tot n-am experimentat pana acum.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
mihaela_s spune:
Pentru sarbatorita zilei:
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie