plasturi puncte negre

Acum cativa ani stiu ca se gaseau la farmacie plasturi pentru punctele negre. Acum am cautat si nu mai exista. Sau cel putin n-am gasit eu. Aveti idee daca se mai gasesc pe undeva (Bucuresti)? Sau altceva similar?
Raspunsuri

cait spune:
Nu ai cautat in hypermarketuri?eu aici le iau de la carrefour.
Cait
Home is where heart is...

Florentina Roman spune:
Si eu am luat chiar saptamana trecuta din Carrefour,dar...n-am vazut nici un rezultat.

dulcetica spune:
Totusi ce vi s-a parut eficient?Eu am luat Clean&clear ,dar poentru ca nu l-am folosit in mod consecvent,nu ma pot pronunta.Deci nu pot sa bag mina in foc ca n-o fi bun.N-am rabdare sa il folosesc de 2 ori pe zi .

Lorenza spune:
Eu cand am luat acum cativa ani buni,doar ce aparusera,n-am observat nimic pozitiv,doar m-am ales cu pistrui pe nas.Trebuia sa nu iesi la soare nu stiu cate ore si cred ca n-am respectat intocmai.

Adela P spune:
Am vazut o chestie haioasa la TV, la o emisiune venise o cosmeticiana sa explice cum sa tai din costuri folosind produse pe care le ai prin casa. Printre altele era asta cu plasturii pt puncte negre. Cica lipiciul pt scolari la tub(cred ca e de fapt aracet) aplicat pe nas si lasat cateva minute pana se usuca putin apoi dezlipt usor da aceleasi rezultate ca si plasturii pe care-i cumperi la magazin. Nu am incerat dar ea jura ca functioneaza.

deya spune:
Am incercat si infuzia cu musetele si dupa frectie cu malai...cineva scria de rosii puse pe nas pentru 10 minute parca....mai stiti si alte metode?
Am citit la alt subiect de mai demult de un aparat care se gasea la Carrefour ca o ventuza si cica scotea foarte bine punctele negre.Il aveti careva?

camelia_daniela spune:
Am si eu o problema legata de 1 punct negru de pe nasul fetitei mele! Are doar 3 anisori si are problema asta! A mai avut si pe pometi vreo doua-trei pe fiecare parte si au iesit, dar asta e de-a dreptul imposibil; va dati seama ca nu ma pot pune sa-l "storc", dar ma enerveaza la culme! Mi-e sa nu ramana cu semn pe nas, pentru ca e mare, pe cuvant! V-ati mai confruntat cu o astfel de "problema" la copii? Ce as putea sa fac?
Recunosc, ca nu e o problema de viata si de moarte, as mania pe Dumnezeu ... insa stiu ce insemna frustrarile unui ten nu tocmai ok ... mai ales in perioada adolescentei!
Aaaaa, am vazut la favisan o solutie impotriva punctelor negre, nu stiu cat o fi de buna ... Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!