FIV 217
Raspunsuri - Pagina 26
antosit spune:
Off, mai fetelor!Atatea vesti triste...!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
fireyes spune:
Offfffff, ce tristete!... imi pare atat de rau, Sheri, ajungi si tu la un nr de incercari barosan, chiar daca una (pana acum) a fost incununata de succes. Ti s-a spus care ar fi motivul banuit pt nereusita?
Copilutzu', 
still counting: 1,2,...
KoraPop spune:
Shericuto
... consolarea ta e Alesia,minunea ta si asa cum te stiu vad ca deja faci planuri pentru luna iunie!
fata bataioasa!
Copilutzule
te inteleg....fii tare,trebuie,capul sus si o vei lua de la capat!
Kora
CARPE DIEM!
Vand 18 fiole de menogon valabile pana la 01.06.2009 tinute in conditii optime in frigider.Pret 30 lei/fiola.
aurelia77 spune:
copilutzu,Sheri,Cristinici,v-am urmarit din umbra si am fost mereu alaturi de voi.Ce-ar mai fi de spus decat ca nu putrem decat sa mergem inainte.

Chiar daca nu am scris in ultimul timp,am mai facut si eu un FIV cu ET pe 9 martie acum incva astept.Dar nu am sperante prea mari pentru ca nu am avut decat 2 embrioni si aceia nu au fost de cea mai buna calitate....dara sta e.
Copilutzu 

Bineinteles ca acum sunt si mai pesimista dar asta e vom vedea
In principiu fac un test vineri si am sa va spun....
la toata lumea
goldi spune:
Aurelia77, bafta multa!
Cred ca si Mihaele asteapta un rezultat 
Pentru vestile triste ...
imi pare rau.
lauraa78 spune:
Buna!
Cristinici,Sheri,Copilutu,imi pare nespus de rau ca nu ati reusit!Cred cu tarie ca Dumnezeu are planul lui pt noi toate si ca mai devreme sau mai tarziu vom reusi si noi,doar sa avem putere sa asteptam!
Kora,ma bucur ca esti din nou pregatita pt fiv,sa dea DD ca nr 5 sa-ti aduca fericirea.
Eu va citesc zilnic,dar nu am ce scrie despre mine.Saptamana viitoare merg la dr si stabilim cand dam drumul la fiv 3.As incerca si niste naturiste...oricum anul asta sunt hotarata sa reusesc
ellanik spune:
Sheritra, Copilutzu, imi pare rau pentru voi si va imbratisez.Stiu prin ce treceti si va doresc sa va recapatati puterile.
In alta ordine de idei o sa va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta cu ET cu congelati in iunie (sa dea bunul Dumnezeu sa fie reusit!)

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
li_am spune:
Sheri, Copilutzu, fetelor, imi pare atat de rau, Sheri, abia acu te-am descoperit, tocmai scrisesem mai devreme ca nu cunosc multe fete care un bb prin fiv si incearca pentru al doilea dar nu stiam ca esti in aceeasi (fericita) situatie. Si mai vad ca esti si mamica de octombrie 2007, baietelul meu s-a nascut cu 3 zile inaintea fetitei tale... si eu astept poimaine beta... care probabil nu va arata foarte bine, fiindca de ieri am ceva spotting si astazi pana si sanii mi s-au desumflat, impreuna cu entuziasmul...

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!