FIV 217

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

aoleu Cristinici, nu-mi imaginez cum e sa treci de nr 7 fara rezultat... doamne cat de puternice sunteti, fetelor, sa dea DD sa aveti marea bucurie sa va sarutati copii noapte buna in fiecare seara si sa va treziti cu fata in parul lor in fiecare dimineata (sunt sigura ca si voi o sa incalcati toate regulile)

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata fetelor!

Informatie importanta:
Ieri am trimis e-mail la Institutul Victor Babes in care i-am intrebat daca se fac recoltari pentru analizele hormonale FSH,LH,Estradiol si TSH si sambata si dumineca si daca pot avea raspunsul in aceeasi zi.Desi eu telefonasem si la telefon mi-au spus ca nu se poate decat de luni-vineri,in e-mail mi-au comunicat ca se poate si sambata si dumineca.Se fac recoltari intre 8-12 si raspunsul se da dupa ora 19.Mi se pare o informatie extrem de importanta si rog fetele care au deschis capitolul sa o puna pe prima pagina,intr-o forma aranjata desigur.Multumesc.

copilutz tin pumnii sa fie totul bine!

claudia79 vreau si eu sa ii propun d-nei dr. Cocei sa imi dea aspirina pe perioada stimularii.Am facut analizele de coagulare si nu a iesit nimic rau,am facut si anticorpii antifosfoloipidici si multi altii si toti sunt ok,dar nu vad de ce nu as lua si aspirina care stiu ca vascularizeaza uterul,deci ajuta.Dar numai dupa ce ma sfatuiesc cu dr. Cocei va pot spune cu certitudine.Nu am inteles despre ce medicament ai mai scris,poti sa explici mai detaliat?Daca incepi stimularea sa nu iei cumva progynova sau cycloprogynova vaginal fara sa iti informezi doctorul pentru ca trebuie sa fii monitorizata nu numai ecografic,ci si cu analiza LH-ului si in functie de acestea se dau dozele de progynova,mare atentie,endometrul trebuie sa ajunga la maturare odata cu foliculii.Multumesc si multa bafta!

Sheri eu tot astept rezultatul tau....!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

cristiniciimi pare sincer rau. stiu si eu ce inseamna multe esecuri. Nu am ajuns la nr. 7 da sunt la nr. 5. Trebuie sa ne facem forta si sa mergem inainte si sa speram ca Bunul Dumnezeu o sa se uite si la noi.

copilutzu nu-ti pierde speranta pana nu ai rezultatul. Eu iti tin pumnii.

Kora un alt pas inainte. Mult succes in continuare.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,ma scuzati ca imi bag nasucul pe aici dar as dori si eu un sfat si ma gindesc ca voi sinteti mai experimentate si m-ati putea ajuta....
eu luna trecuta am facut stimulare cu 2 gonal/zi pt o inseminare si rezultatul nu a fost cel dorit un singur folicul pe ov sting... si am mai facut o stimulare(inseminare) mai inainte cu 1 gonal/zi si rezultatul tot un folicul,eu avind virsta de 32 ani si endometrioza (chistri endometriozice operate laparascopic in 2006 si dupa 2 ani au reaparut ,chist pe ov d de 17 mm+fibrom de 10mm)
acum mai vreau sa fac o ultima inseminare(a6a)inainte de a trece la FIV dar voi face stimularea cu clostylbergit pt ca raspundeam la fel un folicul si v-a trebui sa-mi repet la CM acesta FSH ,ce ziceti imi va arata valorile corecte avind in vedere ca la CM trecut am facut gonal...
kora,am vazut ca ti-a dat dr Cocei proginova pt endometru ,a dat rezultate?asta se ia doar pe perioada stimularii din acea luna ?nici eu nu stau prea bine cu endometru tot timpul la inseminari aveam endo de 8,5-9 mm as vrea sa mai iau si eu ceva pt endometru avind in vedere ca closty il subtiaza ,dr meu mi-a recomandat klimadynon(contine estrogeni) pt stimularea aceasta si la stimularea trecuta am luat eu royall jelly + ginseng si am avut endo de 9mm in z11...si iti doresc mult succes la urmatorul FIV
multumesc anticipat

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzy am scris detaliat in paginile anterioare ce tratament am facut pentru endometru.Am luat progynova vaginal pana la ovulatie pentru ca endometrul meu nu a fost trilaminar la stimularea de la fiv-ul trecut si asta ar fi putut sa fie cauza esecului,deci nu numai pentru grosimea endometrului,dar si pentru structurarea lui a fost tratamentul.A dat rezultatul asteptat si acum a fost trilaminar.La urmatorul fiv imi va da din nou pe perioada stimularii progynova vaginal probabil ceva mai mult de doua pastile pe zi cum am luat acum,dar totul se va face sub monitorizarea ecografica si monitorizand LH-ul pentru ca foliculii sa ajunga la maturare odata cu endometru la punctie.Nu am mai auzit de medicamentul pe care ti l-a recomandat dr. tau.Mult succes!

DORIS facem tot ce putem nu-i asa?Si eu sunt veterana pe aici,ma pregatesc pentru fiv 5!Cred ca vom face topul veteranelor in curand...!Tu ce faci,cum esti?

P.S. Fetelor cine deschide noul capitol ca am ajuns deja la pagina 24?!Eu nu ma pricep cu noua metoda,parca trebuie o parola sau nu stiu cum e....

Vand 18 fiole de menogon valabile pana la 01.iunie 2009 tinute in conditii optime la frigider.33 lei/fiola.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Buna gagici,

N-am intrat pana acum, n-am fost prea optimista, va pe toate si va multumesc pt sustinere!
Am donat de dimineata sangele, dupa 2 rezultatul.
Nu am prea mari sperante de la acest FIV, embrionii au fost tare lenesi, eu le-am dat papica din toate felurile numa sa le fie bine in burtik, acum voia lor . Probabil ca nu e bine doar 3 luni pauza intre FIV-uri, ar trebui mai mult.
Va pup si ne auzim mai tarziu.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Sheri in sfarsit am scos dom'soarele la munca!!!!Baftaaaaaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

fires si eu am facut inhibina B si val e de 222 si ceva, val rez. difera de la lab la altul, din pacate nu am reusit sa ajung cu rezult la dr, dar din val date de laborator sunt in limitele normale ramane sa aflu daca e pe terminete sau mai am stoc disponibil

anka inarmeaza-te cu rabdare si fi cat mai linistita posibil, faptul ca iti da tot mai multe de facut dr eu cred ca e cel mai bine, inseamna ca o preocupa si nu vrea sa lucreze la mantuiala, bafta multa
sti ca la clinica se face si PGD, banuiesc ca are cost suplimentar... inca ceva, cand preconizezi sa incepi FIV?

cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Sheri, pumnii stransi, n-are a face ca au fost lenesi, poate deja e rasfat

Copilutzu, asteapta testul! lasa-le pe alea de pp, ca nu e nimic sigur acolo. dar daca totusi te "mananca", incearca o Barza... desi cred ca e tardiv acum, ca mai ai putin si primesc rezultatul... Multa bafta!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Claudia79 tu spui de Aspirina Protect care este pt singe(coagulare).Eu am luat aceasta pastila timp de un an jumate,iar acuma o saptamana cind am fost la med. unde fac FIV dupa reteta si protocol i-am spus ca iau aceasta aspirina si mi-a zis ca cu cel putin 10 zile inainte de punctie trebuie intrerupta deoarece singerezi mult din cauza ei mai mult la punctie si nu e bine.Deci am intrerupt-o din ziua aceia...bine ca i-am zis....mi-a trecut in dosar ceva injectabil inpotriva coagulari singelui, reteta o primesc cind voi merge in ziua a 9 la ecografie.
Deci sa nu luati asa ceva fara sa nu stie med.spune-ti ca aveti problema cu singele eventual si ei va dau ceea ce trebuie si de cind sa luati.Aceasta aspirina e periculoasa chiar si la operatie egal de ce natura deoarece singerezi mai mult de la ea.

Looana

Mergi la inceput