Aspirante cu vechime "medie" (30)
Raspunsuri - Pagina 14
Arianna_M spune:
Neatza si de la mine....![]()
eu astept ziua de sambata...![]()
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
ramayanaa spune:
neatza fetelor!!! eu nu mai astept nimic, m-am saturat de asteptari. luna asta imi iau gandul de tot, ca m-am isterizat 2 luni la rand. poate prind forte noi dupa o pauza. va pup.
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
monica_dicut spune:
Neatza dragelor.
O zi faina.
Dana, sunt geloasa pe tine
CE mi-ar fi placut si mie...
Eu suparata in continuare, analizele tot prost mi-au iesit (coagulare, proteina S ca restu sunt perfecte). Dra mea totusi nu vrea sa-mi dea tratament, evita. M-a trimis la hematoloaga cu rezultatele si cu o lista de intrebari ca sa fie ea sigura ca trebuie. Azi vreau sa ma duc la Caritas sa vb cu un dr de acolo de la ATI (cel care m-a salvat pe mine) ca mi-a promis ca ma ajuta sa ma trimita la sora lui la Coltea la Hemato sa vedem ce si cum. Sa vedem ce-o mai zice si el.
Va pupizez si vreao 2 zile o sa cam lipsesc ca am vizita de lucru de la 'generalii" de afara... 

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Dana, sunt geloasa pe tine CE mi-ar fi placut si mie...POZNICI CU NOI POZICI CU BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 12+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Lasa Moni k pleci si tu cand vine bb....

iti tin pumnii pt dr.....o sa fie bine.....si iti tin pumnii si la serv.....

Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne
ancadragoman spune:
Dano unde pleci?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
vrmoana spune:
Hello,
Ce super vreme e astazi. M-as plimba.
oana
"Where there's a will, there's a way."
http://tt.lilypie.com/KBUcp2.png
kitzy spune:
Dupa ce se trezeste diana si noi iesim la plimbare sa profitam de vremea buna.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)