Dr.Niculescu Giluesti
Fetelor, ce parere aveti, ca profesionist, de dr Niculescu de la Giulesti?
Raspunsuri
alice_alice spune:
Un medic f bun dar cu toane si nu accepta paciente "grasute".
TRYING TO MAKE A BABY !!!
impatience spune:
merci alice!
daca e medic foarte bun si, mai ales, priceput la FIV, atunci toanele sunt...pt o cauza buna 
Dar e bun profesional, mai ales pt FIV?
alice_alice spune:
El face fiv impreuna cu alti dr.de exemplu Cocei,Moisa ia.
TRYING TO MAKE A BABY !!!
ancadragoman spune:
ca profesionist doar atat![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
vrmoana spune:
Da o cautare si o sa gasesti topicuri care il au ca subiect. Acolo o sa citesti o gramada de pareri. Nu Anca?![]()
oana
"Where there's a will, there's a way."
http://tt.lilypie.com/KBUcp2.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Da o cautare si o sa gasesti topicuri care il au ca subiect. Acolo o sa citesti o gramada de pareri. Nu Anca? oana "Where there's a will, there's a way." http://tt.lilypie.com/KBUcp2.png |
Ciudat dar nu mai gasesc ultimul topic
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
flo.flo spune:
impatience,
eu nu sunt pacienta dansului, dar saptamana trecuta cand am fost internata la Giulesti, erau fete cu mine in salon care erau pacientele lui. si erau foarte multumite din punct de vedere profesional, a venit de fiecare data la ele in vizita, le-a explicat tot; dar este adevarata faza cu greutatea. o colega de salon a trebuit sa slabeasca 2 kg inainte de a se interna, la recomandarea lui, si i-a spus ca inca mai trebuie sa slabeasca. si ea arata chiar bine, nu avea mari probleme cu kg. Acum nu stiu sa spun daca este un lucru bun sau rau
Poate pentru cineva care intr-adevar are probleme cu kg, este bine ca le motiveaza; poate. nu stiu... zic si eu
Sper ca in curand o sa fiu si eu 
http://.
Arianna_M spune:
Salut....
sa iti spun si eu experienta mea cu dr.Niculescu......![]()
am ajuns la dansul printr-o prietena buna...asist sefa la neonatologie la giulesti......
.....dupa stat vreo 2 ore si ceva pe la usa.....am intrat si eu intr-un final.....consultatia a durat cam 5 minute sau poate si mai putin.....timp in care nici macar nu a avut buna vointa sa se uite la mine....sau mai bine zis pe analize......nu am apucat decat sa ii zik k ne chinuim de ceva timp.....si k am analize facute.......in fine....mi-a dat sa repete sotul spermograma(deh nu era facuta la giulesti-spermograma era ok)......si asta a fost tot....![]()
iar la faza cu slabitul...mie nu mi-a zis nimik....si am ceva kg in plus...![]()
nu ii contest calitatile de profesionist.......dar........lipsa de interes este jenanta.....
Asteptand un ingeras!
Viitoare
.....cu
.....Te rugam Doamne