Produse MAC

Produse MAC | Autor: maria_ene

Link direct la acest mesaj

Fetelor, stie cineva pe cineva care aduce si in Ro? M-am saturat sa astept sa plec si sunt o fana mare a produselor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karinabianca spune:

Maria, iti multumesc mult pentru deschiderea acestui subiect. Chiar acum cateva minute ma gandeam sa deschid si eu unul legat de produsele MAC. Voiam sa le rog pe fete sa-mi spuna si mie parerea lor despre aceste cosmetice. Eu locuiesc in Danemarca de putin timp si din intamplare am dat de ele la un raid de shopping in Magasin du Nord din Copenhaga. Merita sa ma opresc mai des la ele? Ce le face asa "irezistibile"?

Multumesc foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am cateva, recomand fardurile si tusul de ochi Fluidline (e rezistent, se intinde bine, culori frumoase, tine o vesnicie).

Sunt atatea magazine online maria_ene, poti cumpara cu usurinta din strainatate. Inclusiv de pe marele ebay.com / ebay.co.uk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu sunt mare fan MAC, am aproape tot de la ei, mai putin mascara de care sunt dependenta de la alta firma.

daca vrei iti aduc eu, da sa-mi zici exact ce vrei, ca ma intorc in tara in cam... 1 sapt sa zicem, 10 zile, maximum-maximorum. dar daca stii exact ce vrei, zi-mi si-ti aduc cu drag, fara taxe de transport !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Maria,

eu am sa vin in tara tocmai prin septembrie...daca te pot ajuta atunci sa-mi spui!

in alta ordine de idei, asa la modul "urgent"- de altfel tot ce tine de cosmetica e urgent pentru mine- as vrea un nou fond de ten...si ma gandeam sa incerc de la MAC . acum insa , va rog sa ma convingeti voi cu argumente solide ca ar trebui sa-mi iau MAC si nu ce utilizez eu de obicei (Dior, Helena Rubinstein, Estee Lauder...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Mi-a spus cosmeticiana mea ca n Cocor,se va deschide magazin Mac,
in vara se da drumul la Cocor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Wow, ar fi mult prea tare!
Nu vreau nimic deocamdata, am ce-mi trebuie...bine, mi-as mai cumpara farduri si rujuri pe langa dar cum nu stiu exact nici nuantele....iar pe ebay sunt prea putine! Multumesc frumos pentru bunele intentii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

karinabianca, eu sunt o persoana pentru care fondul de ten e cel mai important lucru in viata!! Le-am incercat pe toate! Eu am avut si probleme mari cu tenul iar in prezent am un ten gras (fara cosuri) dar foarte sensibil. Studio Fix Fluid de la MAC e singurul care imi matifiaza tenul fara sa-l usuce (chiar si in poze, am scapat de tenul lucios), imi acopera foarte bine imperfectiunile fara sa incarce iar daca mi se intampla in vreo sambata dupa club sa adorm cu el pe fata pana a doua zi, nu mi se intampla nimic, la fostul meu fond de ten de la Dior aveam un cos garntat!!
Si partea care ma incanta pe mine la fondurile de ten de la MAC e ca imi gasesc nuanta perfect identica cu cea a tenului meu, atat bronzata cat si nebronzata.
In afara de Studio Fix Fluid am mai incercat Mineralize Satinfinish, care are putere medie de acoperire, nu incarca fata, dar nu mi-a fost bun pentru ca imi lucea foarte tare fata (eu avand si tenul gras,nu era chiar ok) si Select Tind care e mai mult o crema coloranta si se foloseste si pentru corp!

Pentru fetele cu ochi albastri, am cateva farduri de recomandat: Girlie (satin), Cranberry (frost) si cel mai spectaculos pentru mine Coppering (veluxe pearl)

Mergi la inceput

Maria,

Multumesc frumos pentru raspuns. Cred ca o sa-mi iau si eu fondul de ten Sudio Fix Fluid (cum spui si tu, am vazut ca au foarte multe nuante din care poti alege). Tenul meu este mixt, cam "sensi" zic eu datorita unei usoare tendinte de inrosire a obrajilor, in rest nu am avut nici o problema asa mai deosebita cu el.
Iti ascultam si sfaturile legate de farduri, numai ca eu am ochii caprui...acum am farduri Shiseido, Dior si Estee Lauder, dar trec in revista si farduletele Mac de rujuri, nu stiu ce ca zic, am vazut testerele (intr-adevar foarte multe culori), dar nu mi-au placut ambalajul sunt cam pretentioasa
Astept si alte pareri de la "consumatoarele" MAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

M-am uitat si eu pe site-ul lor. Au o gramada de produse si nu sunt scumpe relativ cu cele de la clinique, lancome, etc(probabil acelasi pret?. Am sa incerc cateva produse data viitoare cand merg in shopping centre-ul care vinde produse MAC. Nu mai cumpar nimic fara sa testez mai intai ca am facut prostia zilele trecute de mi-am luat niste farduri de la Bobby Brown si mi se strang pe pleope mai rau decat cele de la Ruby Rose

Mai fetelor , eu ajung la faliment cu voi !!!! Scrieti de produse MAC - ma duc sa-mi iau MAC. Scrieti de shea butter - mi-am comandat shea butter. Scrieti de sampoane organice -mi-am luat sampon organic (oje OPi, etc ,etc) Imi faceti ''POFTA'' si nu ma pot abtine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

am uitat sa mentionez ca folosesc BLOT FILMS de la mac -pelicule care absorb uleiul de pe fatza fara sa absoarba si fondul de ten sau pudra. Sunt geniale si le sunt fan fidel pe viata!!

Mergi la inceput