Licurici de ianuarie-februarie 2009

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Repede, repede, ca plange Daria...

La Multi Ani de 8 Martie!

Si felicitari speciale iuliei, care a incheiat odiseea noastra!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

degustati o cafelutz

pana schimb eu capitolul!!!

Alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

intr-o zi asa frumoasa ...meritam un capitol la fel de frumos ca noi si ca bebelushii nostri!!!

capitolul 2

enjoy!

Alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

La multi ani mamici frumoase!!! Sa aveti parte de numai impliniri de la copiii vostri!!!Iulia multumim de vesti, putere si sanatate voua si micutei, care e o frumusete de fata O sarcina pelvina poate avea ca urmari o displazie de sold la bebelush. Si eu am avut sarcina pelvina pana la 34 sapt si din aceata cauza ii masor piciorusele Karinei in fiecare zi Fetitele sunt predispuse la displazie de sold si poate sa apara pana la varsta de 6 luni , dar in general descoperita la timp se rezolva si nu lasa urmari.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
Si bebele meu a fost pelvin pana l-am nascut, adica pana a implinit 38 de saptamani si nu mi-a zis nimeni ca trebuie sa masor picioarele copilului??!!?? Pe externare mi-a scris „NN afectat de prezentatia pelviana„ si am intrebat neonatoloaga ce inseamna. Mi-a zis ca nu a considerat necesar sa-mi spuna pt ca nu e o boala, ca are o postura a picioruselor putin diferita de cea a copiilor nascuti cranian, dar ca se va rezolva in urmatoarele 2-3 luni si ca nu e nici o problema deoarece a fost nascut prin cezariana. Mi-o fi zis bine? Eu nu am observat nimic la picioarele lui, dar nici nu stiu dupa ce sa ma uit! Nici med de fam nu mi-a zis nimic.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani!

bebelusi, billy, ada , multumim!

am trecut la pampers nr 4, ca nr.3 erau mici;nu mi-as fi dat seama atat de evident daca nu as fi uitat sa-i cumpar nr 3 si nu i-as fi dat unii ramasi de la flavi,nr 4.

iulia, sanatate multa!

Mergi la inceput