America (154)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, sper sa fie bine si sa nu fie nevoie de insulina.
Mie cind mi-au facut babyshower la job pur si simplu au fost acolo cu totii - colege si colegi. Nu eu am organizat, deci nici n-am invitat.
Sinzi, ce fain! Succes lui David, poate te apuci si tu daca tot aveti tot ce trebuie. Ce tort faci? Eu am facut ieri un rum cake si am pus mai mult rom decit cerea reteta, de cite ori maninc cite o felie ma ia cu ameteala. Parca si copiii au dormit mai bine.
Hai ca mai am o perla de la Ana! "Mom, look, I'm pretending to be a lady!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:

Ramona,simpatica foc Anuta ta.Ce face cind 'pretinde'ca e lady ,are poseta sau se da cu troti ?io tot asa mi-o imaginez mereu ,pe trotineta aia si eleganta foc,o adevarata lady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut!! Hop si eu in zona!!

AdrianaM imi pare tare rau pentru voi.. sper sa gaseasca sotul tau ceva cat mai curand. Tinem pumnii si incearca (stiu e greu, imposibil chiar) sa stai cat mai calma de dragul lui bebe mic din burtica.

Andreea lui Philip ai ceva site-uri cu retete pentru cei cu celiac? Please da si mie daca ai idee. BTW toata admiratia mea cum te descurci.

Ramona imi e draga Anuta numai asa din poze si ce ne povestesti tu, cred ca m-as prapadi de ras daca as intalni-o in realitate. Cand povestesti ce mai face parca am flash-uri cu ce o sa faca Sofia mea... ca par la fel de sugubete

Sanzi sa stapaniti sanatosi pianul si asteptam filmulete cu micul pianist in actiune. A!! si distractie placuta maine la party, si fii cu ochii pe Mirela ca o punem la zid pe Spark daca papa prea mult tort.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca m-am saturat sa astept rezultatele de la CT scan si am luat biletele pentru Romania in mai - 2500$ doi adulti, un copil si un infant si mergem prin Amsterdam(si mie imi place tare mult aeroportul olandezilor).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arminad

Citat:

Ramona,simpatica foc Anuta ta.Ce face cind 'pretinde'ca e lady ,are poseta sau se da cu troti ?io tot asa mi-o imaginez mereu ,pe trotineta aia si eleganta foc,o adevarata lady

Mi se pare ca tinea cite un Spiderman (noul favorit!) in fiecare minuta. Nu poate sa adoarma pina nu-i stie pe amindoi pe noptiera de linga patutul ei.

Mergi la inceput

Cami, mi se pare bun pretul. Tin pumnii sa fie bune rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Multam' mult de incurajari fetele. Speram sa fie bine pana la urma intr-un fel sau altul.
Adrianaloy am dat link-ul sotului. Multam'
Cami, deci nu ai primit inca rezultatele de la CT. Deci si voi calatoriti in Romania. Bun pretul vad. Incerc sa stau cat pot de calma ca oricum nu pot rezolva eu nimic. La cat imi e de rau numa asta imi mai lipseste.
Sanzi sa stapaniti sanotosi pianul. e tare fain sa ai asa ceva in casa cred. Bafta sa iasa tortul.
Ramona mortala Anuta ca de obicei.

Adriana 10+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Ramonasper sa ai gura aurita.. merci mult. Asa ni s-a parut si noua mai ales ca zburam prin Amsterdam, nu mai platim in plus pentru bagaje si zborul peste Atlantic este noaptea asa ca sper ca fetele sa doarma( cel putin sa mai si doarma).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alintaroma, am mai fost la IMAX de multe ori.Prima data in Viena si mi-a placut atat de mult ca ne-am uitat la toate filmuletele, pe vremea aia erau numai de 15 minute, chiar daca nu am inteles absolut nimic ca erau toate in germana LOL.Si am mai fost si in Galveston la Moody Gardesns. Imi place de mor si mie, mai ales ca acum au filme intregi, aici arata, Animale Preistorice, Sea Giants si Safari si vreau sa merg, poate in Aprilie...

V-am zis ca sota-miu are 4 cursuri semestrul asta????

Ramona, Anuta ta e tare dulce! Daca il tine pe Spiderman in mana normal ca e o lady ca asa sunt super eroii astia, salveaza domnitele in distress :)))

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumim pt urari de pian...am cantat toata noaptea cu toti!!!! Si acum dimineata David ne da cu muzici!!! hihi

Ramona, am facut tiramisu cu capsuni!!! hihi...o sa ii fac poza si o pun sa ma mandresc...arata bine...acum nu stiu cat de gustos o fi!!!
Am apucat sa fac si bulete de cascaval (preferatele mele) si oua umplute cu ciuperci!!! (pastele e sarbatoarea mea favorita ca pot sa mananc cate oua vreau!!! hihi)

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput