America (154)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Nu mai stiu cine a zis ca a gasit bilete ieftine pt Romania (scuze), in jur de 2.000? Cu ce companie? Prin ce perioada?
Cautam si noi bilete, 2, un adult si un copil si sub 840 Biletul nu gasesc deloc. Am vazut ca cu KLM ar fi ce-a mai scurta ruta. Stiti cumva cum e aeroportul din Amsterdam? Complicat? Si daca mi-s gravi trebe sa anunt la urcare in avion sau undeva? Nu stiu unde am citit ca nu ar trebui sa mai trec prin poarta aia din aeroport pt scanat ca ar fi radiatii. O fi adevarat?

Adriana 10+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adriana,eu am plecat in tara cand eram in 7 luni gravida cu al meu pui,...si ma tot intrebau pe aeropoarte cate saptamani de sarcina am.M-a invata cineva sa spun ca am mai putin de 28 caci la mai mult de 28 ai nevoie de acordul medicului care iti urmareste sarcina.Nu stiu exact cat de adevarat o fi,..dar eu am zis ca am 20,...aveam burtica mica,...cand defapt aveam 33,...sincer nu as mai face asemenea nereguli,...dar deh,....inconstienta.Nici eu nu am vazut bilete mai ieftine de 960 de venit din Ro pentru cineva in iunie,..si tot caut,....deci daca afli ceva te rog impartaseste si cu mine,pliiiiz!!!sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Adriana, eu am trecut insarcinata prin poarta aia la aeroport fara probleme.Aveam 3 luni de sarcina.
Aeroportul din Amsterdam nu e complicat deloc,am oprit odata acolo, de Craciun si mi s-a parut o minunatie, customer service foarte bine pus la punct si e mult mai mic decat Heathrow sau Charles de Gaulle, o sa va descurcati.

Pumba, imi pare rau ca tatal tau e bolnav...cum adica sa il deschida ca sa vada ce are??? Pai nu sunt teste pt asta? Prima data vad ce are si apoi deschid, nu?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pumba, imi pare rau, sper sa-i vina de hac rapid.
uite ca prietenele mele de la munca vor sa-mi faca baby shower. problema e ca vor lista cu ce-as avea nevoie si parca ma simt prost, mai ales ca am si chestii mai scumpe. ele zic ca-i ok, ca de multe ori se combina mai multi la un cadou. a, si cica de ce n-am pus pe lista si barbati...eu ziceam ca-i intre noi fetele...acu-s incurcata...desi eu am multi amici barbati la munca, daca nu vor veni, oare ma voi uita urat la ei dup-aia?

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pumba, de ce poza cu chitara pe balcom vorbesti? vreau si eu sa vad. a, si ciufule mi-ai promis poze cu luca in romania.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Delia multam' de raspuns. Eu o sa am cam 17 sapt cand plec si cand ma intorc sper sa fiu sub 28. eu la sarcina cu Robert la 27 de sapt mi s-a deschis colul aproape de tot si era sa pierd sarcina asa ca vreau ca in perioada aia sa fiu aici si cuminte pe deasupra. plus ca au spus ca daca se intampla la fel o sa-mi faca cerclaj aici. Cautam bilete in continuare. Cineva mi-a zis acum ca ar fi gasit bilet cu 740 de adult cu KLM pt perioada mai-iulie. Parca ami rezonabil totusi. Cand aflu de bilete ieftine dau de stire, sigur ca da. Vrem s ale luam sapt asta sau viitoare sa ne scapam de bani Multam' de urarile de bine.

Adriana deci nu-i complicat aeroportul. Macar cu asta m-am linistit. Eu nus tiu cat de bine o sa ma descurc ca e a doua oara cand zbor cu avionul abia. Si cand am venit aici am venit prin polonia care e foarte simplu. Dar acum toate cumulate, stres de zbor (chiar nu stiu cum o sa reusesc sa ma urc in avion dar trebuie), cu copilul dupa mine, gravi, bagaje... Dar trebuie sa reusesc.

Philip si eu am fost la baby shower unde fata a facut lista si am luat ceva mai scump mai multe fete la un loc. Dar de baieti nu stiu ce sa-ti zic ca nu au fost la cele la care am fost eu.

Adriana 10+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

blackpanterro - da mai, asa a zis o desteapta
fara comentarii.
mama ta cum e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, sper sa-ti aprobe testul. Sanatate si ai grija de tine, hai ca trece repede si vine bebe. Nicholas a ramas? Sanatate si lui Philip, lasa-l cu inotul daca nu e suta la suta recuperat.

Cristina, nu prea stiu exact cum e. Presupun ca depinde ce e in pachet. Poate gasesti vreun cod vamal online. Edit sa adaug ca daca-ti trimite cineva dinti sigur nu platesti vama.

Delia, ai vazut ca nu-i atit de rau?

Aoleu Pumba, o luati de la capat? Cum mai e cu tatal tau?

Adriana m, sinteti bine? Se mai aude ceva cu jobul? Sper sa le rezolvati cu bine pe toate. Eu am zburat in Romania (si inapoi) la inceputul sarcinii. Abia la intoarcere m-am prins ce-i cu mine, deci am trecut linistita pe la control. La Amsterdam e simplu, n-ai pentru ce sa-ti faci griji.

Andreea nu trebuie sa-ti faci griji, asa face toate lumea. Poti sa te inscrii pe lista la Babies R Us, la Target (si online). Colegii tai aleg de pe lista. Nu e obligatoriu sa le cumpere pe toate, aleg si ei ce vor de pe lista aia. Plus ca tu primesti ceea ce doresti. Stii cit de practici sint americanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, uite link pentru baby registry la Target:
http://www.target.com/registry/baby/portal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- era o poza cu Luca,pe balcon ,cu chitara si langa el era papagalul si tot acolo era si Eva motata.
in capitolu asta a pus ciuf pozele.
eu as zice sa inviti si barbati, poate vin sotiile lor,chiar daca nu, ei au fost invitati.dar, de ce ai facut tu lista cu invitatii? nu invita, cea care se ocupa de party?fa o lista si ele se orienteaza , se grupeaza 5 si iti cumpara carut ,in fond ele tot banii ii dau.

eu sunt la net cu cea mare pe genunchi, acum a adormit, zice ca o doare capul.

Mergi la inceput