LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si eu tot la 13 sapt am aflat ca e baiat, mi-a spus Iosup la morfologica

si eu pe Elle tot mamica de baiet o vad acu.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Asa Lala, nu sunt singura care o `simt`!

V`am povestit de nasha mea?
Acum 4 ani cand a nascut, nu tsia sexul bblusului ca nu a vrut sa afle. nasha, cu mama ei, sora ei, io si o droaie de prietene simteam ca e fata. Nu vorbeam despre burtica decat la feminin.
Nashu era singurul care spera in tacere la un baietel.
Veni ziua sa nasca, la spital cu galeria...hai cand iese fetitza.
Cand iese mama ei si ne spune: `E baiat!!`... ne`a picat fatza la toata gashca.... iar nashu` radia.
Iar ea, cand i l`au arata prima data, vedea ca e baiat si astepta sa ii spuna doc. ca e fetitza. Zice ca a avut cateva secunde in care il vedea si tot astepta sa ii confirme doctorul sexul.
Si ce`l mai iubeste acum si ce mandra mai e de el. Dar zice ca mai vrea si o fetitza. Si io mereu ii zic sa nu ne mai pacaleasca, ca tot baietel simt acum ca va iesi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose deci mai dai si gres ... sper sa nu fie si cazul meu!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTASHOSEClinica nu e foarte departe de noi,noaptea dupa 10-11 am face cam 20 minute trecand la cateva semafoare pe rosu(asa a facut sotul si la Vanessa si la Albert) dar in timpul zilei putem face si o ora daca prindem vreun blocaj.Cat despre petrecerea de maine s-au cam terminat pregatirile.Mama a facut sarmale,friptura,salata boeuf,salata de sfecla rosie,piftelute cu maioneza si oua umplute.Maine dimineata va pregati tartinele si va face platourile cu aperitive.Nici nu ma asteptam sa fie totul gata atat de repede.A ajutat-o si sora mea.Vanessa abia asteapta sa sufle in lumanari.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

ELLENUTASHOSEClinica nu e foarte departe de noi,noaptea dupa 10-11 am face cam 20 minute trecand la cateva semafoare pe rosu(asa a facut sotul si la Vanessa si la Albert) dar in timpul zilei putem face si o ora daca prindem vreun blocaj.Cat despre petrecerea de maine s-au cam terminat pregatirile.Mama a facut sarmale,friptura,salata boeuf,salata de sfecla rosie,piftelute cu maioneza si oua umplute.Maine dimineata va pregati tartinele si va face platourile cu aperitive.Nici nu ma asteptam sa fie totul gata atat de repede.A ajutat-o si sora mea.Vanessa abia asteapta sa sufle in lumanari.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

hai ca poftesc pe aici acum .. petrecere frumoasa maine!!

eu sunt sigura ca nazdravanelul mic o sa vrea sa dea cu nasu afara la spital .. nu-ti mai face griji, ca o sa ajungeti in timp la clinica.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ce planuri aveti ptr 8 MARTIE?Ce-as iesi si eu la un restaurant dar de unde atata bucurie!Sotul mi-a facut o surpriza si mi-a cumparat un inel din aur alb cu diamante.Sunt foarte incantata.

poze albert

Mergi la inceput