LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia82 spune:
Neata tuturor!
Silvia ma bucur ca esti bine fizic,cum ziceai si tu.V-a trece totul,dar in timp,important e ca familia este alturi de tine.Ti-as recomanda o iesire cateva zile,undeva la munte...face minuni.Un pupic si din partea noastra.
Shose ai o fetita absolut superba,e tare tare dulce.Am o mare rugaminte la tine:du pipetica frumoasa la mare anul asta,te rog eu mult.Ai sa vezi ce mult conteaza pt ea cateva zile de soare si aerosoli,plus distractia care va fi pe capul ei....
Fetelor,m-ati inebunit complet cu Albena.Ce frumos e si ce preturi bune...m-as duce,da parca am asa o retinere sa merg cu copilul mic in alta tara pt o perioada mai lunga...desi sunt satula de mizeria de pe litoralul nostru.
Pt cele care vor sa mearga pe litoralul patriei,am gasit in eforie nord o vila faina;mie mi-a placut ca are camere mari,cu mocheta pe jos,curte interioara cu loc de joaca pt copii si e aproape de plaja..uitati site-ul:
http://www.vileeforie.ro/vila_elena_eforie_nord/
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS 1
POZE IRIS 2
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
danonique spune:
EREENA nu am avut niciodata impresia ca esti suparacioasa si cand am zis ca sper sa nu te fi suparat m-am referit la faptul ca sfaturi primesti mereu si ca eu la cele 4 luni de alaptare nu prea pot da sfaturi ptr ca ptr mine aceasta etapa a fost mai mult un esec.Nici dr meu nu e de acord cu pastilele si el m-a sfatuit sa opresc alaptarea progresiv .
si multa rabdare!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
grati.ela spune:
Ereena, eu ti-am scris cum am intarcat-o pe Ozi...nu stiu dak ai citit! merge si fara pastile, conteaza insa cat de hotarata esti!
Pupici ca s-a trezit Rica Paturica Tudorica...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danonique spune:
GRATIELA nici nu e de mirare ca OZI a fost singura fata invitata la petrecere la cat de frumoasa si inteligenta este.SILVIA ma bucur ca esti bine fizic.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
gabrittza spune:
elle tu parca ziceai ca Eva papa numai blenduit,nu?
(scuze daca era vb de altcineva)
am fost la un botez si am stat la masa numai cu dr.si o familie avea o fetita de 3-4 ani care manca numai blendiut.si povesteau ca au fost la un mare dr din buc si le-a spus ca nu e neaparat o MARE problema.ca americanii isi pun problema abia dupa 5 ani daca copilul nu mananca bucati mai mari.si le-a mai spus ceva.ca astfel copilul mananca exact ce trebuie pt ca ii pot blendui numai alimentele sanatoase pe care copilul poate nu le-ar manca altfel.
s-a inteles ceva din ce am scris?neuronu meu e pe duca rau de tot!
ideea e sa nu va stresati!
oricum felicitari pentru rezultatele bune ale Evei!
Gabby
10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
grati.ela spune:
Gabby am citit ca ai fost la mami si a fost tare bine...ma bucur! Haide ca timpul trece si te vad cu doi copilasi in Tineretului
! Sotul s-a obisnuit cu ideea ca va fi tati la dublu?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
gabrittza spune:
sotul s-a obisnuit cu ideea.eu inca nu!
m-a amuzat mama ca o intreba pe Daria intr-o seara "cum pot eu sa mai iubesc inca un copil ca te iubesc pe tine prea mult?"
oups...da eu cum o sa ii iubesc?
cand ajung in parc cu 2 copii nu ma vad prea bine ca Daria e neastamparata exact cum mi-am dorit!tb sa ma grija ce imi doresc acum la bb2![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Gabby am citit ca ai fost la mami si a fost tare bine...ma bucur! Haide ca timpul trece si te vad cu doi copilasi in Tineretului ! Sotul s-a obisnuit cu ideea ca va fi tati la dublu?mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Gabby

10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Mitsu-bishu spune:
Salve! Nu, nu am fugit iar, am tras un chiul ceva mai lung... Missed you! O sa ma pun la curent deseara cu ce ati mai facut, eu am avut niste zile tare incarcate, am fost pe tren mai mult, de la Ploiesti la Bucuresti si vita-vercea.. Intre aceste "incursiuni" am fost in vizite, la vreo 2 party-uri, etc. Si l-am adus si pe Conrad la doctor, in Bucuresti, la masurat, cantarit si observat. Cica e bine, are 11.4 k, 79 cm inaltime, am scapat si de vaccinul asta, de la 1 an
Acum ies, ma duc sa ma intalnesc cu o prietena care are ceva problemute in amor.. Ne revedem! Pupici!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
ginnette spune:
Fetelor, va doresc un w/e superb si s-aveti parte de un 8 Martie minunat!
(in urma unor scandaluri, am decis sa revin la programul redus pana in dec; asa ca la 3:00 pm pleca la buburuza).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Ziua buna fetele!!
Uf am pierdut deja un mesaj de un km, nu stiu daca sunt in stare sa mai scriu unu la fel, nici nu mai stiu la care ce am scris, atre zapacita sunt.Am o perioada mai aiurea de nu pot nici sa gandesc ca lumea.
So,
Silvia imi pare extrem de rau pentru drama prin care ai trecut.Durerea e mare in momente din acestea.Ma rog sa iti revii repede psihic, oricum ai ajutoare de nadejde acolo, doua mari iubiri ale tale.
Te pup si te imbratisez tare tare.
Stoisor, despre examenele de vinerea trecuta am scris intr-u post din cap. trecut.Am luat 8 la amandoua, deci a fost bine, de atunci am mai primit 2 note, un 9 si un 10, la managementul proiectelor si gramatica.Tare-s mandra de mine ca nu a fost usor ![]()
Am vazut si mesajul tau de pe mess si iti multumesc, imi cer scuze ca nu am apucat sa iti raspund.
Dana, eu vreau sa ii urez de pe acum La multi ani Vanessei, ca nu stiu daca o sa intru in we.Sa va petreceti frumos si iubita mica sa primeasca multe multe cadouri.
Eu azi am primit rezultatele de la anlaizele lui Razvi.Gatu si urina sunt bine, anemie nu cred ca are, la Ca ar fi un pic de lipsa.Mai sunt cativa indici pe care nu-i inteleg.Asta o sa ma lamureasca doct luni.
Tot luni, eu merg la gine, abia acum am reusit sa ma programez la Baia Mare si o s avad eu de ce mi-a dat doct mea injectii, pe care by the way nu le-am luat.
Si dupa ce vin de acolo ma intalnesc cu fostele colege la un restaurant sa ne petrecem de ziua femeii.
Abia astept.Poate imi trece starea de cacao de acum.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)