Mamici in Germania (9) Cu sufletul langa Emma

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Lume haideti la Kaffe und Kuchen :

kaffe

praji

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Subiect inchis,va astept la cap.10

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

claudia, 1270 dadeam pe luna, normal trebuia ca sa mai primim inapoi ceva subventie de la stat dar pana am aflat unde sa cerem, si se aplica din momentul cererii, terminul peste o luna juma, deci ne-am lasat pagubasi ca se termina anul scolar. noi am adus-o in martie, clasa a 2-a, internatul numai pt. copii dupa nave, o luam vineri dupa ora 2 si o aduceam duminica seara, iar cum noi atunci aveam inchiriat ceva prin nord (ca asa s-au ocupat aia de ne-au facut firma) faceam de multe ori cate 1000 km vinerea si se intampla si duminica sa am tot atata de facut daca eram prin rotterdam cu vaporul si am spus ca nu mai pot si basta
ce a fost super e ca stand numai intre nemti a fost nevoita sa invete mai repede, cand am adus-o nu stia nici un cuvant, o luna saraca nu a vb. cu ei apoi si-a dat drumul si acu turuie de n-o mai opresti, ii vine mult mai usor sa vb in germana decat in ro
si cu siguranta nu scapati de vizita, numai sa nu ma ispitesti cu dulciuri ca nu ma pot abtine si pap tot!

claudi@, draga mea cumpara-l tu dar cara si pe dumnealui dupa tine sa fie prezent atunci ca sa-ti impaci sufletul, ca inelul e pretextul, gestul il doresti

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput