Mamici in Germania (9) Cu sufletul langa Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Vai Claudia, multumesc mult, imi venea sa plang azi cand am vazut ca nu m-a bagat mai mult in seama. Deci e normal.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Claudi@, LA MULTI ANI!, multa fericire si viatza lunga alaturi de cei dragi, asteptam sa ne ospatezi

Kea, ATD-ul acela e diametrul abdomenului masurat transversal zic io, trebuie ca valoarea sa fie cuprinsa intr-un anumit interval coresp. varstei fatului.
Dspre analizele facute spre sfarsitul sarcinii, eu stiu ca mie imi lua totusi sange din deget fiindca am fost anemica, si ecograf imi facea inca pana in sapt.37 plus EKG. In ultima saptamana ma chema tot a doua zi pt EKG (la sarcina gemelara stiu ca sunt aprobate mai multe ecografii, si-atunci fraier ar fi sa nu mi le faca).

lexi, pacat ca nu v-a priit weekend-ul , poate mai asteptatzi sa apara soarele pt asemnea iesiri.

Ai mei de vreo 2 saptamani refuza categoric sa ma insotzeasca la cumparaturi, am ajuns la concluzia ca se plictisesc de moarte, ca urmare reusesc sa-i las acasa cu Oma, fara urletele de rigoare .
Am observat de ex ca nici caii nu le mai plac, poate acum incep sa-si descopere cu-adevarat partea "barbateasca". Au o faza parca se maturizeaza de la o zi la alta, putzin prea repede dupa mine .

am zburat, vreau sa fac un Käskuchen yammeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Hei,ADINA,baietii tai sunt mai mici cu 2 zile ca fetita mea.si pe tine te chiama chiar Adina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Kässekuchen vrem si noi Adina,hai ca nu stau departe (numai vreo 100 de km) tragi cu praschia pana aici ok?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Claudia,hai ca-ti trimit o reteta de,,Rotweinkuchen,,
250 g unt moale
200 g zahar amesteci toate bine si apoi adaugi
1 pac vanilie
5 oua
350 gr faina
2 lingurite zimt-
2 linguri cacao
1 pac praf copt
100gr ciocolata faramata
200ml vin rosu
toate se amesteca bine si se coc in tava rotunda cu gaura.tava se unge cu unt si se presara faina
se coace la 190 grade cca 50 min
incercati cu scobitoarea daca e copt
eu am facut ieri si se face repede e buna si place tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Claudia,hai ca-ti trimit o reteta de,,Rotweinkuchen,,
250 g unt moale
200 g zahar amesteci toate bine si apoi adaugi
1 pac vanilie
5 oua
350 gr faina
2 lingurite zimt-
2 linguri cacao
1 pac praf copt
100gr ciocolata faramata
200ml vin rosu
toate se amesteca bine si se coc in tava rotunda cu gaura.tava se unge cu unt si se presara faina
se coace la 190 grade cca 50 min
incercati cu scobitoarea daca e copt
eu am facut ieri si se face repede e buna si place tuturor.

asta e in loc de vin fiert,cum cauti afara dupa un darab ? bai dar o sa incerc ca suna bine,TKS A LOT Adinutza?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

La multi ani Claudi@, sa iti dea Dumenezeu sanatate, fericire si bucurie pt tine si ai tai. Iar tu sa ne dai de baut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare,

La multi ani, Claudelule!

Revin maine. Fug la munci

Clau, lasa-mi offline cu programul tau de munca.

pe toate

PS: Pe la sfarsitul lunii ma uit dupa o zona de intalneala, dam cu banu´ si ne adunam toate.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Claudia@!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am cam lipsit de pe-aici si iata cata lume noua!
Asta mic nu m-a scapat din ochi tot timpul. E cam marait nu stiu ce sa cred, acuma il ia, acuma il las, or fi dintii, burtica habar n-am!
Am inceput sa mergem de martea trecuta la Krabbelgruppe i-a placut mult, sper sa mergem si maine.

Cand vreti voi sa va/ne intalniti/intalnim? Ca nu stiu daca anu asta mai vine primavara, sa fie la Frühlingsfest?!

Iar ma cheama la datorie asta mic! Sper sa-mi mai dea si pauza, curand!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput