Mamici in Germania (9) Cu sufletul langa Emma

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ia poftiti zuzelor ultima poza adaugata acuma (deci e frisch ) numai ca l-am mirosit eu pe Helmut ca se tine de prostii cu camera pe la spatele meu sexi si am prins cu mana de marginile camasii asa ca
www.onetruemedia.com/shared?p=54a55b45dbd25ed5007fce&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">17 martie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

si eu vreau la intalnire , cand ? unde ? vreau sa stiu tot . Deja am si zis la sotu , el a zis sa merg dar singura nu prea m-ar lasa sa se intample ceva cu mine , asa ca ce smechera sunt si imi umbla mintea repede , am zis:"ohhh poata sa vina cumnatamea ca soferita ", asa deja a fost de acord ( cred ca i-a facut bine ca am fost in spital ).
Adina - mersi pt complimente , sper dupa nastere macar ´pe jumate sa-mi recapat silueta
Noiembrie - eu am noroc ca pot vb aproape fiecare zi cu parintii mei , dar totusi imi este dor de casa , asa ca te inteleg .
Claudia - nu-ti fa probleme ca Helmut se tine de prostii, ca si al meu daca ar putea numai poze ar face , numai prostii are in cap , tot ma bate la cap sa fac poza cu burtica ( dar asa mai sexi ), e batut in cap .

Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Ahh si inca ceva , Mariana daca vrei sa vi si tu la intalnire , te luam cu multa placere din Darmstadt .

Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

O melodie de duminica seara :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
eu cred ca trebuie sa faci o jorditza ptr Lizuca cum sa-ti dea mai peste ochi .

Mai, eu cred ca o face din dragoste. Ma mangaie cu manutele peste fata si apoi incpe sa dea tot mai tare ... La un moment dat incep sa tip, ca intr-adevar doare (si mai am si o buba urata la nas ) - la care vrea mereu sa imi rupa coaja).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea
...a doua e cum ar trebui sa arate camasa aceea in care se naste. Trebuie sa fie cu nasturi in fata? Ma enerveaza ca ce am vazut pana acum erau parca prea lungi si nu cred ca sunt potrivite.

Eu am avut o camasa de noapte foarte ieftina de la C&A, de bbc, scurta deasupa genunchiului, cu maneca scurta si cu 3 nasturei sus. Mi-a fost mie comoda, nu m-am incurcat in material cand m-au apucat contactiile, si nici nu a fost prea lunga cat sa se murdareasca in momentul expulziei.
Dupa aia ai nevoie de camasa cu nasturi in fata (sau pijama - daca incapi in pantaloni ), ca sa poti sa deschei repede si sa alaptezi fomistul .

25+

Mergi la inceput

ohhh in vremurile alea a fost faina , mi-ar place sa dau timpul inapoi , sa mai fiu odata mai tanara
In perioada aia mi-a placut foarte mult melodia asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zuzi.simona
ma bucur ca am descoperit si subiectul asta, pana acum intram doar la celalalt cu germania ...
PS de ce 2 subiecte cu acelasi continut? nu ar fi mai simplu sa le uniti, cumva, dau si eu cu parerea....

Bine ai venit la noi. Interesanta viata ai .

25+

Mergi la inceput

Claudia - am vrut sa trimit si eu o melodie de pe YouTube si iar nu am facut ceva bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m0oniik

Ahh si inca ceva , Mariana daca vrei sa vi si tu la intalnire , te luam cu multa placere din Darmstadt .

Esti o dulce - din pacate nu ma bag la asa ceva.
Azi am fost la niste prieteni - o suta de km departare, si am zis ca de-aici inainte nu mai merge . M-a durut spatele groaznic de la statul in masina, se intarise si burtica la un moment dat, iar la intoarcere copilul a urlat ca din gura de sarpe si a trebuit sa il iau din scaunul lui si sa-l tin la mine in brate. Se tot zbatea si zvarcolea peste burta mea, nu aveam niciunul centura .. ce mai, adevarat cosmar.
Va doresc insa o intalnire foarte placuta - si cine stie, poate ne intalnim si noi la botez, mai la vara, in Aschaffenburg (exista un preot roman foarte de treaba acolo ).

25+

Mergi la inceput