Mamici in Germania (9) Cu sufletul langa Emma
Raspunsuri - Pagina 14
claudia74 spune:
Ia poftiti zuzelor ultima poza adaugata acuma (deci e frisch
) numai ca l-am mirosit eu pe Helmut ca se tine de prostii cu camera pe la spatele meu sexi si am prins cu mana de marginile camasii asa ca 

www.onetruemedia.com/shared?p=54a55b45dbd25ed5007fce&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">17 martie 2004
m0oniik spune:

si eu vreau la intalnire , cand ? unde ? vreau sa stiu tot
. Deja am si zis la sotu , el a zis sa merg dar singura nu prea m-ar lasa sa se intample ceva cu mine , asa ca ce smechera sunt si imi umbla mintea repede
, am zis:"ohhh poata sa vina cumnatamea ca soferita "![]()
, asa deja a fost de acord 
( cred ca i-a facut bine ca am fost in spital ).
Adina - mersi pt complimente
, sper dupa nastere macar ´pe jumate sa-mi recapat silueta ![]()
Noiembrie - eu am noroc ca pot vb aproape fiecare zi cu parintii mei , dar totusi imi este dor de casa , asa ca te inteleg .
Claudia - nu-ti fa probleme ca Helmut se tine de prostii, ca si al meu daca ar putea numai poze ar face ![]()
, numai prostii are in cap , tot ma bate la cap sa fac poza cu burtica ( dar asa mai sexi ), e batut in cap 
.
Monik 23+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
m0oniik spune:
Ahh si inca ceva , Mariana daca vrei sa vi si tu la intalnire , te luam cu multa placere din Darmstadt
.
Monik 23+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
claudia74 spune:
O melodie de duminica seara :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
ramonaiani spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui claudia74![]() eu cred ca trebuie sa faci o jorditza . |
Mai, eu cred ca o face din dragoste. Ma mangaie cu manutele peste fata si apoi incpe sa dea tot mai tare ... La un moment dat incep sa tip, ca intr-adevar doare (si mai am si o buba urata la nas
) - la care vrea mereu sa imi rupa coaja).Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Kea ...a doua e cum ar trebui sa arate camasa aceea in care se naste. |
Eu am avut o camasa de noapte foarte ieftina de la C&A, de bbc, scurta deasupa genunchiului, cu maneca scurta si cu 3 nasturei sus. Mi-a fost mie comoda, nu m-am incurcat in material cand m-au apucat contactiile, si nici nu a fost prea lunga cat sa se murdareasca in momentul expulziei.
Dupa aia ai nevoie de camasa cu nasturi in fata (sau pijama - daca incapi in pantaloni
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+
m0oniik spune:
ohhh in vremurile alea a fost faina , mi-ar place sa dau timpul inapoi , sa mai fiu odata mai tanara ![]()
![]()
In perioada aia mi-a placut foarte mult melodia asta ![]()
Monik 23+
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui zuzi.simona ma bucur ca am descoperit si subiectul asta, pana acum intram doar la celalalt cu germania ... PS de ce 2 subiecte cu acelasi continut? nu ar fi mai simplu sa le uniti, cumva, dau si eu cu parerea.... |
Bine ai venit la noi. Interesanta viata ai
25+
m0oniik spune:
Claudia - am vrut sa trimit si eu o melodie de pe YouTube si iar nu am facut ceva bine 

Monik 23+
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui m0oniik Ahh si inca ceva , Mariana daca vrei sa vi si tu la intalnire , te luam cu multa placere din Darmstadt |
Esti o dulce
- din pacate nu ma bag la asa ceva. Azi am fost la niste prieteni - o suta de km departare, si am zis ca de-aici inainte nu mai merge
Va doresc insa o intalnire foarte placuta - si cine stie, poate ne intalnim si noi la botez, mai la vara, in Aschaffenburg
25+