Gravidute dupa laparoscopie - 2 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrea_munty spune:

Pety, merci mult. cred ca o sa fac laparoscopia ...adica se pare ca este cel mai bun test de facut.
m-am uitat si pe forum in engleza ...se pare ca sint foarte multe fete care au ramas cu bebe dupa laparoscopie.
Dupa laparoscopie urmeaza inseminare intrauterina sau in vitro.
Pety, tu cind ai facut ultima lapa? ti-au dat clomid dupa? ai singerat? ti-au gasit ceva?
Fetelor ..sa auzim numai de bine si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pety_83 spune:

Andrea,mie dupa op.mi-a mai facut niste instilatii pt ca am trompele f subtiri, in aceeasi luna . Si imediat dupa interventie mi-a dat antibiotic 10 zile ca pt orice alta interventie.Mi-a gasit trompele infundata dar asta stiam ca facusem histero si endometrioza dar pt asta nu mi-a dat trat.pt ca cica nu ar fi nevoie.
Oricum pt operatie nu trebuie sa-ti fie frica absolut deloc..iti tin pumnii.Daca vrei sa vb mai multe eu sunt dispusa..trimite-mi un id ceva pe privat..eu nu stiu cum.
Te pup

Mergi la inceput

Andrea..am uitat..ultima lapa si singura am facut-o acum trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea_munty spune:

Pety pai nu a trecut mult decind ai facut lapa. Sa-ti dea Domnu cit mai repede un bebe
Eu am vorbit cu doctora la telefon si i-am spus ca sint ingrijorata de operatie. A zis ca-mi face o programare sa ma vada sa vorbim despre operatie. Acum astept sa-mi trimita scrisoarea cu programarea.
Doctorul care urmeaza sa ma opereze zicea ca se uita pe acolo sa vada daca am endometrioza, baga un gaz sa vada daca am trompele infundate, curata si repara daca e nevoie.
Acum vreau sa las clar ca nu vreau sa-mi scoata trompele, vreun ovar, vreau inregistrare dvd a operatiei, medicamente din cele mai puternice pt durere dupa operatie si bineinteles anestezie generala, cred ca mai era ceva dar am uitat.
Cred ca o sa scriu o lista pt cind ma duc sa vorbesc cu doctora cu tot ce vreau sa spun, sa intreb ca altfel sigur uit ceva.
Se vede ca am ajuns la disperare, nu?

Mergi la inceput

andrea, bineinteles ca poti sa ceri caseta video dar nu cred ca este cazul Doamne fereste de ceva rau..daca ai incredere in dr.totul o sa fie bine..in ceea ce priveste disperarea te inteleg perfect.si eu am momente de depresie de disperare de neincredere...dar ce sa facem eu zic ca Dzeu nu ne da mai mult decat putem duce ..daca Ne da noua sa induram atatea inseamna ca suntem niste persoane puternice credincioase..si intr-un final o sa fie bine si la noi..
te pup si Doamne ajuta sa treci cu bine peste tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_m spune:

Buna, sunt noua pe aici
Ma alatur si eu aspirantelor cu gaurele in burtica am facut laparoscopie (celioscopie) in urma cu 12 zile, din pacate am doar o trompa permeabila, una e infundata la capatul dinspre uter si nu ma pot baza pe ea
Pentru ca aveam ovarele marite si "de portelan" (polichistice) mi s-a facut si drilling ovarian.
Endometrioza nu s-a observat, asta e bine
Am avut si un chist paratubar pe trompa buna, pe care mi l-au inlaturat.
Ma bucur ca am facut laparoscopia, fara ea cu siguranta nu aveam nici o sansa sa ovulez. De-acum....din nou monitorizari, sa vedem daca obtinem foliculi....daca nu, bagam inductori
Sper sa ajung si eu intr-o zi..... ne chinuim de aproape 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna Geany Unde ai facut laparo?
Si eu7trebuie sa ma programez si mi-e frica de mor.

Eu am ambele trompe infundate spre ovar.

Mergi la inceput

Laparo am facut la maternitatea Cuza-Voda din Iasi, operata de dr. Mihaila C.
Si mie mi-a fost frica la inceput, dar acum ma bucur ca am facut-o, altfel n-as fi ovulat nici in veci si pururi! Si asa.....inca nu stiu daca voi ovula. Astept menstruatia si ma programez la monitorizare.
Acum ca sa te imbarbatez: sa stii ca nu ai de ce sa te temi, oricum te adoarme si nu simti absolut nimic. Recuperarea e usoara si rapida.
E bine ca trompele tale nu-s infundate spre uter.... la operatie o sa ti le desfunde si apoi imediat o sa faci un bebe
Curaj si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

geany caaaaaam cat costa operatia?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

geany caaaaaam cat costa operatia?

Ce am cheltuit eu:
100 ron cu chitanta la internare
200 ron cu chitanta pt. celioscopie
600 ron la prima mana
300 ron la a doua mana (care e si medicul meu curent)
200 ron la anestezist
cate 10 ron pe la asistentele de acolo (care mi-au facut clisma, care m-au ajutat sa cobor prima oara din pat dupa operatie si sa merg la baie, etc).
Deci in mare aprox. 1500 ron.

Mergi la inceput