Alegerea numelui copilului si destinul ...
Raspunsuri - Pagina 3
OneFineDay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika noah mi se pare fainutz, in schimb leah e cam ciudatel, cel putin pt. romani. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Merci mult de raspuns Ramonika! Litera"h" nu se pronunta cand rostesti aceste nume, deci se pronunta Noa si Lea. Tin cont de toate parerile!
Camelya_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirumati2002 Pe fetita mea o cheama Miruna Bianca si pe baiat, Mathias Andrei. Peste 2 luni il asteptam pe bebe 3, care va fi baietel, dar inca nu ne-am hotarat in privinta numelui. Mie imi place Patrick...dar inca nu sunt sigura ca va ramane acesta. www.mathiasandrei.com |
M-am uitat pe site...mi pare rau prin ce trece Mathias Andrei
Sper , sa dea D-zeu , sa reusiti sa treceti peste acest "hop" iar Mathias sa fie fericit
adastero spune:
Cel mai firesc, parerea mea, este sa ii pui copilului numele care simti tu ca i se potriveste, care il caracterizeaza. Cu siguranta ca fiecare viitoare mamica isi vede deja puisorul inainte sa il nasca, si la echo dar si asa, cu ochii ei de mama, are o imagine despre el. Noi asa i-am pus numele, ni-l inchipuiam deja, am considerat ca Robert e numele lui corect si asa a fost
jul81 spune:
La prima fata ne hotarasem sa-i pune numele de Ana Maria.In maternitate am auzit numele de Daria si i-am spus sotului ca eu vreau s-o cheme Daria Ana-Maria dar asistenta din spital mi-a spus ca e prea lung, ca n-o sa tina copilul minte atatea nume etc si am ramas la Daria Maria.La bebita din burtica insa Dari a decis numele si n-o poti schimba ca altfel iese panarama si o va chema Anastasia Ioana.Si mie si lui tati ne-a placut numele astasi zic ca se potriveste cu numele de familie POPA.
http://s40.photobucket.com/albums/e215/jul81/
araluka spune:
De cand am aflat ca e baietel,ne certam intr-una...........eu vreau sa-l chemam Mattia,sotul meu vrea Lorenzo.............am abia 20 de saptamani.....................voi ce parere aveti??
Camelya_ spune:
De cat sa va certati..puteti folosi amandoua numele ..sa impacati si capra si varza
Sarcina usoara si bebe sanatos
moanecorina spune:
vai de mine fetele! mi-am facut si eu si mi-a iesit ce nume vreau eu sa-i pun ALEXANDRA daca e fetita si ALEXANDRU daca e baiat
lucia2000 spune:
eu inca nu stiu ce va fi bebele meu.
Dar va dati seama ca m-am gandit la un nume in ambele cazuri.
Daca va fi fetitza o va chema maria si atat.
iar daca va fi baietzel teodor si atat.
ellanik spune:
Noi inca nu stim ce vom avea dar daca va fi baiat ne-am gandit la George Theodor si daca va fi fata Maya si mai cautam un prenume sfant.Unde v-ati uitat voi de vi s-a furnizat un nume potrivit cu voi?Pupici!
6+