Ce parfumuri va plac !? (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui amira2

o sa patesc cu parfumurile, la fel cu hainele. le imbrac de 2-3 ori dupa care zac in dulapuri .

Cum sa zaca in dulap, vrei sa le pape moliile?
Eu ce nu port dau, cam la 3 luni fac ordine si daca nu am purtat haina respectiva, o dau, chiar daca haina arata bine si imi este buna. Prietenele mele abia asteapta, chiar azi mi-au spus ca vor face o lista de asteptare

ce bine semanam

Mergi la inceput

i-am dus colegei parfumul.Inside(Trussaedi).
si acum parerea:miroase frumos, dar eu personal nu l-as cumpara. este fara personalitate.
se potriveste unei femei ingrijite dar care nu doreste sa se faca remarcata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

i-am dus colegei parfumul.Inside(Trussaedi).
si acum parerea:miroase frumos, dar eu personal nu l-as cumpara. este fara personalitate.
se potriveste unei femei ingrijite dar care nu doreste sa se faca remarcata.

Inseamna ca am gresit cand mi l-am luat. Data viitoare imi iau CINEMA-YSL,o sa fiu ca un star de la Hollywood!
Sau, mai bine, Agent Provocateur...

O floare pt voi, parfumatelor, ca ati fost harnicute la scris!

Mergi la inceput

sali, nu te supara; e doar o parere.

poate ma insel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui didi

Mare atentie la gramajele mici. Din cate stiu nici o casa de parfumuri nu are mai putin de 30 ml. De obicei eu verific pe site-urile oficiale ale parfumurilor in ce forme si cantitati se fabrica. Altfel inseamna ca sunt falsuri. Cele de 5 ml sunt mostre de fapt...

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata

Sunt si miniparfumuri la 15 ml, eu am cumparat Flowerbomb, am vrut mostra, dar nu aveau, uite de www.fragrancex.com/search/_stext_mini--perfumes--search_results.html" target="_blank">aici am cumparat eu.

Am sa-l rog sa aduca si gramaj mic, stiu ca intentiona acest lucru, exista o mare cerere pt asa ceva, eu am mai spus ca luam la 100 ml pt ca diferenta de pret e nesemnificativa, intre 100 si 50 ml, dar aveti dreptate, zac o gramada de parfumuri in dulap si am consumat de un degetel din fiecare

fiind direct interesata de Flowerbomb, am intrat ,dar nu am vazut mini parfum la el.

S-a vandut

Tocmai mi-am luat Flowebomb Extreme, 50 ml, 50lire. Azi m-am dat cu el, caci imi era dor sa-l port. E preferatul meu.
Imi doresc urmatorul Prada-Tendre.
Eu am comandat de pe amazon, dar nu parfum. a fost ok, am primit ce-am comandat.

Mergi la inceput

a avut careva un j'adore de la Dior? simt ca imi vine sa "pacatuiesc" iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

Mai bine intrebi cine nu l-a avut...tocmai ce i-am facut vreo 2-3 pagini mai in spate o cronica nu tocmai favorabila, mai bine zis am vb de efectul devastator pe care il are asupra mea o persoana data cu acest parfum, altfel foarte bine cotat dar atat de des intalnit...

Nu m-am suparat pt recenzia pe care i-ai facut-o lui Trussardi,mai ales pt ca l-am mai gasit descris asa, chiar inainte sa-l cumpar.De fapt cam asta este parerea despre Inside.( un "non-parfum", pt o femeie care poarta gri, bej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

Eu am J'adore, dar nu e genul meu Desi l-am mirosit in parfumerie totusi l-am cumparat. Snoaba ce sunt Nu zic ca e rau, dar sunt parfumuri mult mai placute, de ex preferatul meu Hypnotic Poison de la Dior. Il stii? Sau Classique de la J.P.Gaultier.

Sali, sunt sigura ca tu nu treci neobservata chiar daca nu esti parfumata Stii de unde stiu? Prietenul nostru comun de la esentedelux mi-a spus ca semanam Ce modesta sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui vilma

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui didi

Mare atentie la gramajele mici. Din cate stiu nici o casa de parfumuri nu are mai putin de 30 ml. De obicei eu verific pe site-urile oficiale ale parfumurilor in ce forme si cantitati se fabrica. Altfel inseamna ca sunt falsuri. Cele de 5 ml sunt mostre de fapt...

didi si cata
http://picasaweb.google.com/DiasiCata

Sunt si miniparfumuri la 15 ml, eu am cumparat Flowerbomb, am vrut mostra, dar nu aveau, uite de www.fragrancex.com/search/_stext_mini--perfumes--search_results.html" target="_blank">aici am cumparat eu.

Am sa-l rog sa aduca si gramaj mic, stiu ca intentiona acest lucru, exista o mare cerere pt asa ceva, eu am mai spus ca luam la 100 ml pt ca diferenta de pret e nesemnificativa, intre 100 si 50 ml, dar aveti dreptate, zac o gramada de parfumuri in dulap si am consumat de un degetel din fiecare

fiind direct interesata de Flowerbomb, am intrat ,dar nu am vazut mini parfum la el.

S-a vandut

Tocmai mi-am luat Flowebomb Extreme, 50 ml, 50lire. Azi m-am dat cu el, caci imi era dor sa-l port. E preferatul meu.
Imi doresc urmatorul Prada-Tendre.
Eu am comandat de pe amazon, dar nu parfum. a fost ok, am primit ce-am comandat.

Cum e Flowebomb Extreme? Prada-Tendre l-ai testat? Am inteles ca e un parfum f.fin, elegant.

Mergi la inceput

mda, pate primele capitole. am citit ceva, ceva..........oricum ,multumesc......incepuse sa ma tenteze.
referitor la inside, colega mea e foarte multumita, ii place. altcineva a venit data cu el;sotul il adusese din austria. astazi l-a vazut si a recunoscut; e la fel ca al ei.
acum sunt 100% sigura ca tipul de pe esentedelux este serios si parfumurile lui sunt originale.
singura greseala este, gramajul. ar fi extraordinar daca ar reusi sa aduca in sticlute de 30, 50 ml.

Mergi la inceput