Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

pentru bine la serviciu,parintele Ioasaf Boghiu,dela man.Cotmeana,spunea de Ac.Maicii domnului-Bucuria celor necajiti si Ac.Sf.Mina-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Dumnezeu ne arata intotdeauna ce avem de facut. Cele ce ati incercat de multi ani toate metodele medicale de a dobandi prunci poate ati suferit si ati osandit pe Domnul la fel ca mine. Eu, ce-i drept cam tarziu am invatat o lectie. Orice ai dori sa dobandesti in viata sa nu fortezi nota. Daca o metoda nu da randament abandoneaz-o si nu starui sa o mai aplici, rezultatul va fi acelasi. Dumnezeu iti trimite un mesaj: "Hai la rugaciune si ve afla vindecare."
Departe de mine gandul sa neg puterea vindecatoare a medicilor si importanta descoperirilor stiintei. Desigur exista femei carora Domnul le-a scos in cale medici, tratamente, medicamente, injectii pentru a avea copii. Aceasta era calea lor spre vindecare si Domnul le-a aratat-o. Insa asta nu inseamna ca medicina este singurul raspuns pentru noi toate care suntem in aceeasi suferinta.
Vi s-a intamplat vreodata sa incercati a face un lucru si sa intampinati nenumarate greutati in realizarea lui? ...Iar dupa ce ati reusit sa-l faceti ati ajuns la concluzia ca mai bine nu-l faceati. Ei bine acele piedici v-au fost puse de DD ca sa va opriti. El Atotstiutorul stie dinainte ce vrem sa facem, daca are rost sa facem si daca ne foloseste la ceva ceea ce facem. In marea Lui bunatate ne pune piedici ca sa ne scuteasca de efort si suferinta.
Cele ce ati simtit ca mine ca toate eforturile de pana acum v-au fost zadarnice si sortite esecului veniti sa ne rugam Domnului sa ne arate calea spre copiii nostri. Lasati medicii si tratamentele dureroase si costisitoare, postiti rugati-va neincetat si spuneti ca mine: "Doamne pe mainile Tale ma las. Arata-mi unde sa caut." Si veti vedea ca ajutorul va veni sub diferite forme pentru fiecare, poate vom afla de un alt tratament, poate ne vom atasa de un copil pe care sa-l infiem, poate vom ramane insarcinate pur si simplu. Va promit eu ca Dumnezeu ne va umple golul din suflet si ne va bucura viata cu copii.
Invatati de la mine ca m-am incapatanat sa reusesc pe toate caile si am amanat rugaciunea pentru MAINE. Dar maine nu-i niciodata, nimeni nu l-a trait inca pe acest maine. Si dupa cum v-am mai spus si ma repet Dumnezeu pe mine m-a lasat total fara bani ca sa na faca abandonez toate metodele stiintifice sau legale de a dobandi copii. Va implor nu faceti ca mine. Acest mesaj este pentru toate care simt ca au obosit, ca au facut prea mult efort si fara rezultate.
Daca aveti indoiel asupra celor ce va spun vizitati acest site:
http://credinta-ortodoxa.ro/spip.php?article177&lang=ro

deeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, aveti capitol nou aici

Doamne ajuta!
6+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput