Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

cami pus Multumesc, acum sunt f. linistita si nu imi bat capul cu nimic. Nu mai caut solutii de una singura. Ma rog pentru noi toate si atat. Restul las pe mana Atotputernicului.

deeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

deeva, bine ai venit printre noi. sper din tot sufletul sa iti gasesti linistea. imi pare bine ca ai ramas la credinta, cu toate ratacirile anterioare. Dumnezeu are grija de noi toti.
si noi ne gandisem la adoptie in cazul in care nu puteam avea copii nostri. chiar am inceput sa ne implicam in diverse situatii si asociatii umanitare.
poti incerca sa te implici in astfel de actiuni. sunt situatii in care o vorba buna si prezenta ajuta mai mult decat banii. sunt organizatii care cauta voluntari. o prietena imi spusese ca poti fi "tutore" pt copii de la orfelinate. pt acesti copii (care totusi primesc ajutoare financiare) conteaza foarte mult o iesire in oras, in parc, la o cofetarie, interactiunea cu lumea normala.
este o idee, poate te ajuta. ma voi ruga la bunul Dumnezeu sa va dea si copilasul dorit.

Mergi la inceput

cami pus scuze cred ca ti-am taiat numele din greseala in mesajul anterior

deeva

Mergi la inceput

Dragi aspirante,

O minune a Maicii Domnului. in urma cu o luna am fost la Manastirea Cucuis de langa Orastie lacas pe care l-am frecventat de nenumarate ori fiind aproape de mine. Era vineri seara si asteptam sa inceapa Sfantul Maslu. Dupa ce am intrai in biserica am cazut in genunchi la icoana Maicii Domnului multumind cu lacrimi pe obraz ca m-a auzit cand am strigat-o de la portile iadului. Fiindca am trait iadul si nu sunt vorbe pe lume sa il descrie. Ca sa ma exprim plastic simteam dorinta sa ma lovesc cu capul de pereti pana imi raman creierii acolo. Acum cand va scriu asta ma cutremur inca de cele ce am simtit. In noaptea mintii mele am mai avut puterea atunci sa strig: "Maica Domnului ajuta-ma si nu ma lasa". Si ea Preabuna m-a auzit si m-a smuls de acolo.
In genunchi langa icoana Mamei noastre i-am vorbit, i-am multumit si am rugat-o fierbinte sa imi arate cum sa ii rasplatesc ajutorul.
Apoi in bisrerica aproape goala (eram doar tata, barbatul meu si eu) a intrat o batrana cu fata blanda ochi senini si foarte cuvioasa. Dupa ce a facut metanii la icoane s-a asezat langa mine si am intrat in vorba. Mai erau 2 ore pana la inceperea Sf. Maslu. Asa am aflat ca venise ceva cale pana la Sf. Manastire fara sa aibe nici un mijloc sigur de a se intoarce inapoi. Se ruga si ea pentru fiul ei care a ramas vaduv. M-a impresionat cand am auzit ca pentru a ajunge la rugaciune a coborat de la munte pe jos vreme de 3 ceasuri apoi a luat autobuzul 20 de km si o masina de ocazie inca 12 km. eu am intrebat-o daca are cu ce sa se intoarca acasa, avand in vedere ca slujba se termina la ora 1 noaptea. Mi-a raspuns foarte senin ca va gasi ea vreun cunoscut din comuna ei cu care sa se intoarca. Apoi a inceput slujba. La sfarsitul Maslului am intrebat-o daca a gasit vreo masina cu care sa se intoarca acasa. Mi-a raspuns ca nu si atunci am inteles ca imi venise randul sa imi ofer ajutorul. I-am spus ca o vom duce noi acasa si s-a bucurat. Efortul pe care l-am facut nu a fost mare, adica un ocol de 20 de km. Cand a coborat din masina ne-a spus din tot sufletul: Dumnezeu sa va ierte toate pacatele. Am stiut atunci ca aceste vorbe au venit din gura Maicii Domnului insesi.
Batranica de 79 de ani a plecat la rugaciune fara sa se ingrijeasca de drumul de intoarcere spre casa, lasandu-se pe mainile Domnului.

deeva

Mergi la inceput

Doamne da-mi si mie credinta batranei din intamplarea de mai sus.
Ca de aveam credinta ei de multa vreme se umplea casa noastra de copii.

Nimic fara Dumnezeu

deeva

Mergi la inceput

"o baba nespalata pe picioare care face metanii in fata Sfintelor Icoane este mai mare decat un filozof ateu" - Petre Tutea

deeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor, va rog dati cu un ochi aici, poate impreuna reusim sa-l ajutam pe Teo, multumesc mult de tot!

Cititi va rog despre TEO aici

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Cami pus TEO va fi prezent in rugaciunile mele.

deeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

deeava73...ma doare sufletul cat vad cata durere si suferinta e in fam voastra...povestinduti viata, sa stii a mam regasit si eu printre acele cuvinte ale tale...din pacate si noi suntem printre acele tinere cupluri care isi doresc copii, si nu unul , macar 2 sau 3 , bine zis E TRISTA SI PUSTIE CASA FARA COPII..dar daca ar fi dupa putinta noastra am face noi pamantenii multe, dar totul pe lumea asta numai bunul Dzeu si maicuta domnului, poate face minuni...si sfintii nostri ingeri...

dzeu ne va darui ceea ce ne dorim noi atunci cand considera el ca meritam, si stii de ce iti spun acest lucru, ptr si eu am avut acea experienta nefasta pe care ai avuto si tu...in cautarea jumatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

continuare....
iti voi pov pe scurt..aveam 24 ani cand am term facultatea si imi doream enorm de mult o fam, si nimic, nici un printisor pe cal alb, ttimpul trece si am ajuns la 29 ani si un pic, disperarea ma cuprins, deveneam interiorizata, trista, etc....ma rugam mereu sa imi scoata in cale un sot bun, linistit, nefumator, nebetiv, etc...pe data de 14 august inainte de sarbatoarea adormirii maicii domnului, fara sa vreau si fara sa imi propun, lam cunoscut pe sotul meu...de atunci am ramas impreuna...era fumator inrait...cata durere in sufletul meu...ma rugam mereu sal scape dezeu de acest pacat...SI MINUNEA SA INTAMPLAT ANUL TRECUT...deci se poate....si asta numai ca a vrut bunul dezei si lacrimile mele...

constat ca bunul Dzeu a fcaut minuni in viata mea, mia dat un sot bun, nefumator, nebetiv, de casa,de familie...dar nu cand am vrut eu sau intamplat toate astea, ci cand a randuit dezeu..si dupa multa rugaciune, cainta, post....si continuui sa cred ca minunea cu un bebelus va veni si in casa noastra, dar nu acum si atunci cand va randui bunul dezei si maica domnului, iar decand il cunostem pe sf nectarie ne rugam cu si mai multe lacrimi....

deci crede in dezeu ca minunile ni vor intarzia sa apara....mai devreme sau mai tarziu

Mergi la inceput